Glaszetter nodig? 24 uurs glasservice: 085 500 9976

Erg snel op locatie, 15 jaar garantie en dat alles tegen scherpe tarieven!

Glaszetter Den Helder

Glaszetter Den Helder

Bent u bezig met het verbeteren van de isolatiewaarde van uw bedrijfspand en wilt u het enkel glas vervangen door dubbel isolatieglas? Hebt u een vraag over het verschil tussen float- en spiegelglas? Of wil u weten wat de prijzen worden voor het laten plaatsen van een glas-in-lood panneel? Dan zit u bij onze glasservice op de goede plek. Wij werken samen met menig glaszetter uit Den Helder. Bel naar 085 500 9976 voor direct contact, of vul vrijblijvend ons contactformulier in voor meer informatie.

Direct contact


Gelieve dit veld leeg te laten.


Snel ter plaatse in Den Helder

Wanneer er sprake is van glasschade bij uw woning, dan is het zaak om spoedig contact op te nemen met een erkend glaszetter. Deze kan de glasschade herstellen, of indien nodig een nieuw dubbel raam plaatsen. Omdat wij begrijpen dat u het liefst vandaag nog weer van een optimale veiligheid en wooncomfort geniet, hebben wij een spoedservice in het leven geroepen. Deze glasservice is dag en nacht bereikbaar via 085 500 9976. Stelt u zich in verbinding met de glasservice? Dan staat er in korte tijd een ervaren glaszetter uit Den Helder voor de deur. Deze kan alle glassoorten herstellen, waaronder spiegelglas, floatglas en gelaagd beveiligingsglas.

15 jaar garantie op het glas en de montage

Wanneer u uw dubbel- enkel-, veiligheid- of spiegelglas bij onze glashandel bestelt, dan verzekeren wij u van 15 jaar garantie inclusief montage. Daarnaast garanderen wij dat wij onze producten altijd bestellen bij fabrikanten die aan strenge garantievoorwaarden voldoen, en die beglazing leveren met een CE markering. Een dergelijke CE markering staat voor een aantal standaard basisvoorwaarden die door de Europese Commissie voor bouwproducten zijn vastgelegd. Omdat wij zeker willen weten dat u lange tijd van uw nieuwe dubbel raam kunt genieten, leveren wij onze ramen met gratis montage. Zo weet u zeker dat deze goed in het kozijn gezet worden door een glaszetter.

Vrijblijvend contact

Hebt u vragen over de prijzen voor de installatie van gelaagd veiligheidsglas, of driedubbel isolatieglas bij u thuis in Den Helder? Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn voor het plaatsen van glas-in-lood panelen? Of bent u benieuwd naar de kosten voor onze glasservice? Aarzel dan niet om u vandaag nog in verbinding te stellen met een glaszetter uit ons netwerk. Bel naar 085 500 9976 voor een direct contact, of vul het contactformulier in voor schriftelijke informatie of een vrijblijvende offerte op basis van uw wensen en budget. Wij garanderen dat u bij ons altijd spoedig geholpen wordt en tegen aantrekkelijke prijzen.

Werkgebied:

Glasservice telefoonnummer Lunzen

Enkel glas

Enkele glas Den HelderIn het verleden werd enkel glaswerk gezien als basis materiaal voor ramen en glazen deuren. Tegenwoordig adviseert de overheid echter om het enkel glas te vervangen door dubbel isolatieglas. Het dubbelglas heeft een hogere isolatiewaarde en breekt minder gemakkelijk, zodat uw veiligheid beter gegarandeerd blijft. Desondanks is enkel glaswerk nog steeds beschikbaar, zekere in de speciale variant die men floatglas noemt. Dit enkelglas vormt de basis voor verscheidene glassoorten waaronder spiegelglas en draadglas. Wilt u een enkel raam vervangen door een dubbele variant? Dan zult u aanzienlijk besparen op de stookkosten, en profiteert u tevens van een stabilisering van de temperatuur binnenshuis.

