Glaszetter in Den Haag nodig?

Bel de glasservice en kom direct in contact met een glaszetter.

Bel nu: 085 500 9899

Nu bereikbaar.

Glaszetter Den Haag

Een glaszetter uit Den Haag staat altijd voor u klaar, of het nu gaat om de service glasherstel van een gebroken ruit of het plaatsen van nieuw isolatieglas. Op deze pagina leest u alles over wat glaszetters voor u kunnen doen. Daarbij vindt u handige tips bij het inschakelen van glaszetters en meer informatie over de kosten. Hoe vindt u gemakkelijk een goede glaszetter?

Start gratis offerteaanvraag!

De offerte is naast geheel kosteloos ook helemaal vrijblijvend, u zit nergens aan vast! Heeft u glasschade? Bel dan zo snel mogelijk met de 24/7 spoedservice voor glasherstel. Er is altijd een glazenzetter bij u in de buurt, dit zelfs binnen 30 minuten ter plaatse is voor een spoedreparatie.


glaszetter Den Haag

Voordelen inschakelen glaszetter

Glaszetters gezocht voor glasservice? In plaats van zelf te klussen schakelt u beter een vakman in. Dan profiteert u van de vele voordelen:

 • 15 jaar garantie op de plaatsing en de beglazing
 • Bij spoed binnen 30 minuten een vakman op de stoep
 • De snelste glaszetter van Nederland
 • De meeste glassoorten uit voorraad leverbaar
 • Glaszetters met minimaal 25 jaar ervaring

  Gratis offerte ontvangen

  Gratis – Vrijblijvend

  Wat doet een glaszetter?

   Sommige mensen denken dat een glazenzetter alleen komt voor een glasreparatie. Maar de werkzaamheden van glaszetters zijn veel breder dan dat!

   Naast het vervangen van beglazing of het plaatsen van nieuwe ramen kunt u bij een glaszetter ook terecht voor informatie over de verschillende glassoorten. Weet u niet welke glassoort voor uw woning en budget de verstandigste keuze is? Glaszetters geven u graag deskundig en persoonlijk advies over glas vervangen.

   De werkzaamheden van een glazenzetter op een rij:

  • Het plaatsen en vervangen van ruiten
  • Het afvoeren van oude en kapotte ruiten
  • Informeren en adviseren over de mogelijkheden in glassoorten
  • Het glaszetten van interieurbeglazing in huizen of kantoorpanden
  • Schakel direct een glaszetter in!

  Glasschade? Glaszetter snel ter plaatse!

  Is een van uw ruiten aan diggelen gegooid? Bij dergelijke schade is het belangrijk dat u snel actie onderneemt voor glasherstel. Hoe doet u dat? U kunt 24/7 bellen naar 085 500 9899. Dankzij de spoedservice staat er binnen 30 minuten een glaszetter uit Den Haag voor de deur voor een snelle glasreparatie.

  Bij glasschade denkt men vaak aan gebroken ruiten en glasscherven, maar dat hoeft niet altijd zo te zijn. Een andere vorm van schade is een dubbel glas lek, waarbij er condens ontstaat tussen de twee glasplaten in.

  Heeft u met spoed een glaszetter in Den Haag nodig? Bel dan direct!
  Bel nu: 085 500 9899

  Wat te doen bij glasschade?

   Is er een bal door een raam gevlogen? Dankzij de spoed glasservice is het probleem gelukkig snel opgelost. Wat te doen bij glasschade?

   1. Maak foto’s van de situatie voordat iemand er iets aan veranderd heeft. Dit is verstandig voor de afhandeling met de verzekering. Daarna kunt u de scherven opruimen.
   2. Glasschade biedt de mogelijkheid om te kiezen voor een andere, beter isolerende, glassoort. Oriënteer u op de verschillende glastypes of laat u informeren door een glasspecialist.
   3. Neem zo snel mogelijk contact op met een glashandel uit Den Haag om gebruik te maken van de 24/7 spoedservice. Er staat altijd binnen 30 minuten een specialist bij u op de stoep!

  glasservice Den Haag

  Glasservice Den Haag

  Bent u op zoek naar een vakman voor glasservice? Er is altijd een glasbedrijf bij u in de buurt, zodat u snel geholpen wordt. Vraag vandaag nog een gratis offerte aan!

