Glaszetter in Emmeloord nodig?

Bel de glasservice en kom direct in contact met een glaszetter.

Nu bereikbaar.

Glaszetter Emmeloord

Een glaszetter uit Emmeloord staat altijd voor u klaar, of het nu gaat om de service glasherstel van een gebroken ruit of het plaatsen van nieuw isolatieglas. Op deze pagina leest u alles over wat glaszetters voor u kunnen doen. Daarbij vindt u handige tips bij het inschakelen van glaszetters en meer informatie over de kosten. Hoe vindt u gemakkelijk een goede glaszetter?

Start gratis offerteaanvraag!

De offerte is naast geheel kosteloos ook helemaal vrijblijvend, u zit nergens aan vast! Heeft u glasschade? Bel dan zo snel mogelijk met de 24/7 spoedservice voor glasherstel. Er is altijd een glazenzetter bij u in de buurt, deze is dezelfde dag ter plaatse is voor een spoedreparatie.

glaszetter Emmeloord

Voordelen inschakelen glaszetter

Glaszetters gezocht voor glasservice? In plaats van zelf te klussen schakelt u beter een vakman in. Dan profiteert u van de vele voordelen:

 • 15 jaar garantie op de plaatsing en de beglazing
 • Bij spoed dezelfde dag een vakman op de stoep
 • De snelste glaszetter van Nederland
 • De meeste glassoorten uit voorraad leverbaar
 • Glaszetters met minimaal 25 jaar ervaring

Gratis offerte ontvangen

Wat doet een glaszetter?

  Sommige mensen denken dat een glazenzetter alleen komt voor een glasreparatie. Maar de werkzaamheden van glaszetters zijn veel breder dan dat!

  Naast het vervangen van beglazing of het plaatsen van nieuwe ramen kunt u bij een glaszetter ook terecht voor informatie over de verschillende glassoorten. Weet u niet welke glassoort voor uw woning en budget de verstandigste keuze is? Glaszetters geven u graag deskundig en persoonlijk advies over glas vervangen.

  De werkzaamheden van een glazenzetter op een rij:

 • Het plaatsen en vervangen van ruiten
 • Het afvoeren van oude en kapotte ruiten
 • Informeren en adviseren over de mogelijkheden in glassoorten
 • Het glaszetten van interieurbeglazing in huizen of kantoorpanden

Schakel direct een glaszetter in!

Glasschade? Glaszetter snel ter plaatse!

Is een van uw ruiten aan diggelen gegooid? Bij dergelijke schade is het belangrijk dat u snel actie onderneemt voor glasherstel. Hoe doet u dat? U kunt 24/7 bellen naar 085 005 0211. Dankzij de spoedservice staat er dezelfde dag een glaszetter uit Emmeloord voor de deur voor een snelle glasreparatie.

Bij glasschade denkt men vaak aan gebroken ruiten en glasscherven, maar dat hoeft niet altijd zo te zijn. Een andere vorm van schade is een dubbel glas lek, waarbij er condens ontstaat tussen de twee glasplaten in.

Heeft u met spoed een glaszetter in Emmeloord nodig? Bel dan direct!

Wat te doen bij glasschade?

  Is er een bal door een raam gevlogen? Dankzij de spoed glasservice is het probleem gelukkig snel opgelost. Wat te doen bij glasschade?

  1. Maak foto’s van de situatie voordat iemand er iets aan veranderd heeft. Dit is verstandig voor de afhandeling met de verzekering. Daarna kunt u de scherven opruimen.
  2. Glasschade biedt de mogelijkheid om te kiezen voor een andere, beter isolerende, glassoort. Oriënteer u op de verschillende glastypes of laat u informeren door een glasspecialist.
  3. Neem zo snel mogelijk contact op met een glashandel uit Emmeloord om gebruik te maken van de 24/7 spoedservice. Er staat altijd dezelfde dag een specialist bij u op de stoep!

glasservice Emmeloord

Glasservice Emmeloord

Bent u op zoek naar een vakman voor glasservice? Er is altijd een glasbedrijf bij u in de buurt, zodat u snel geholpen wordt. Vraag vandaag nog een gratis offerte aan!

Met professionele glasservice uit Emmeloord profiteert u van de volgende voordelen:

 • Uw glaszetter heeft minstens 25 jaar garantie en levert altijd kwaliteitswerk.
 • Toch iets misgegaan? Geen zorgen! U krijgt 15 jaar glasgarantie.
 • Bent u verzekerd tegen glasschade? Dan regelt uw glashandel de afhandeling met de verzekering.