Dubbel glas

Dubbel glas Den HelderZoals gezegd worden isolerende dubbele ruiten steeds gebruikelijker en populairder binnen de glasbranche. Dit komt door dat dubbele ramen voor een verbeterde isolatie, verminderde geluidsoverlast en een kleinere kans op vochtproblemen in huis. De prijzen voor een dubbel ruit liggen wel aanzienlijk hoger dan de enkele variant. Dankzij de vele voordelen zal een glaszetter uit ons bedrijf in Den Helder echter altijd adviseren om de enkele beglazing te vervangen. Wilt u de isolatiewaarde van uw woning drastisch verhogen? Kies dan voor drie dubbel isolerende beglazing. Dergelijke HR+++ ramen vormen een goede keuze voor passieve woningen, maar hebben anders een te hoge prijs voor het resultaat.

Glas-in-lood

Glas-in-loodNaast dubbel-, enkel- en spiegelglas bestaan er vele andere glassoorten. Eén daarvan is het zogeheten glas-in-lood. Deze glassoort werd in de middeleeuwen veel gebruikt. Het doel van glas-in-lood panelen was destijds het onderwijzen van Bijbelverhalen aan de kerkgangers en het creëren van grote ramen in één stuk. Dergelijke panelen maakt men met behulp van meerdere glasstukken die aan elkaar gezet worden met een strip van lood. Tegenwoordig kiest men voor loodglas vanwege de decoratieve functie. De verschillende kleuren bieden een geheel eigen sfeer, en zorgen voor een stijging van de pandwaarde. Bij menig glaszetter in Den Helder is het mogelijk zelf uw paneel te ontwerpen.

Glassoorten

veiligheidsglas Den HelderWij hebben al de voor- en nadelen van veel glassoorten besproken. Van zowel enkel- als dubbelglas, van spiegelglas tot floatglas en van gelaagd- tot loodglas. Naast de al behandelde varianten, bestaan er natuurlijk nog vele andere glassoorten. Zo is het bijvoorbeeld een optie om voor meer privacy bij uw woning of bedrijfspand in Den Helder geen figuurglas te kiezen, maar melk- of matglas. Matglas is een glassoort die zo wordt bewerkt, dat er een soort matte laag ontstaat. Hierdoor is het niet meer mogelijk om bij uw kantoor naar binnen te kijken. Melkglas is een speciaal soort matglas dat ook wel wordt gebruikt voor klokken.

Voordelen dubbel glas

Isolatieglas Den HelderHet grootste voordeel van een dubbel raam is de isolatiewaarde die dit oplevert. Wanneer u kiest voor dubbelglas, dan hebt u de keuze uit de standaard variant of de HR++ oplossing. Bij deze hoogrendement glazen worden de glasplaten van elkaar gescheiden door een isolatiegas. Dit vermindert de warmtecirculatie, en verbetert dus het warmtebehoud. Naast het dubbel isolatieglas bestaat er tevens een drie dubbel model. Deze laatste variant is met name geschikt voor passieve woningen, in andere gevallen is de verhouding tussen prijs en warmtebesparing te scheef. Naast de warmte-isolatie is ook de geluidsisolatie een veelgehoord voordeel van het isolerende dubbelglas.

Prijzen glas-in-lood

glas-in-lood prijsWie van plan is om meer sfeer in huis te creëren met behulp van gebrandschilderde ramen, moet rekening houden met aanzienlijke prijzen. Dit komt doordat er voor het maken van dergelijke panelen veel verschillende glasstukjes moeten worden gebruikt. Meestal betaalt u per glasstukje en ook voor de hoeveelheid lood die men hierover moet aanbrengen. Het verschilt per kleur en glassoort hoe hoog de uiteindelijke prijzen worden. Een glaszetter kan u van meer informatie voorzien over de uiteindelijke kosten, en u eventueel voorbeelden tonen van mogelijke ontwerpen die binnen uw budget passen. Zo kiest u altijd voor een glas-in-lood paneel dat bij uw wensen aansluit.

