Contact Lunzen glaszetter

Bent u op zoek naar een ervaren glaszetter, voor de vervanging van gebroken glas of het zetten van nieuwe ramen? Glashandel Lunzen heeft jarenlange ervaring met het herstellen van glasschade en het adviseren bij de aanschaf van nieuwe producten. Een glaszetter uit ons bedrijf heeft vakbekwame kennis en kan al uw vragen beantwoorden. U bereikt ons direct via 085 500 9976. Wanneer u contact met ons opneemt kunnen wij binnen een half uur bij u zijn voor het verhelpen van glasschade, of een afspraak met u maken voor een oriƫnterend gesprek als u behoefte heeft aan professioneel advies of een vrijblijvende offerte.

24 uurs spoedservice

Onze glashandel heeft een 24 uurs spoedservice om glasschade adequaat aan te pakken. Vroeg in de ochtend, tijdens lunchtijd of midden in de nacht, de glaszetter staat altijd voor u klaar. Dit geldt ook op zon- en feestdagen, gebroken glas levert onveilige situaties op en wij streven ernaar binnen het half uur een glaszetter uit de regio naar u toe te sturen om het probleem te verhelpen.

15 jaar garantie

Om u te verzekeren van de kwaliteit van glashandel Lunzen, krijgt u 15 jaar garantie op uw glas wanneer u bij ons een offerte aanvraagt. Wij garanderen de hoogste kwaliteit doordat onze producten alleen besteld worden bij fabrikanten die voldoen aan onze garantievoorwaarden. Dit houdt onder meer in dat het glas een CE-markering heeft: het voldoet daarmee aan de Europese Richtlijn voor Bouwproducten. Desondanks kan er af en toe een probleem met het geleverde glas ontstaan. Wanneer u bij ons een offerte aanvraagt, garanderen wij echter dat u met glas van onze glashandel 15 jaar van goede kwaliteit verzekerd bent.

Direct contact, vrijblijvende offerte

Bij glasschade of bij vragen naar alternatieve mogelijkheden voor uw ramen, kunt u direct met een glaszetter uit ons bedrijf contact opnemen. Door de landelijke spreiding van onze glashandel, kan uw vraag binnen vijf minuten bij een glaszetter uit uw regio liggen. Deze kan u voorzien van een vrijblijvende offerte. Glashandel Lunzen garandeert u een snelle en professionele afhandeling van al uw vragen en problemen; vraag daarom vandaag nog die vrijblijvende offerte aan en weet u verzekerd van jarenlang glasplezier.