  Met professionele glasservice uit Den Haag profiteert u van de volgende voordelen:

  • Uw glaszetter heeft minstens 25 jaar garantie en levert altijd kwaliteitswerk.
  • Toch iets misgegaan? Geen zorgen! U krijgt 15 jaar glasgarantie.
  • Bent u verzekerd tegen glasschade? Dan regelt uw glashandel de afhandeling met de verzekering.

  15 jaar garantie op glas en montage

  Wanneer u een glaszetter uit Den Haag inschakelt, bent u altijd verzekerd van vakwerk. Ondanks de kennis en ervaring van professionele glaszetters is het toch mogelijk dat er na verloop van tijd gebreken ontstaan. Hoewel de kans klein is, is het toch fijn dat u in dat geval garantie heeft. Deze garantie geldt maar liefst 15 jaar op de beglazing en op de plaatsing!

  Glasservice met afhandeling van verzekering

  Bent u verzekerd tegen glasschade? Dan hoeft u voor de glasreparatie vaak niets te betalen. Uw glasspecialist regelt zelfs de afhandeling met uw verzekeraar. Het enige wat u hoeft te doen is een melding van glasschade te maken. Uw glazenzetter dient vervolgens de factuur bij uw verzekering in. U hoeft zelf helemaal niets te doen!

  Glaszetter uit Den Haag

  Glasspecialist gezocht? Er is altijd een glaszetter in uw regio. U bent verzekerd van kwaliteitswerk en vakmanschap en u wordt altijd snel geholpen! Hoe vindt u goede glaszetters? U hoeft enkel het offerteformulier in te vullen om snel een scherp gespijsde offerte te ontvangen.

  De voordelen van de glaszetter op een rijtje:

  • 15 jaar garantie op de glasservice
  • 24/7 spoedservice voor glasreparatie
  • De snelste glaszetter van Nederland!

  glaszetter kosten

  Wat kost een glaszetter?

  Bent u benieuwd naar de kosten van glaszetters? Een glasbedrijf spreekt met u een prijs per vierkante meter of per uur af. Een glasspecialist kost ongeveer €35,- tot €45,- per uur. Per vierkante meter rekenen glasspecialist vaak een gemiddelde prijs tussen de €45,- tot €75,- per m².

  Prijs per uur of per vierkante meter?

  Per uur of per vierkante meter? Bij kleine klussen, zoals service herstel, geven glaszetters altijd een prijs per uur. Heeft u een grote klus? Dan is het verstandiger om een vaste kostprijs per vierkante meter af te spreken. Dan weet u van tevoren precies wat u moet betalen. Vraag een offerte aan voor de exacte prijzen.

  Prijzen glaszetter: per uur en per m²

  Type Gemiddelde kosten*
  Glaszetter per uur €35,- tot €45,- per uur
  Glaszetter per m² Tussen €45,- tot €75,- per m²

  *Let op: dit zijn gemiddelde kosten. Benieuwd naar de exacte prijs? Vraag dan gratis en vrijblijvend een offerte aan.

  Kosten glasservice: nieuw glas plaatsen

  €125,- tot €180,-

  Totaalprijzen per m².

  Budget oplossing
  €125,- per m²

  Dubbel glas: €65,-
  Arbeidskosten voor glaszetten: €50,-
  Voorrijkosten: €10,-

  Oplossing met beste isolatie
  €180-,- per m²

  Triple glas: €120,-
  Arbeidskosten voor glaszetten: €50,-
  Voorrijkosten: €10,-

  Start gratis offerteaanvraag

  Kosten glaszetter: soorten glas

  Tegenwoordig wordt in de meeste gevallen gekozen voor HR++ beglazing. Deze glassoort heeft een gemiddelde kostprijs van €140,- per m², inclusief arbeidskosten en andere kostenposten. Wilt u liever HR+ ruiten? Houd dan rekening met een gemiddelde totaalprijs van €135,- per m². In nieuwbouwwoningen is HR+++ glas een populaire optie. Deze glassoort heeft een gemiddelde totaalprijs van €180,- per m².