15 jaar garantie op glas en montage

Wanneer u een glaszetter uit Emmeloord inschakelt, bent u altijd verzekerd van vakwerk. Ondanks de kennis en ervaring van professionele glaszetters is het toch mogelijk dat er na verloop van tijd gebreken ontstaan. Hoewel de kans klein is, is het toch fijn dat u in dat geval garantie heeft. Deze garantie geldt maar liefst 15 jaar op de beglazing en op de plaatsing!

Glasservice met afhandeling van verzekering

Bent u verzekerd tegen glasschade? Dan hoeft u voor de glasreparatie vaak niets te betalen. Uw glasspecialist regelt zelfs de afhandeling met uw verzekeraar. Het enige wat u hoeft te doen is een melding van glasschade te maken. Uw glazenzetter dient vervolgens de factuur bij uw verzekering in. U hoeft zelf helemaal niets te doen!

Glaszetter uit Emmeloord

Glasspecialist gezocht? Er is altijd een glaszetter in uw regio. U bent verzekerd van kwaliteitswerk en vakmanschap en u wordt altijd snel geholpen! Hoe vindt u goede glaszetters? U hoeft enkel het offerteformulier in te vullen om snel een scherp gespijsde offerte te ontvangen.

De voordelen van de glaszetter op een rijtje:

 • 15 jaar garantie op de glasservice
 • 24/7 spoedservice voor glasreparatie
 • De snelste glaszetter van Nederland!

glaszetter kosten

Wat kost een glaszetter?

Bent u benieuwd naar de kosten van glaszetters? Een glasbedrijf spreekt met u een prijs per vierkante meter of per uur af. Het uurtarief van een glasspecialist begint vanaf €35,- tot €45,- per uur. Per vierkante meter rekenen glasspecialist vaak een vanafprijs tussen de €45,- tot €75,- per m².

Prijs per uur of per vierkante meter?

Per uur of per vierkante meter? Bij kleine klussen, zoals service herstel, geven glaszetters altijd een prijs per uur. Heeft u een grote klus? Dan is het verstandiger om een vaste kostprijs per vierkante meter af te spreken. Dan weet u van tevoren precies wat u moet betalen. Vraag een offerte aan voor de exacte prijzen.

Prijzen glaszetter: per uur en per m²

Type Gemiddelde kosten vanaf*
Glaszetter per uur Vanaf €35,- tot €45,- per uur
Glaszetter per m² Vanaf €45,- tot €75,- per m²

*Let op: dit zijn vanafprijzen, de prijs hangt af van de samenstelling, het type en de locatie van het raam. Benieuwd naar de exacte prijs? Vraag dan gratis en vrijblijvend een offerte aan.

Kosten glasservice: nieuw glas plaatsen

Vanaf €125,- tot €180,-

Budget oplossing
Vanaf €125,- per m²

Dubbel glas: vanaf €65,-
Arbeidskosten voor glaszetten: vanaf €50,-
Voorrijkosten: vanaf €10,-

Oplossing met beste isolatie
Vanaf €180-,- per m²

Triple glas: vanaf €120,-
Arbeidskosten voor glaszetten: vanaf €50,-
Voorrijkosten: vanaf €10,-

Kosten glaszetter: soorten glas

Tegenwoordig wordt in de meeste gevallen gekozen voor HR++ beglazing. Deze glassoort heeft een vanafprijs van €140,- per m², inclusief arbeidskosten en andere kostenposten. Wilt u liever HR+ ruiten? Houd dan rekening met een vanafprijs van €135,- per m². In nieuwbouwwoningen is HR+++ glas een populaire optie. Deze glassoort heeft een vanafprijs van €180,- per m².

Benieuwd naar meer kostprijzen?

In de volgende prijstabel vindt u een handig overzicht van verschillende richtprijzen. U ziet precies met hoeveel arbeidskosten, materiaalkosten en voorrijkosten u ongeveer rekening moet houden. Wilt u liever exacte kostprijzen weten? Vraag dan een gratis offerte van een glazenzetter uit Emmeloord aan. U zit nergens aan vast!

