Glaszetter in Amstelveen nodig?

Bel de glasservice en kom direct in contact met een glaszetter.

085 500 9976

Nu bereikbaar.

Glaszetter Amstelveen

Een glaszetter uit Amstelveen staat voor u klaar bij glasschade. Ook helpt hij u met het vervangen van uw enkel glas of verouderd dubbel glas door isolatieglas. Hiermee verhoogt u niet alleen uw wooncomfort, maar bespaart u ook op uw energierekening. Op deze manier verdient de investering in nieuw glas zichzelf na verloop van tijd weer terug!

Start nu uw gratis offerteaanvraag!

Op deze pagina leest u meer over de glasservice die een glaszetter aanbiedt. Daarnaast vindt u op deze pagina meer informatie over de kosten voor het vervangen van beglazing en wat de voordelen zijn van een ervaren glaszetter.

glaszetter Amstelveen

Voordelen van het inschakelen van een glaszetter

Heeft u een nieuwe ruit nodig, dan is de hulp van een ervaren glaszetter enorm waardevol. Niet alleen bent u dan verzekerd van de beste kwaliteit en isolatie, maar u profiteert ook van maar liefst 15 jaar garantie op materiaal én montage!

 • Een glaszetter is binnen een half uur ter plaatse bij glasschade
 • Directe afhandeling met de verzekering
 • Veel glas uit voorraad leverbaar
 • U heeft tot maar liefst 15 jaar garantie op materiaal én het plaatsen
Gratis offerte ontvangen


Wat doet een glazenzetter voor u?

Veel mensen denken dat een glazenzetter alleen in te schakelen is in het geval van glasschade. Maar daarnaast informeert een glaszetter ook over de verschillende soorten glas die u kunt kiezen. Als u niet weet wat de beste optie is, geeft hij een persoonlijk advies. Daarnaast bestaat de glasservice uiteraard uit het verwijderen en afvoeren van oude glasplaten. Een glaszetter houdt zich bezig met de volgende werkzaamheden:

 • Het plaatsen en vervangen van nieuwe ramen
 • Glaszetten en het zetten van nieuw interieurglas
 • Oud of beschadigd glas verwijderen en afvoeren
 • Informeren over de verschillende soorten glas

Glasschade? Glaszetter snel ter plaatse!

In het geval van glasschade is het belangrijk om zo snel mogelijk een glazenzetter te bellen. Dankzij de 24/7 glasservice staat er al binnen een half uur een glazenzetter bij u op de stoep. Bij glasschade denken veel mensen vaak aan een gebroken ruit met glasscherven. Maar het kan ook voorkomen dat er een barst in het raam komt door een lek in een dubbel raam.

Heeft u met spoed een glaszetter in Amstelveen nodig? Bel dan naar 085 500 9976.

glasservice Amstelveen

Glasservice Amstelveen

Dankzij de 24/7 glasservice bent u dag en nacht gegarandeerd van de beste hulp. Zowel bij glasschade als bij het vervangen van uw ruiten. De glasservice in Amstelveen heeft drie belangrijke voordelen:

 • u profiteert met de glasservice van 15 jaar lang garantie op glas en montage;
 • de glaszetters zorgen voor een directe afhandeling met de verzekering;
 • u wordt snel geholpen door een glazenzetter bij u uit de buurt.

Vraag direct een gratis offerte aan en ontdek de scherpe prijzen.

15 jaar garantie op glas en montage

Maar liefst 15 jaar garantie op glas en het plaatsen, daar heeft u recht op als u gebruik maakt van de glasservice van een glaszetter bij u in de buurt! Mocht er een beschadiging ontstaan, dan komt de glazenzetter snel een glasreparatie uitvoeren. Ook als er onverhoopt problemen ontstaan naar aanleiding van de montage, herstelt één van de glaszetters in Amstelveen deze fout direct.

Glasservice met afhandeling van verzekering

Niemand heeft zin in een lange en ingewikkelde afhandeling met de verzekering.

Goed nieuws!