  Benieuwd naar meer kostprijzen?

  In de volgende prijstabel vindt u een handig overzicht van verschillende richtprijzen. U ziet precies met hoeveel arbeidskosten, materiaalkosten en voorrijkosten u ongeveer rekening moet houden. Wilt u liever exacte kostprijzen weten? Vraag dan een gratis offerte van een glazenzetter uit Den Haag aan. U zit nergens aan vast!

  Kosten glas: 2021

  Type glas Materiaalkosten
  per m²
  Arbeidskosten
  van glaszetter
  Voorrijkosten
  (niet altijd het geval)
  Totaalprijs
  per m²*
  Dubbelglas €65,- €50,- €10,- €125,-
  HR glas €70,- €50,- €10,- €130,-
  HR+ glas €75,- €50,- €10,- €135,-
  HR++ glas €80,- €50,- €10,- €140,-
  HR+++ glas €120,- €50,- €10,- €180,-

  * Let op: dit zijn gemiddelde kosten. Benieuwd naar de exacte prijs? Vraag dan gratis en vrijblijvend een offerte aan.

  Kosten glaszetter: per woning

  Wilt u uw ruiten vervangen om uw woning energiezuiniger te maken? Dan bent u vast nieuwsgierig naar de glasprijzen van vervangen. Nieuwe beglazing voor een tussenwoning kost gemiddeld tussen de €2.500,- en € 2.800,-.

  Heeft u een hoekwoning? Reken dan op een gemiddelde kostprijs van €3.500,- tot € 4.000,- voor ruiten vervangen. Nieuwe ruiten voor een twee-onder-een-kapwoning kosten in totaal gemiddeld tussen de €4.400,- en € 4.900,-. In de volgende prijstabel vindt u een handig overzicht van richtprijzen.

  Bespaar met nieuwe beglazing! Hoewel nieuwe ruiten eerst een investering zijn, bespaart u er ook veel geld mee. Met het plaatsen van HR++ beglazing bespaart u jaarlijks tot wel €500,- op uw energierekening!

  Kosten glas per woningtype: 2021

  Woningtype Raamoppervlakte
  in m²
  Gemiddelde totaalprijs
  (HR++ glas en glaszetter) *
  Gemiddelde besparing
  per jaar
  Appartement 15 m² €1.800,- tot € 2.200,- €200,- per jaar
  Tussenwoning 20 m² €2.500,- tot € 2.800,- €250,- per jaar
  Hoekwoning 30 m² €3.500,- tot € 4.000,- €300,- per jaar
  2 onder 1 kap 35 m² €4.400,- tot € 4.900,- €400,- per jaar
  Vrijstaande woning 50 m² €6.500,- tot € 7.000,- €500,- per jaar

  * Let op: dit zijn gemiddelde prijzen. Benieuwd naar de exacte kosten? Vraag dan gratis een offerte aan.

  Glaszetter in Den Haag inschakelen?

  Ontdek de scherpe prijzen van een glaszetter uit uw regio!

  Start de gratis offerteaanvraag

  Glasreparatie Den Haag: hoe werkt dit?

  Hoe gaat glaszetten bij een reparatie? Bij schade is het belangrijkste dat het gat snel gedicht wordt, zodat u niet in de tocht zit. Gelukkig heeft een glaszetter de meeste glassoorten op voorraad, zodat direct een nieuwe ruit geplaatst kan worden.

  Glas niet uit voorraad leverbaar?

  Dan zorgt de vakman voor een noodoplossing, zodat uw woning weer water- en tochtdicht is. De noodoplossing bestaat uit een stuk plexiglas dat aan de buitenkant van de ruist vastgelijmd wordt. Als de hele ruit aan diggelen is, plaatst de glaszetter multiplex op het kozijn. Zodra de glasplaat weer op voorraad is, komt de specialist direct bij u langs voor het glaszetten.

  Direct een glaszetter nodig? Bel naar 085 500 9899.