Kosten glas: 2024

Type glas Materiaalkosten
per m²
Arbeidskosten
van glaszetter
Voorrijkosten
(niet altijd het geval)
Vanafprijs
per m²*
Dubbelglas €65,- €50,- €10,- €125,-
HR glas €70,- €50,- €10,- €130,-
HR+ glas €75,- €50,- €10,- €135,-
HR++ glas €80,- €50,- €10,- €140,-
HR+++ glas €120,- €50,- €10,- €180,-

* Let op: dit zijn de vanafprijzen. De prijzen hangen af van de samenstelling, het type en de locatie van het raam. Benieuwd naar de exacte prijs? Vraag dan gratis en vrijblijvend een offerte aan.

Kosten glaszetter: per woning

Wilt u uw ruiten vervangen om uw woning energiezuiniger te maken? Dan bent u vast nieuwsgierig naar de glasprijzen van vervangen. Nieuwe beglazing voor een tussenwoning begint vanaf €2.500,- en € 2.800,-.

Heeft u een hoekwoning? Reken dan op een vanafprijs van €3.500,- tot € 4.000,- voor ruiten vervangen. Nieuwe ruiten voor een twee-onder-een-kapwoning hebben een vanafprijs van €4.400,- en € 4.900,-. In de volgende prijstabel vindt u een handig overzicht van richtprijzen.

Bespaar met nieuwe beglazing! Hoewel nieuwe ruiten eerst een investering zijn, bespaart u er ook veel geld mee. Met het plaatsen van HR++ beglazing bespaart u jaarlijks tot wel €500,- op uw energierekening!

Kosten glas per woningtype: 2024

Woningtype Raamoppervlakte
in m²
Totaalprijs vanaf
(HR++ glas en glaszetter) *
Gemiddelde besparing
per jaar
Appartement 15 m² €1.800,- tot € 2.200,- €200,- per jaar
Tussenwoning 20 m² €2.500,- tot € 2.800,- €250,- per jaar
Hoekwoning 30 m² €3.500,- tot € 4.000,- €300,- per jaar
2 onder 1 kap 35 m² €4.400,- tot € 4.900,- €400,- per jaar
Vrijstaande woning 50 m² €6.500,- tot € 7.000,- €500,- per jaar

* Let op: dit zijn de vanafprijzen die verschillen afhankelijk van de samenstelling, het type en de locatie van het raam. Benieuwd naar de exacte kosten? Vraag dan gratis een offerte aan.

Glaszetter in Emmeloord inschakelen?

Ontdek de scherpe prijzen van een glaszetter uit uw regio!

Keuzes die de prijs van een glaszetter beïnvloeden

Als u glas wil laten plaatsen, kan het handig zijn om rekening te houden met de verschillende opties. Afhankelijk van de keuzes die u maakt, kunt u de totale kosten beïnvloeden. Door hier rekening mee te houden, is het mogelijk om een budget aan te houden dat zo groot of zo klein is als nodig.

Bij het vervangen van glas is het belangrijk om verschillende aspecten mee te nemen. Denk bijvoorbeeld aan het materiaal dat gebruikt wordt, de glassoort en ook aan de grootte van de oppervlakte die vervangen moet worden. Verder kunnen ook de kozijnen een invloed hebben op de prijs; als deze verouderd zijn, kan het nodig zijn dat u ze ook gaat vervangen.

1. Type glas

Bij het kiezen van de juiste beglazing speelt de prijs een belangrijke rol. Maar u moet niet alleen naar de aankoopprijs van het glas kijken, maar ook naar hoeveel geld u hiermee op de energierekeningen bespaart. Hoewel dubbel glas goedkoop lijkt, is dit in sommige gevallen eigenlijk duurder omdat u minder bespaart op energiekosten. Kijk daarom ook goed naar uw behoeften om ervoor te zorgen dat u de beste optie voor uw situatie krijgt.

HR++ glas biedt een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en is dan ook de standaard voor nieuwe kozijnen. Als u van plan bent om uw kozijnen te vervangen, overweeg dan om ook te investeren in HR+++ glas. Dankzij de extra isolatie die het biedt, zult u nog meer op de energiekosten besparen.

2. Het glasoppervlak

Het is belangrijk om te weten dat de kosten die gepaard gaan met het vervangen van glas stijgen naarmate het oppervlak groter wordt. Om deze kosten te beperken bieden veel glaszetters een kwantumkorting aan. Dit houdt in dat u voordeliger uit bent wanneer u meerdere vierkante meters glas laat vervangen. Zeker als u alle ramen in huis in één keer laat vervangen!