Maakt u gebruik van de glasservice in Amstelveen, dan zorgt de glaszetter voor een directe afhandeling met uw verzekeraar. Dit betekent dat glaszetters de rekening rechtstreeks naar de verzekering sturen. Zo zit u er niet tussenin en geniet u direct van uw nieuwe beglazing.

Glaszetters uit Amstelveen

Dankzij de glasservice wordt u altijd geholpen door glaszetters uit de regio Amstelveen. Zo is er in het geval van spoed, binnen 30 minuten iemand bij u aanwezig. Op deze manier is de service glasherstel enorm efficiënt en heeft u zo snel mogelijk weer een nieuwe ruit. Bovendien bespaart u op de voorrijdkosten: door glaszetters uit Amstelveen in te schakelen hoeven de vakmannen nooit ver te rijden.

Glaszetter kosten

Het inschakelen van een glaszetter kost ongeveer €35,- tot €45,- per uur of tussen de €45,- tot €75,- per m². Dit zijn uiteraard gemiddelde kosten. De totaalprijs is afhankelijk van veel verschillende factoren. Zoals welk soort glas u laat plaatsen, de afmetingen van het glas en natuurlijk de locatie van het raam dat u wilt glaszetten. Het plaatsen van een nieuw raam op de bovenste verdieping kost doorgaans meer dan het vernieuwen van ruiten op de begane grond.

Wilt u meerdere ramen in één keer laten vervangen? Dan zijn de montagekosten per m² of per uur vaak voordeliger dan wanneer u één raam laat vernieuwen.

Wat kost een glaszetter per uur of m²?

Type Gemiddelde kosten*
Glaszetter per uur €35,- tot €45,- per uur
Glaszetter per m² Tussen €45,- tot €75,- per m²

* Let op: dit zijn gemiddelde kosten. Benieuwd naar de exacte prijs? Vraag dan gratis en vrijblijvend een offerte aan.

Kosten glasservice: nieuw glas plaatsen

€125,- tot €180,-

Totaalprijzen per m².

Budget oplossing
€125,- per m²

Dubbel glas: €65,-
Arbeidskosten voor glaszetten: €50,-
Voorrijkosten: €10,-

Oplossing met beste isolatie
€180-,- per m²

Triple glas: €120,-
Arbeidskosten voor glaszetten: €50,-
Voorrijkosten: €10,-

Start de gratis offerteaanvraag

Waarop letten bij het inschakelen van een glaszetter?

Staat u op het punt een glaszetter in te schakelen? Houd dan rekening met de onderstaande punten. Op die manier weet u zeker dat het glaszetten zonder problemen gebeurt.

  1. Wilt u met spoed gebruik maken van de glasservice of kan het even wachten? Als u met spoed een glaszetter belt, ligt het uurtarief doorgaans hoger dan bij geen spoed.
  2. Vraag of de glaszetter is aangesloten bij een branchevereniging of beschikt over een keurmerk, zo weet u zeker dat de glazenzetter voldoet aan strenge eisen.
  3. Maak duidelijke afspraken, zodat u achteraf niet voor onvoorziene kosten te staan komt. Ga na of de prijs op de offerte inclusief voorrijdkosten is, bijvoorbeeld en wat de levertijden zijn.

glaszetter kosten

Kosten glaszetter: per woning

Stel: u wilt alle ramen in uw huis vervangen door kwalitatief isolatieglas. Wat kost dit dan? Een gemiddeld appartement heeft ongeveer 15 m² aan raamoppervlakte. De totale kosten liggen dan gemiddeld tussen de €1.800,- tot €2.200,-. Hiermee behaalt u een besparing van gemiddeld €200,- per jaar ten opzichte van enkel glas.

Bij een hoekwoning met gemiddeld 30 m² aan raamoppervlakte kost het glaszetten gemiddeld €3.500,- tot €4.000,-. De besparing is ook hoger, deze loopt op tot wel €300,- per jaar. Bij een vrijstaande woning kan de besparing oplopen tot wel €500,- per jaar, maar de kosten bedragen in dat geval gemiddeld €6.500,- tot €7.000,-.