  Glas repareren: de methodes

  Er zijn verschillende vormen van glasreparatie:

  • Wanneer een reparatie niet direct mogelijk is, plaatst de vakman eerste een noodoplossing, zoals plexiglas of multiplex. Daarmee wordt voorkomen dat regen en tocht uw woning binnenkomen.
  • Bij lichte beschadigingen, zoals krassen, is het mogelijk om het glas te polijsten. Met een roterende polijstkop op een boormachine werkt de glazenzetter alle krassen weg. Het voordeel van deze methode is dat het goedkoper is dan een nieuw raam.
  • Bij barsten of gebroken ruiten is polijsten niet mogelijk, dan is er een nieuwe ruit nodig. Dit is een goed moment om te kiezen voor een beter isolerend raam.

  Profiteer van 15 jaar garantie op glasservice in Den Haag!

  Vraag vandaag nog een gratis én vrijblijvende offerte aan.

  085 500 9899

  Nu bereikbaar.

  Glas vervangen

  Glasschade is niet de enige reden om ruiten te laten vervangen. Ook wanneer uw woning nog is voorzien van standaard dubbele beglazing of zelf enkel glas is het raadzaam om te kijken naar de mogelijkheden van vervangen met isolatieglas. Daarmee verhoogt u de isolatiewaarde van uw woning!

  Welke voordelen biedt dat? U bespaart jaarlijks op uw energierekening en uw wooncomfort wordt ook verhoogd. Bovendien profiteert u van een betere geluidsisolatie.

  Hoe gaan glaszetters in Den Haag te werk bij ruiten vervangen?

  Eerst worden de oude ruiten verwijderd. Eventuele kleine reparaties aan het kozijn worden direct uitgevoerd, waarna de nieuwe beglazing weer geplaatst kan worden. De oude ruiten voert uw specialist voor u af. Wilt u uw beglazing laten vervangen? Ontdek de scherpe prijzen. Vraag een gratis offerte aan.

  Raam vervangen, waarop letten?

  Wilt u ruiten laten vervangen? Dat is het verstandig om goed op de volgende zaken te letten:

  • Duurdere ruiten zijn op termijn vaak de voordeligste keuze door de betere isolatiewaarde.
  • Kies altijd de glassoort die het best bij uw situatie past. Driedubbele beglazing isoleert wel het beste, maar vereist ook nieuwe kozijnen. Daarom wordt deze glassoort vooral in nieuwbouwwoningen toegepast.
  • Bij bedrijven of beglazing met een keurmerk bent u van kwaliteit verzekerd. Voorbeelden van keurmerken zijn het KOMO-keurmerk en EBN Certification.

  Glas plaatsen

  Wilt u met nieuwe hoogrendement beglazing de isolatiewaarde van uw woning vergroten? Niet alleen de glassoort draagt bij aan een betere isolatie, ook het glaszetten moet op precies de juiste manier gebeuren. Alleen dan profiteert u van de optimale isolatiewaarde van uw nieuwe beglazing. Een verkeerde plaatsing zorgt voor vervelende tocht, maar ook voor kans op schade, zoals een glaslek. Dan komt er condens tussen twee glasplaten, wat er niet mooi uitziet.

  Verzeker uzelf van langdurige kwaliteit!

  Hoe doet u dat? Door een ervaren glaszetter uit Den Haag in te schakelen. Blijkt er toch iets niet goed? Dan heeft u maar liefst 15 jaar garantie op het glaszetten.

  Hoe werkt het glaszetten in Den Haag precies?

  Bij glaszetten doorlopen glaszetters in principe de volgende vijf stappen:

  • Stap 1: oude glaslatten, kit en glasplaat verwijderen. De kitranden verwijdert de specialist met een stanleymes. Daarna verwijdert hij de glaslatten. Daarna liggen de glasplaten vrij en kunnen deze met grote zuignappen uit het kozijn getild worden.
  • Stap 2: schoonmaken ondergrond. Voor een tochtdicht resultaat is het belangrijk dat het kozijn helemaal schoon is. De glaszetter verwijdert oude spijkers en schuurt verfresten wek. Indien nodig brengt hij grondverf aan op de sponning.
  • Stap 3: nieuw glas plaatsen: het glaszetten. Nu de ondergrond gereed is, begint het daadwerkelijke glaszetten. Vaak zijn er meerder glaszetters nodig om grote ruiten in het kozijn te tillen. Glaszetters gebruiken glasband om te voorkomen dat de glasplaat contact maakt met het kozijn.
  • Stap 4: glaslatten plaatsen. Als de ruit op zijn plek zit, plaatst de specialist de glaslatten weer terug. Deze zorgen ervoor dat de ruit goed blijft zitten.
  • Stap 5: glasranden kitten. De kit zorgt voor een perfecte dichting tegen vocht en water. U merkt direct dat uw wooncomfort verhoogt!

  glaszetten Den Haag

  Zelf glas plaatsen of uitbesteden aan de glasservice?