Spiegelglas

Spiegelglas Den HelderWij noemden al een aantal keer de mogelijkheid voor het plaatsen van spiegelglas bij u thuis. Spiegelglas is een glassoort die de meeste van onze klanten uit Den Helder associëren met politiebureaus en winkelbeveiliging. Het is echter ook mogelijk om spiegelglas te gebruiken voor particulieren. Denk bijvoorbeeld aan de plaatsing van een spiegel om de woonruimte optisch te vergroten, of maak de keuze voor speciaal spiegelglas dat niet beslaat na het douchen. Bent u de eigenaar van een onderzoek- en observatiecentrum? Ook daar kan spiegelglas uitkomst bieden voor de observatieruimtes. De prijzen voor spiegelglas hangen af van de eisen die u aan het materiaal stelt.

Floatglas

Floatglas Den HelderDe term floatglas is een veelgebruikte term binnen de glasbranche. Floatglas is een speciale vorm van enkel glaswerk, dat vele toepassingen kent. Het floatglas is een zeer dunne glaslaag, die ontstaat door een glasmengsel over een tinbad te gieten. Het glasmengsel zal zich over de tin uitspreiden in een dunne laag. Door een specifiek verhittingsproces creëert men bovendien een hoge hardheid, waardoor floatglas onder meer geschikt is als basis voor gelaagd en gehard veiligheidsglas. Andere glassoorten met floatglas aan de basis, zijn draadglas en figuurglas. Figuurglas is een geribbelde glassoort, die de privacy verhoogd. Kies bijvoorbeeld voor figuurglas voor de afscheiding van uw kantoorruimte.

ESG glas

esg glasBij onze glasservice werken wij niet alleen met glazen uit Nederland, ook Duitse fabrikanten leveren vele glasproducten waar wij mee werken. Eén van deze producten is ESG beglazing. De afkorting ESG staat voor Einscheiben Sicherheits Glas. Het is een soort veiligheidsbeglazing die voldoet aan alle Duitse eisen op het gebied van veiligheid en inbraakbeveiliging. ESG is verhard, wat betekent dat het bij een hoge impact in duizenden stukjes uiteen zal vallen. Deze glasstukjes hebben geen scherpe randen, waardoor de kans op verwondingen een stuk kleiner is. Wij adviseren om altijd een erkend glaszetter uit Den Helder in te zetten voor de plaatsing van ESG.

Benieuwd wat een glaszetter uit Den Helder voor u kan doen?

Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan. Wij voorzien jaarlijks vele woningen van isolatieglas en staan snel op de stoep bij glasschade.

glaszetter bellen Den Helder

Zonwerend glas

Zonwerend glas installeren
Een volgende soort beglazing waar wij graag uw aandacht op willen vestigen is zonwerend glaswerk. Een zonwerend raam is een glasplaat die is voorzien van een reflecterende laag. Deze laag zal het zonlicht reflecteren, en zo de zonne-warmte zoveel mogelijk beperken. De mate waarin uw zonwerend raam effectief is, wordt gemeten met de zontoetredingsfactor (ZTA). Hoe lager deze waarde is, hoe beter uw pand beschermd is tegen de warmte van de zon. Met het reflecteren van de warmte gaat er ook enig direct zonlicht verloren. Hierdoor is een 100% lichtinval niet te combineren met een dergelijke zonwering. Wij informeren u graag over de opties.

Gelaagd glas

Gelaagd glas bestellen Den Helder
Wij spraken al over de voordelen van ESG veiligheidsglas. Een andere soort veiligheidsglas is gelaagd glaswerk. Bij de productie van gelaagd beveiligingsglas plaatst men twee glasplaten over elkaar, met daartussen een speciaal folie. Door dit folie met de platen te versmelten, ontstaat een ruit dat zelfs bij hoge impact niet breekt. Het is wel mogelijk dat er in een gelaagd ruit een sterretje of breuk ontstaat, vergelijkbaar met een autoruit. De kosten voor het plaatsen van een gelaagd raam hangen van verschillende factoren af. Eenzijdig gelaagd glaswerk kost ongeveer €110,- per vierkante meter, terwijl de tweezijdige variant valt rond de €150,-.