Wat kost het inschakelen van een glaszetter?

Woningtype Raamoppervlakte
in m²
Gemiddelde totaalprijs
(HR++ glas en glaszetter) *
Gemiddelde besparing
per jaar
Appartement 15 m² €1.800,- tot € 2.200,- €200,- per jaar
Tussenwoning 20 m² €2.500,- tot € 2.800,- €250,- per jaar
Hoekwoning 30 m² €3.500,- tot € 4.000,- €300,- per jaar
2 onder 1 kap 35 m² €4.400,- tot € 4.900,- €400,- per jaar
Vrijstaande woning 50 m² €6.500,- tot € 7.000,- €500,- per jaar

* Let op: dit zijn gemiddelde prijzen. Benieuwd naar de exacte kosten? Vraag dan gratis een offerte aan.

Glaszetter uit Amstelveen gezocht? Vraag een gratis offerte aan!

Ontdek de scherpe prijzen. De offerte is gratis en zonder verplichting.

Gratis offerte ontvangen

Wat te doen bij glasschade?

Heeft de buurjongen per ongeluk een bal door uw ruit geschopt? Of komt u thuis na een avondje uit naar een ingeslagen ruit? Maak dan met spoed gebruik van de glasservice. Bel direct 085 500 9976. Terwijl de glaszetter onderweg is kunt u het volgende doen:

  1. Breng de situatie in kaart. Neem eventueel foto’s voor de verzekering en zorg dat niemand zich aan de glasscherven kan verwonden.
  2. Controleer of u verzekerd bent tegen glasschade. Het is handig om uw verzekeringsnummer alvast bij de hand te hebben.
  3. Oriënteer u op de mogelijkheden. Als u enkel glas heeft, is het natuurlijk niet noodzakelijk om opnieuw een enkele ruit te plaatsen. Eventueel krijgt u hierin advies van de glaszetter.

Glasreparatie, hoe werkt de glasservice?

Goed nieuws: de meeste soorten glas zijn direct vanuit voorraad leverbaar. Dit betekent dat een glaszetter bij een glasreparatie direct een nieuwe ruit kan plaatsen. Zo zit u niet te lang zonder raam en kunt u zo snel mogelijk verder.

Als eerst verwijdert hij al het glas dat nog in het kozijn vastzit. Dit doet hij heel zorgvuldig, zodat er geen verdere beschadigingen bestaan. In de meeste gevallen kan hij direct de gewenste glasplaat terugplaatsen.

Gaat het om een afwijkend formaat of andere glassoort, dan zorgt hij eerst voor een tussenoplossing. Zo weet u zeker dat u niet hoeft te slapen met een grote opening in het kozijn. Direct een glaszetter nodig? Bel naar 085 500 9976.

Welke vorm van glasreparatie?

Glaszetters kunnen kleine beschadigingen oplossen door middel van een simpele glasreparatie. Zo is het een optie om de ruit te polijsten. Hiermee werken glaszetters kleine beschadigingen weg. Hierbij gaat het vaak om krassen op het oppervlak.

Af en toe komt het voor dat de juiste glasplaat tijdens de glasreparatie niet direct gezet kan worden. In dit geval zorgen de glaszetters voor een noodoplossing, bijvoorbeeld door een simpele glasplaat over de beschadigde heen te plakken. Zo is uw woning in ieder geval volledig afgesloten. In dit geval vervangt de glaszetter de ruit alsnog zo snel mogelijk.

Glasschade? Maak gebruik van de 24/7 glasservice in Amstelveen!

Bel voor direct contact met een glaszetter bij u in de buurt.

085 500 9976

Nu bereikbaar.

