Last van glasschade? Ruit kapot? Bel direct 085 500 9899!

24 uur per dag bereikbaar, binnen 30 minuten op locatie, 15 jaar garantie en dat alles tegen scherpe tarieven!

Glashandel Voorburg

Glashandel Voorburg

Wilt u de isolatiewaarde van uw pand verhogen door de plaatsing van isolatieglas? Of zoekt u naar een erkend glashandel voor ondersteuning bij het herstellen van glasschade? Dan zit u bij ons op de juiste plek. Bij onze glasservice kunt u directe hulp vragen bij het vervangen van een kapot ruit, en kunt u eenvoudig diverse glassoorten bestellen die de veiligheid, isolatie of aanblik van uw woning of bedrijfspand in Voorburg verbeteren. U komt eenvoudig met onze glasservice in contact via telefoonnummer 085 500 9899, of via het contactformulier als u meerdere hulpvragen hebt. Bij onze glashandel is uw beglazing in uitstekende handen!

Glasschade? 24/7 glasservice

Een beschadigde glasplaat, een kapot ruit, of een gebroken glazen deur kunnen op verschillende manieren ontstaan. In de meeste gevallen is het een gevolg van een huis- tuin of keukenongeval, maar ook inbraak kan voor gebroken ruiten zorgen. Het is zaak om een kapot ruit zo snel mogelijk te laten repareren door een glasschade specialist uit Voorburg. Wij hebben daarom een 24uurs glasservice in het leven geroepen. Deze glasservice is 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar via 085 500 9899. Mocht het geen optie zijn de glasplaat direct te herstellen? Dan zal de vakman van ons glasbedrijf zorgen voor een tijdelijke oplossing, en komt hij de volgende dag terug voor het plaatsen van nieuw veiligheidsglas of isolatieglas.

15 jaar garantie

Wij begrijpen dat u bij het bestellen van beglazing in een online glaswinkel graag zekerheid wilt over de levensduur van de ruiten. Bij onze glashandel profiteert u daarom altijd van 15 jaar garantie op elk ruit dat u aanschaft. Mocht er onverhoopt glasschade ontstaan door een installatie- of productiefout van één van onze werknemers uit Voorburg, dan zullen wij kosteloos voor een oplossing zorgen. Vraag bij het bestellen van uw voorzetramen, spiegels of andere glassoort wel altijd even naar de garantievoorwaarden. Zo komt u niet voor onverwachte verrassingen te staan.

Direct contact

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor het monteren van isolatieglas bij u thuis? Hebt u een vraag over de diensten van ons glasbedrijf? Of zoekt u hulp bij het repareren van een kapot ruit? Aarzel dan niet om ons contactformulier in te vullen of met onze glasservice te bellen via 085 500 9899. Wij garanderen dat u bij onze glashandel altijd profiteert van een snelle ondersteuning tegen aantrekkelijke prijzen. Of het nu gaat om het op maat maken van figuurglas, of het vervangen van een beschadigde glasplaat, wij zorgen ervoor dat u spoedig geniet van een optimaal wooncomfort.

Werkgebied Voorburg

glasschade verhelpen Voorburg

Ruit kapot?

ruiten kapot in VoorburgIs uw ruit kapot gegaan door een onstuimige voetbalwedstrijd, of is er op andere wijze glasschade ontstaan? Dan moet u dit direct laten verhelpen door een medewerker van een glaswinkel of glashandel uit Voorburg. Het herstellen van glasschade is in sommige gevallen relatief eenvoudig, maar het is ook mogelijk dat u een volledig nieuwe glasplaat moet laten plaatsen. Overweeg in dat geval om het enkel glas te vervangen door isolatieglas of veiligheidsglas. Zo verbetert u de inbraakveiligheid en/of isolatiewaarde, waardoor u op de lange termijn geld bespaart. Wilt u voorkomen dat een beschadigde glasplaat de kans op een gelegenheidsinbraak vergroot? Plaats dan tijdelijk matglasfolie.