3. Locatie en bereikbaarheid van uw woning en het glas

De locatie van uw woning en glaszetter is erg belangrijk als het gaat om de prijs. Zodra een glaszetter wordt ingehuurd, zullen er namelijk voorrijkosten in rekening gebracht worden. Hoe korter de afstand tussen u en de glaszetter, hoe minder voorrijkosten u krijgt.

Daarnaast is het vervangen van glas op de bovenste verdiepingen duurder door de extra vereiste materialen, zoals steigers. De kosten hiervan worden apart berekend bovenop de prijs. Daarom is het goedkoper om glas te vervangen op de begane grond dan op andere verdiepingen.

4. Spoedtoeslag

Bij ernstige glasschade is het essentieel om gebruik te maken van de 24 uurs glasservice, zodat uw schade zo snel mogelijk hersteld wordt. Omdat het belangrijk is dat dit zo snel mogelijk gebeurd, betaald u vaak een extra toeslag. De hoogte hiervan verschilt per bedrijf, maar ligt gemiddeld tussen de 15% en 25% van het totaalbedrag.

5. De staat van de kozijnen

Als uw bestaande kozijnen verrot zijn of niet breed genoeg voor de gewenste driedubbele beglazing, is het soms nodig om nieuwe kozijnen te laten installeren. Dit is om ervoor te zorgen dat uw beglazing zo goed en zo veilig mogelijk past, binnen de toegestane standaarden.

Als u nieuwe kozijnen wilt, zal dit een aanzienlijke investering vereisen. Bovendien hebt u de keuze tussen hout of kunststof materialen. Uw beslissing zal van grote invloed zijn op de prijs.

Glasreparatie Emmeloord: hoe werkt dit?

Hoe gaat glaszetten bij een reparatie? Bij schade is het belangrijkste dat het gat snel gedicht wordt, zodat u niet in de tocht zit. Gelukkig heeft een glaszetter de meeste glassoorten op voorraad, zodat direct een nieuwe ruit geplaatst kan worden.

Glas niet uit voorraad leverbaar?

Dan zorgt de vakman voor een noodoplossing, zodat uw woning weer water- en tochtdicht is. De noodoplossing bestaat uit een stuk plexiglas dat aan de buitenkant van de ruist vastgelijmd wordt. Als de hele ruit aan diggelen is, plaatst de glaszetter multiplex op het kozijn. Zodra de glasplaat weer op voorraad is, komt de specialist direct bij u langs voor het glaszetten.

Direct een glaszetter nodig? Bel naar 085 005 0211.

Glas repareren: de methodes

Er zijn verschillende vormen van glasreparatie:

 • Wanneer een reparatie niet direct mogelijk is, plaatst de vakman eerste een noodoplossing, zoals plexiglas of multiplex. Daarmee wordt voorkomen dat regen en tocht uw woning binnenkomen.
 • Bij lichte beschadigingen, zoals krassen, is het mogelijk om het glas te polijsten. Met een roterende polijstkop op een boormachine werkt de glazenzetter alle krassen weg. Het voordeel van deze methode is dat het voordeliger is dan een nieuw raam.
 • Bij barsten of gebroken ruiten is polijsten niet mogelijk, dan is er een nieuwe ruit nodig. Dit is een goed moment om te kiezen voor een beter isolerend raam.

Profiteer van 15 jaar garantie op glasservice in Emmeloord!

Vraag vandaag nog een gratis én vrijblijvende offerte aan.

Nu bereikbaar.

Glas vervangen

Glasschade is niet de enige reden om ruiten te laten vervangen. Ook wanneer uw woning nog is voorzien van standaard dubbele beglazing of zelf enkel glas is het raadzaam om te kijken naar de mogelijkheden van vervangen met isolatieglas. Daarmee verhoogt u de isolatiewaarde van uw woning!

Welke voordelen biedt dat? U bespaart jaarlijks op uw energierekening en uw wooncomfort wordt ook verhoogd. Bovendien profiteert u van een betere geluidsisolatie.

Hoe gaan glaszetters in Emmeloord te werk bij ruiten vervangen?

Eerst worden de oude ruiten verwijderd. Eventuele kleine reparaties aan het kozijn worden direct uitgevoerd, waarna de nieuwe beglazing weer geplaatst kan worden. De oude ruiten voert uw specialist voor u af. Wilt u uw beglazing laten vervangen? Ontdek de scherpe prijzen. Vraag een gratis offerte aan.

Raam vervangen, waarop letten?