Glas vervangen

Glasschade is allang niet meer de enige reden om het glas in huis te vervangen. Wat dacht u van het verbeteren van de isolatie? Met hoogrendementsglas verlaagt u de energierekening enorm, zeker als u op dit moment nog enkel glas in huis hebt. Naast het verbeteren van de isolatie, brengt het glaszetten van nieuw glas nog meer voordelen met zich mee:

 • u heeft minder last van tocht;
 • dubbel glas verhoogt de veiligheid in huis;
 • minder uv-stralen in huis, waardoor meubels minder verkleuren;
 • met dubbel glas heeft u minder last van geluiden van buiten.
Wilt u uw beglazing laten vervangen? Ontdek de scherpe prijzen. Vraag een gratis offerte aan.

Raam vervangen, waarop letten?

Overweegt u binnenkort uw raam te vervangen? Denk dan aan de onderstaande tips:

 • Goedkope ramen zijn, zeker op de lange termijn, niet de meest voordelige;
 • Kies voor de ruiten het meest geschikt voor uw persoonlijke situatie. Zo is driedubbel glas met een hoge isolatiewaarde erg aantrekkelijk, maar als u hiervoor de kozijnen ook moet vervangen wordt het wel een hele kostbare investering.
 • Let op keurmerken: deze geven een idee van de kwaliteit van het glas én het plaatsen. Een aantal belangrijke keurmerken zijn OnderhoudNL en GBO.

Glas plaatsen

Het glaszetten moet goed gedaan worden om een hoge isolatie te garanderen en beschadigingen te voorkomen. Zit de nieuwe ruit niet goed in het kozijn, dan heeft u last van tocht. Bovendien kan er een lek ontstaan. Dit merkt u als er condens tussen de twee glasplaten ontstaat.

Besteedt u het glaszetten uit aan een ervaren glaszetter uit Amstelveen, dan weet u zeker dat er geen problemen ontstaan. Mochten er toch problemen voorkomen, dan heeft u hiervoor tot wel 15 jaar garantie. De glazenzetter komt het dan zo snel mogelijk alsnog oplossen. Gaat u zelf glaszetten, dan is het risico op problemen een stuk groter.

glaszetten Amstelveen

Hoe werkt het glaszetten in Amstelveen precies?

Bij het glaszetten doorloopt de glaszetter in principe 5 verschillende stappen.

  1. Stap 1: oude glaslatten, kit en glasplaat verwijderen. Met een stanleymes snijden de glaszetters het oude kitwerk los. Hierna verwijdert hij de spijkers uit de glaslatten, zodat ook deze verwijderd kan worden. Nu is er toegang tot de oude glasplaat, die hij loshaalt met behulp van twee (of meer) zuignappen.
  2. Stap 2: schoonmaken ondergrond. De glaszetters controleren eerst of het kozijn niet rot is. Als dit niet het geval is, reinigt hij de ondergrond. Oude spijkers worden weggehaald en verfresten schuurt hij snel weg. Eventueel brengen de glaszetters eerst nog een laag grondverf aan op de sponning
  3. Stap 3: Nieuw glas plaatsen. Hierna volgt het daadwerkelijke glaszetten De glaszetters maken bij het glaszetten gebruik van glasband om te voorkomen dat de ruit in contact komt met het kozijn. Zo ontstaan er geen beschadigingen. Na het plaatsen van de glasband, op 2 millimeter van de rand, plaatst hij het glas op twee glasblokjes in de sponning.
  4. Stap 4: Glaslatten plaatsen.Glaszetters plaatsen de glasplaten weer netjes terug, eerst de bovenste glaslatten, dan de zijkanten en tot slot de onderste.
  5. Stap 5: Glasranden kitten. Ter afsluiting kitten glaszetters alle aansluitingen af. Zo is het kozijn volledig lucht- en tochtdicht.

Zelf glas plaatsen of uitbesteden aan de glasservice?

Als handige klusser vraag u zichzelf misschien af of het mogelijk is om het glaszetten zelf te doen. Toch is het altijd aan te raden om hiervoor een glaszetters in te schakelen. Waarom? Omdat u alleen dan profiteert van 15 jaar garantie. Gaat u zelf glaszetten, dan vervalt deze garantie.