Dubbel glas lek

Dubbel glas kitten
Eén van de problemen die kan optreden bij dubbel isolatieglas is het lek slaan van de glasplaten. Dit gebeurt over het algemeen doordat de ophanging of kitranden verouderen en verslijten. Hierdoor krijgen vocht en vuil de kans om tussen de platen te komen en ontstaat er condens. Vrijwel elke glaszetter uit Den Helder zal adviseren om deze condens te verhelpen door het vervangen van het dubbelglas. Elke glaszetter van onze glasservice zal hier echter altijd even mee wachten en eerst met u kijken naar de mogelijkheden voor het reinigen van de beglazing. Dit zal in sommige gevallen het probleem tegen lagere prijzen verhelpen.

Subsidie

dubbel Glas plaatsen Den Helder
Regelmatig krijgen wij bij onze glasservice in Den Helder de vraag of het mogelijk is subsidie aan te vragen voor de plaatsing van dubbelglas. Het antwoord hierop is: Ja. Mits u minimaal twee energiebesparende maatregelen laat toepassen, en in de afgelopen 10 jaar geen andere subsidies hebt gekregen voor een energiebesparende maatregel. Het bedrag dat u krijgt toegekend is vervolgens afhankelijk van de verbetering in isolatiewaarde dat de veranderingen oplevert. Het maximale subsidiebedrag ligt op €20.000,-. Naast de landelijke subsidie bestaan er ook verschillende lokale subsidiemogelijkheden. Bij het gemeenteloket kunt u hiervan de voorwaarden opvragen. Het verschilt per gemeente wat de exacte mogelijkheden zijn.

FEOR kwaliteitskeurmerk

glas prijzen Den Helder
Wie een glaszetter uit ons bedrijf in Den Helder inschakelt, profiteert gegarandeerd van een aantal voordelen en een hoge kwaliteit van de beglazing. Zo eisen wij bijvoorbeeld een FEOR kwaliteitskeurmerk op al onze producten. Dit kwaliteitskeurmerk staat onder meer voor de mogelijkheid tot het volgen van het product van fabriek tot magazijn, en voor een zo laag mogelijk verbruik van verpakkingsmateriaal. Elke fabrikant probeert zonder verpakkingsmateriaal te werken, en indien noodzakelijk, te kiezen voor recyclebaar materiaal. Naast het FEOR kwaliteitskeurmerk bestaan er diverse andere keurmerken, waar een glaszetter u verder over kan informeren. Kies bijvoorbeeld voor ruiten met het Politiekeurmerk Veilig Wonen.

24/7 glasservice

glasschade Den Helder
Is er door een huis- tuin- of keukenongeval een barst gekomen in een keukenraam? Of is er bij u ingebroken? Dan wilt u natuurlijk dat de glasschade zo spoedig mogelijk verholpen wordt. Wij hebben daarom een 24uurs spoedservice in het leven geroepen. Deze glasservice is 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar via ons telefoonnummer 085 500 9976. Wanneer u met dit nummer belt, dan krijgt u een directe verbinding met een glaszetter uit de regio. Deze zal de situatie met u bespreken en snel bij u in Den Helder op de stoep staan om de glasschade te verhelpen. Onze glasservice is de snelste van Nederland!

Direct contact met de glaszetter

Bent u op zoek naar een erkend glaszetter uit Den Helder die u kan helpen bij de plaatsing van gehard (ESG) of gelaagd veiligheidsglas? Hebt u een vraag over de voordelen van een zonwerend ruit? Of wilt u weten wat de prijzen worden voor het vervangen van enkel door dubbel isolatieglas? Dan zit u bij ons op de goede plek. Wij werken bij onze glasservice samen met menig ervaren glaszetter uit de regio, en garanderen dat u bij ons altijd profiteert van een snelle en vakkundige ondersteuning tegen aantrekkelijke tarieven. Bel naar 085 500 9976, of vul op het contactformulier uw wensen in. Wij helpen u met plezier.

glasservice Den Helder