  Handige klussers vragen zich wel eens af of het mogelijk is om zelf ruiten te plaatsen. Glaszetten is echter lastiger dan u denkt. De scherpe randen van glasplaten maken het werken ermee lastig. Bovendien zijn grote ramen erg zwaar en heeft u de juiste materialen nodig om deze veilig te plaatsen.

  Dat is nog niet alles!

  Een verkeerde plaatsing heeft vervelende gevolgen. Denk bijvoorbeeld aan een glaslek of barsten. Bovendien isoleert een ruit minder goed wanneer deze niet perfect geplaatst is. Het is dus altijd verstandig om een glasexpert uit Den Haag in te schakelen, die heeft minimaal 25 jaar ervaring!

  Specialist nodig voor glaszetten in Den Haag?

  Vind snel een vakman door een gratis offerte aan te vragen.

  Gratis offerte ontvangen

  Subsidie op glasservice mogelijk?

  Wilt u isolerend hoogrendementsglas laten plaatsen? Hoewel u dan geen aanspraak kunt doen op een landelijke subsidie, zijn er wel gemeentes en provincies die subsidies geven voor energiebesparende maatregelen. Hoe weet u uw u in aanmerking voor subsidies komt? Op energiesubsidiewijzer.nl doet u een snelle check waarna u direct ziet welke subsidies u kunt aanvragen.

  Wanneer uw woning ouder dan 2 jaar is, profiteert u van een verlaagd btw-tarief. U betaalt over het vervangen van uw beglazing niet 19% maar slechts 9% btw. Lees meer over deze regeling op belastingdienst.nl.

  Op welke keurmerken letten bij glas vervangen?

  Dankzij een keurmerk ziet u snel welke glaszetters u gegarandeerd vakwerk en kwaliteitsbeglazing leveren. Wanneer een specialist echter geen keurmerk heeft, wil dat niet zeggen dat deze geen vakwerk aflevert. Voor glaszetten zijn er verschillende keurmerken:

  • Glaszetters die bij EBN certification aangesloten zijn laten zich regelmatig bijscholen en werken volgens strenge kwaliteitsnormen. Op ebncertification.nl leest u meer.
  • Het Politiekeurmerk Veilig Wonen wordt gegeven aan beglazing die inbraakwerend is. Meer informatie vindt u op politiekeurmerk.nl.
  • Het KOMO-keurmerk voor beglazing staat voor een uitstekende isolatiewaarde en kwaliteit. Meer weten? Kijk op komo.nl.
  • Andere keurmerken voor glaszetten zijn GBO, KIWA, FOSAG en de CE-markering.

  Waarom een glaszetter inschakelen?

  Wilt u zelf ruiten plaatsen? Dat is niet zonder risico. De kans op beschadigingen zoals barsten of een glaslek is erg hoog. Bovendien behaalt uw beglazing niet de optimale isolatiewaarde bij een verkeerde plaatsing. Met een vakman profiteert u van de volgende voordelen:

   1. U bent met een professionele glazenzetter uit Den Haag altijd verzekerd van kwaliteit.
   2. Gaat er toch iets met het glaszetten, of komen er na enkele jaren gebreken? U krijgt maar liefst 15 jaar garantie op het monteren en de beglazing.
   3. Uw glaszetter neemt u al het werk uit handen: van het plaatsen van beglazing tot het afvoeren van oude glasplaten.
  Overweegt u een glaszetter in te schakelen? Vraag een gratis offerte aan.

  1. De glaszetter levert kwaliteit en optimale isolatiewaarde

  Om optimaal van de kwaliteiten van uw nieuwe beglazing te genieten, is het belangrijk dat de plaatsing op de juiste manier gebeurt. Dat kan alleen een professionele glaszetter voor u doen. Hij beschikt over ruime ervaring en de juiste materialen om het glas veilig te plaatsen.