Bovendien bespaart de glaszetter u een hoop tijd en weet u zeker dat u profiteert van de beste isolatie en hoogste veiligheid.

Kosten glaszetter: de beglazing

Dubbel glas kost ongeveer €125,- per m². Hierbij gaat het om ongeveer €65,- aan materiaalkosten en €50,- aan arbeidskosten. Kiest u voor hoogrendementsglas, dan lopen de materiaalprijzen verder op. Zo betaalt u voor standaard HR-glas een totaalprijs van gemiddeld €130,- per m² en voor HR++ glas ongeveer €140,- per m².

Driedubbel glas is de duurste optie. De materiaalkosten liggen rond de €120,-, de totaalprijs ligt op gemiddeld €180,- per m². Houd bij de keuze voor het materiaal ook rekening met de besparing die je doet. Voor de meeste mensen heeft HR++ beglazing de beste prijs-kwaliteitverhouding.

Wat zijn de materiaal- en arbeidskosten van de glaszetter?

Kosten glaszetter:
de beglazing
Materiaalkosten
per m²
Arbeidskosten
van glaszetter
Voorrijkosten
(niet altijd het geval)
Totaalprijs
per m²*
Dubbelglas €65,- €50,- €10,- €125,-
HR glas €70,- €50,- €10,- €130,-
HR+ glas €75,- €50,- €10,- €135,-
HR++ glas €80,- €50,- €10,- €140,-
HR+++ glas
(triple glas)
€120,- €50,- €10,- €180,-

* Let op: dit zijn gemiddelde kosten. Benieuwd naar de exacte prijs? Vraag dan gratis en vrijblijvend een offerte aan.

Glas vervangen? Schakel een expert voor glaszetten in Amstelveen in!

Vraag gratis en zonder verplichting een offerte aan. Ontdek de scherpe prijzen.

Gratis offerte ontvangen

Subsidie op glazenzetter mogelijk?

Hoewel er geen landelijke subsidie voor particulieren beschikbaar is, zijn er een aantal gemeentes die wel een subsidie uitgeven aan mensen die hun beglazing vervangen. Of dit in uw gemeente ook het geval is, controleert u eenvoudig via energiesubsidiewijzer.nl. Dankzij een subsidie houdt u de kosten van de investering zo laag mogelijk en de terugverdientijd dus kort.

Behalve lokale subsidies, profiteert u vaak ook van een verlaagd btw-tarief. Als uw huis ouder dan 2 jaar is, betaalt u voor het plaatsen van isolatieglas slechts 9% btw in plaats van 21%. Meer hierover leest u op belastingdienst.nl.

Op welke keurmerken letten bij glas vervangen?

Dankzij keurmerken is het iets makkelijker om een keuze te maken. Deze geven namelijk aan dat de glaszetter of het glas getest is op onder andere kwaliteit of veiligheid. Zo ben je met glazenzetter voorzien van het KOMO-keurmerk verzekerd dat het glaszetten van hoge kwaliteit is. Wilt u meer weten over het KOMO-keurmerk, lees dan verder op komo.nl.

Daarnaast kunt u ook letten op de EBN certification. Glaszetters die hierbij zijn aangesloten werken volgens strenge kwaliteitsnormen en laten zich regelmatig bijscholen. Kijk op ebncertification.nl voor meer informatie. >

Wilt u zeker weten dat uw nieuwe beglazing inbraakwerkend is? Let dan op het Politiekeurmerk Veilig Wonen. Meer weten? Kijk op politiekeurmerk.nl

Tot slot zijn er nog verschillende brancheverenigingen actief. Als de glazenzetter hierbij is aangesloten, biedt dat vaak extra garanties op het gebied van betaling en een eventueel faillissement. Voorbeelden hiervan zijn OnderhoudNL en KIWA.

Waarom een glaszetter inschakelen?