Glassoorten

diverse glassoorten bij glaswinkel VoorburgBij een glaswinkel kunt u over het algemeen vele glassoorten bestellen, die allen hun eigen voor- en nadelen hebben. Een glassoort die zeer populair is bij onze klanten uit Voorburg is isolatieglas. Door uw ruiten van HR++ isolatieglas te voorzien, vermindert u de stookkosten aanzienlijk. Een populaire glassoort voor het verbeteren van de aanblik van een pand is glas-in-lood. Door de plaatsing van een op maat gemaakt paneel, creëert u een unieke sfeer in uw hal, of vergaderzaal. Bij menig glaswinkel levert men standaard glassoorten in veel voorkomende afmetingen nog dezelfde dag. Speciale glasvarianten zoals isolatieglas hebben een levertijd van ongeveer vijf dagen.

Groot assortiment op voorraad

voorraad glasbedrijf VoorburgBij een online glaswinkel kunt u altijd verschillende glassoorten bestellen. Wij werken dan ook met een ruim assortiment aan glasvarianten. Welke glassoort het beste bij u past is afhankelijk van uw wensen. Wilt u graag de sfeer in een ruimte verbeteren, dan is glas-in-lood de beste oplossing, maar wil u de inbraakveiligheid van uw bedrijf in Voorburg verbeteren? Dan adviseren wij te kiezen voor een soort beveiligingsglas. Andere glassoorten die een glaswinkel aanbiedt zijn: floatglas, figuurglas, matglas en ook brandwerende beglazing. Hoewel de meeste standaard glasvarianten dezelfde dag leverbaar zijn, kent een op maat gemaakte glasplaat een levertijd van minimaal vijf dagen tot een week.

Bereikbaarheid Lunzen

ruit bestellen VoorburgWij begrijpen dat u in het geval van een kapot ruit of andere glasschade graag meteen geholpen wordt door de medewerkers van een ervaren glashandel. Wij werken daarom met een 24uurs spoedservice. Via telefoonnummer 085 500 9899 krijgt u altijd rechtstreeks verbinding met een erkend glaszetter uit de regio, die in geval van nood binnen een half uur bij u op de stoep zal staan om de glasschade te verhelpen. Daarnaast zijn wij ook altijd te bereiken via het contactformulier. Met name voor de aanvraag van een prijsindicatie of het stellen van vragen is dit formulier geschikt. Wij zorgen ervoor dat u in 2 werkdagen antwoord krijgt.

Vakmanschap

glasservice VoorburgHet oplossen van glasschade en het vernieuwen van ruiten vereist een groot vakmanschap. Dergelijke klussen moet u dan ook overlaten aan de vakmannen van een erkend glaswinkel of glashandel uit de regio. Wij garanderen dat u bij onze glasservice altijd geholpen wordt door ervaren professionals, die allen over uitstekende diploma’s beschikken. Zij zullen de glasschade spoedig repareren, of informeren u over de opties voor het vervangen van een beschadigde glasplaat en het verbeteren van de isolatiewaarde of inbraakbeveiliging van uw pand in Voorburg. U bereikt ons glasbedrijf direct via 085 500 9899. Wij staan desgewenst binnen een half uur bij u op de stoep.

Missie

missie glaswinkel Voorburg
Wij willen de klanten van onze glashandel graag zo goed mogelijk helpen. Daarom werken wij met een ambitieuze missie: de snelste glasservice van heel Nederland te worden. Naast snelheid vereisen wij ook kwaliteit van al onze glaszetters. Wie voor ons glasbedrijf werkt moet zich dan ook periodiek laten bijscholen. Dit betekent dat u altijd geholpen wordt door experts met kennis van de nieuwste ontwikkelingen binnen het vakgebied. Hebt u op- of aanmerkingen ter verbetering van onze werkwijze? Geef deze dan aan ons door, wij streven naar een 100% klanttevredenheid en die kunnen wij alleen bereiken wanneer u ons verder helpt.

veiligheidsglas maatwerk Voorburg

Veiligheidsglas

Wij gaven al aan dat u bij een glaswinkel verscheidene glasvarianten kunt bestellen. Eén van deze soorten is het veiligheidsglas. Veiligheidsglas bestaat in meerdere modellen, waaronder gehard en gelaagd beveiligingsglas, maar ook brandwerendglas valt onder deze categorie. De exacte werking van het veiligheidsglas is afhankelijk van het productieproces, maar elke soort zorgt gegarandeerd voor een hogere veiligheid, en verkleint de kans op glaswonden. Wenst u de kans op een gelegenheidsinbraak te verkleinen? Dan adviseren wij ruiten met veiligheidsglas te monteren, deze zullen eveneens de isolatiewaarde van de woning verhogen. De kosten voor het beveiligingsglas hangen af van de variant, en de afmetingen van uw ruiten.