  Een verkeerde plaatsing zorgt ervoor dat de isolatiewaarde niet optimaal is. Besteed de plaatsing van nieuwe ruiten daarom altijd uit aan een specialist!

  2. Glasservice met garantie

  Niet alleen ontvangt u kwaliteitswerk, u krijgt ook nog eens 15 jaar glasgarantie! Dat betekent dat u tot 15 jaar na de plaatsing garantie krijgt op de beglazing en de montage.

  Hoewel uw glaszetter altijd voor een vakkundige montage zorgt, kan er natuurlijk altijd iets fout gaan. Dan is het fijn dat u garantie heeft. De schade wordt kosteloos voor u hersteld.

  3. Glazenzetter neemt het werk voor u uit handen

  Soms denkt men dat ruiten vervangen goed zelf te doen is, maar het is lastiger dan u denkt. De scherpe randen van glas kunnen voor lelijke verwondingen zorgen en bovendien kost de montage veel tijd.

  Wanneer u een glazenzetter inschakelt, hoeft u zelf niets te doen. Zo houdt u tijd over voor leukere dingen.

  Waarop letten bij het inschakelen van een glaszetter?

   Wilt u uw beglazing laten vervangen? Via de offerteservice vindt u altijd een goede glasspecialist in de buurt, en dat tegen een scherpe prijs! Wel is het verstandig om er altijd goed op te letten waar de offerteprijs uit bestaat. Ook is het belangrijk om goede afspraken met uw glaszetter te maken. Dit om onaangename verrassingen achteraf te voorkomen.

   Let er bij glasservice op of de volgende vragen beantwoord zijn:

  • Is de totaalprijs inclusief btw en energietoeslag?
  • Zijn de afvoerkosten van oude glasplaten bij de kostprijs inbegrepen?
  • Hoe snel heeft de specialist tijd voor uw klus?
  • Wanneer kunnen de ruiten geleverd worden?

  Recente uitgevoerde opdrachten
  Glaszetten in Rotterdam
  Dubbelglas plaatsen in Den Haag
  Glas vervangen in Zoetermeer
  Glasreparatie uitvoeren in Leiden
  Glasschade verhelpen in Dordrecht
  Enkelglas vervangen in Leidschendam
  Spoedreparatie van glas in Schiedam
  Ruit vervangen in Barendrecht
  Glas herstellen in Delft
  Plaatsen van glas in Spijkenisse

  glaszetters Den Haag

  Glaszetter in Den Haag inschakelen? Gratis offerte!

  Met de professionele glasservice uit Den Haag bent u verzekerd van kwaliteitswerk door de ruime ervaring van de glaszetters. U wordt snel geholpen en krijgt zelfs 15 jaar glasgarantie. De perfecte plaatsing zorgt ervoor dat u optimaal profiteert van de isolerende kwaliteiten van uw nieuwe beglazing.

  Start nu uw gratis offerteaanvraag!

  Is er spoed bij? Bel naar 085 500 9899 en maak gebruik van de spoedreparatieservice. U kunt dag en nacht bellen, ook in het weekend. Er is altijd binnen 30 minuten een specialist ter plaatse. Zelfs de afhandeling met uw verzekeraar wordt voor u geregeld! Vind ook eenvoudig een glashandel bij u in de buurt.

  Bel naar: 085 500 9899
  recensie over de glaszetter Na onze verhuizing naar een oude jaren ’30 woning wilden wij graag de oude enkele beglazing laten vervangen door isolatieglas. Na het goedkeuren van de offerte gingen de vakmannen al snel aan de slag, waardoor wij nu kunnen genieten van het beste isolatieglas!
  F. Scheurs, Utrecht
  recensie over glasservice Na een ongelukje was de ruit in onze voordeur kapot. Via deze site kwamen wij gelukkig al snel in contact met een glaszetter uit Den Haag die in no-time langs kwam om de schade te herstellen. Diezelfde avond hadden wij een nieuwe glasplaat in de deur en geen last meer van kou!
  T. Maliepaard, Den Haag