Glaszetten brengt een aantal risico’s met zich mee. Allereerst is er uiteraard het risico dat de glasplaat niet correct geplaatst is. Gevolgen zijn gebroken ruiten of lekkages in het glas. Maar er is ook altijd het risico op verwondingen. De glasplaat is scherp, en zonder de juiste werkkleding bestaat er het risico dat u zichzelf snijdt tijdens het glaszetten. Hieronder staan de belangrijkste redenen om het glaszetten uit te besteden aan een ervaren glaszetter:

  1. de glaszetter levert kwaliteit en een optimale isolatiewaarde;
  2. u profiteert van een 15 jaar garantie op glas en plaatsen;
  3. u houdt tijd over voor leukere dingen en voorkomt verwondingen aan de glasplaat.
Overweegt u een glaszetter in te schakelen? Vraag een gratis offerte aan.

1. De glaszetter levert kwaliteit en optimale isolatiewaarde

Isolatieglas biedt een betere isolatie, waardoor uw energierekening verlaagd! Maar dat is alleen het geval als u de glasplaat correct geplaatst is! Doet u dit zelf dan is de kans groot dat het glas niet juist geplaatst is. Dit verhoogt het risico op glasschade. Bovendien verliest u de garantie als u zelf de ruiten zelf monteert.

2. Glasservice met garantie

Met de glasservice in Amstelveen profiteert u van maar liefst 15 jaar garantie op glas en het plaatsen! Dat betekent dat u 15 jaar lang recht hebt op glasherstel bij een beschadiging. De kans op problemen door een verkeerde montage is erg klein. Mocht dit onverhoopt toch gebeuren, dan wordt dit zo snel mogelijk opgelost door een glaszetter uit Amstelveen, helemaal gratis!

3. Glazenzetter neemt het werk voor u uit handen

Het lijkt misschien een eenvoudige klus, maar glaszetten neemt aardig wat tijd in beslag. Door dit uit te besteden aan een ervaren glaszetter uit Amstelveen bent u verzekerd van de beste glasservice én houdt u zelf tijd over voor leukere dingen. Bovendien weet u zo zeker dat u zichzelf niet per ongeluk pijn doet aan de scherpe randen van het glas.

Recente uitgevoerde opdrachten
Glaszetten in Amsterdam
Dubbelglas plaatsen in Haarlem
Glas vervangen in Alkmaar
Glasreparatie uitvoeren in Amstelveen
Glasschade verhelpen in Hilversum
Enkelglas vervangen in Purmerend
Spoedreparatie van glas in Zaandam
Ruit vervangen in Hoofddorp
Glas herstellen in Hoorn
Plaatsen van glas in Den Helder

glaszetters Amstelveen

Glaszetter in Amstelveen inschakelen? Gratis offerte!

Heeft u glasschade en wilt u met spoed een glasreparatie uit laten voeren? Of wilt u een glazenzetter inschakelen om al het enkel glas in huis te vervangen door dubbel glas? Een glaszetter uit Amstelveen heeft deze en andere werkzaamheden snel uitgevoerd! Glazenzetter gezocht?

Vraag dan een gratis offerte aan!

Of bel naar 085 500 9976 voor direct contact met een glaszetter bij u in de buurt. Binnen een half uur staan er glaszetters bij u op de stoep voor een snelle glasreparatie. Wilt u graag eerst meer informatie over de kosten en de besparing die u kunt doen? Het is helemaal vrijblijvend, dus u zit nergens aan vast!

Bel 085 500 9976 voor direct contact
recensie over de glaszetterNa onze verhuizing naar een oude jaren ’30 woning wilden wij graag de oude enkele beglazing laten vervangen door isolatieglas. Na het goedkeuren van de offerte gingen de vakmannen al snel aan de slag, waardoor wij nu kunnen genieten van het beste isolatieglas!
F. Scheurs, Utrecht
recensie over de glasserviceNa een ongelukje was de ruit in onze voordeur kapot. Via deze site kwamen wij gelukkig al snel in contact met een glaszetter uit Amstelveen die in no-time langs kwam om de schade te herstellen. Diezelfde avond hadden wij een nieuwe glasplaat in de deur en geen last meer van kou!
T. Maliepaard, Amstelveen