figuurglas bestellen

Figuurglas

Een volgende glasvariant waar wij u graag meer informatie over willen geven is figuurglas. Figuurglas bestaat uit een enkele glasplaat, die wordt voorzien van een wat dikker reliëf. Dit zorgt ervoor dat de plaat ondoorzichtig wordt. Het reliëfglas past men dan ook veelvuldig toe bij kantoren, maar ook bij douchewanden. Het voordeel van figuurglas is dat het in meerdere patronen te bestellen is. Dit betekent dat u altijd zelf bepaalt welke uitstraling het glas krijgt. Onder meer bloemen, geometrische patronen en ribbels vormen mogelijke oplossingen voor het figuurglas. Het vervangen van uw beglazing door reliëfglas is aan weinig voorwaarden verbonden, en is dus relatief eenvoudig.

isolatieglas en voorzetramen Voorburg

Voorzetramen

Vindt u het lastig om de isolatie van een gebouw dat als monument staat aangeschreven te verbeteren? Overweeg dan de toepassing van voorzetramen. Voorzetramen, de naam zegt het al bestaat uit ruiten die u aan de buitenzijde tegen de gevel kunt zetten. Met de voorzetramen creëert u dan op kunstmatige wijze dubbelglas, waardoor u langer de warmte binnenshuis houdt. Het nadeel van voorzetramen is dat het hierdoor lastiger is de ruiten schoon te houden, en u zult nooit zoveel besparen als met hoogrendement isolatieglas. Een bijkomend voordeel van het bestellen van voorzetramen is de lage aanschafprijs, mits u kiest voor ramen in een gebruikelijke maat.

spiegels op maat Voorburg

Spiegels

Wist u dat het bij menig glaswinkel tevens een optie is om spiegels te bestellen? Zowel spiegels voor particuliere als zakelijke toepassingen zitten vaak in het assortiment. Bij ons glasbedrijf leveren wij ten eerste standaard spiegels, die de ruimte optisch zullen vergroten. Met name voor kleinere woonkamers is dit een geschikte oplossing. Eveneens voor particulieren bieden wij spiegels met ingebouwde verlichting, of een spiegel die niet beslaat in vochtige en warme ruimtes. Politiebureaus en observatiecentra kunnen daarnaast nog kiezen voor een spiegel die vanaf de andere zijde doorzichtbaar is. De kosten hiervoor liggen relatief hoog, kijk daarom goed naar de voorwaarden en beloftes qua levensduur.

glasplaat in Voorburg

Glas op maat

Op het moment dat een raam kapot gaat, dan is het prettig als deze spoedig vervangen kan worden. Een glashandel heeft daarom over het algemeen diverse glasplaten op voorraad staan, die men meteen kan monteren. Het gaat dan echter wel om glasplaten in gebruikelijke afmetingen. Hebben uw ramen een afwijkend model, of zou u graag een glas-in-lood paneel op maat willen aanvragen? Dan moet u er rekening mee houden dat het enkele dagen zal duren voordat deze is te leveren. Het op maat maken van glasplaten bij een glasbedrijf brengt daarnaast extra bewerkingskosten met zich mee, dit kan oplopen tot 30% van de oorspronkelijke prijs.

glaswinkel Voorburg

Direct contact glasbedrijf

Hebt u behoefte aan meer informatie over de werkwijze van onze glasservice? Bent u benieuwd naar de opties voor spiegels bij u thuis? Of wil u weten wat de prijs is voor de montage van matglas bij uw bedrijf in Voorburg? Neem dan contact op met één van de medewerkers van onze glashandel. Geef op het contactformulier aan wat uw wensen zijn, en wij helpen u spoedig met praktische ondersteuning of sturen u een vrijblijvende offerte toe. Het liefst meteen een vakman uit Voorburg aan de lijn? Bel dan naar 085 500 9899 voor een rechtstreekse verbinding. Wij verzekeren u van een snelle glasservice.