Wilt u ruiten laten vervangen? Dat is het verstandig om goed op de volgende zaken te letten:

 • Duurdere ruiten zijn op termijn vaak de voordeligste keuze door de betere isolatiewaarde.
 • Kies altijd de glassoort die het best bij uw situatie past. Driedubbele beglazing isoleert wel het beste, maar vereist ook nieuwe kozijnen. Daarom wordt deze glassoort vooral in nieuwbouwwoningen toegepast.
 • Bij bedrijven of beglazing met een keurmerk bent u van kwaliteit verzekerd. Voorbeelden van keurmerken zijn het KOMO-keurmerk en EBN Certification.

Glas plaatsen

Wilt u met nieuwe hoogrendement beglazing de isolatiewaarde van uw woning vergroten? Niet alleen de glassoort draagt bij aan een betere isolatie, ook het glaszetten moet op precies de juiste manier gebeuren. Alleen dan profiteert u van de optimale isolatiewaarde van uw nieuwe beglazing. Een verkeerde plaatsing zorgt voor vervelende tocht, maar ook voor kans op schade, zoals een glaslek. Dan komt er condens tussen twee glasplaten, wat er niet mooi uitziet.

Verzeker uzelf van langdurige kwaliteit!

Hoe doet u dat? Door een ervaren glaszetter uit Emmeloord in te schakelen. Blijkt er toch iets niet goed? Dan heeft u maar liefst 15 jaar garantie op het glaszetten.

Hoe werkt het glaszetten in Emmeloord precies?

Bij glaszetten doorlopen glaszetters in principe de volgende vijf stappen:

 • Stap 1: oude glaslatten, kit en glasplaat verwijderen. De kitranden verwijdert de specialist met een stanleymes. Daarna verwijdert hij de glaslatten. Daarna liggen de glasplaten vrij en kunnen deze met grote zuignappen uit het kozijn getild worden.
 • Stap 2: schoonmaken ondergrond. Voor een tochtdicht resultaat is het belangrijk dat het kozijn helemaal schoon is. De glaszetter verwijdert oude spijkers en schuurt verfresten wek. Indien nodig brengt hij grondverf aan op de sponning.
 • Stap 3: nieuw glas plaatsen: het glaszetten. Nu de ondergrond gereed is, begint het daadwerkelijke glaszetten. Vaak zijn er meerder glaszetters nodig om grote ruiten in het kozijn te tillen. Glaszetters gebruiken glasband om te voorkomen dat de glasplaat contact maakt met het kozijn.
 • Stap 4: glaslatten plaatsen. Als de ruit op zijn plek zit, plaatst de specialist de glaslatten weer terug. Deze zorgen ervoor dat de ruit goed blijft zitten.
 • Stap 5: glasranden kitten. De kit zorgt voor een perfecte dichting tegen vocht en water. U merkt direct dat uw wooncomfort verhoogt!

glaszetten Emmeloord

Zelf glas plaatsen of uitbesteden aan de glasservice?

Handige klussers vragen zich wel eens af of het mogelijk is om zelf ruiten te plaatsen. Glaszetten is echter lastiger dan u denkt. De scherpe randen van glasplaten maken het werken ermee lastig. Bovendien zijn grote ramen erg zwaar en heeft u de juiste materialen nodig om deze veilig te plaatsen.

Dat is nog niet alles!

Een verkeerde plaatsing heeft vervelende gevolgen. Denk bijvoorbeeld aan een glaslek of barsten. Bovendien isoleert een ruit minder goed wanneer deze niet perfect geplaatst is. Het is dus altijd verstandig om een glasexpert uit Emmeloord in te schakelen, die heeft minimaal 25 jaar ervaring!

Specialist nodig voor glaszetten in Emmeloord?

Vind snel een vakman door een gratis offerte aan te vragen.

Subsidie op glasservice mogelijk?

Wilt u isolerend hoogrendementsglas laten plaatsen? Hoewel u dan geen aanspraak kunt doen op een landelijke subsidie, zijn er wel gemeentes en provincies die subsidies geven voor energiebesparende maatregelen. Hoe weet u uw u in aanmerking voor subsidies komt? Op energiesubsidiewijzer.nl doet u een snelle check waarna u direct ziet welke subsidies u kunt aanvragen.

Wanneer uw woning ouder dan 2 jaar is, profiteert u van een verlaagd btw-tarief. U betaalt over het vervangen van uw beglazing niet 19% maar slechts 9% btw. Lees meer over deze regeling op belastingdienst.nl.

Op welke keurmerken letten bij glas vervangen?

Dankzij een keurmerk ziet u snel welke glaszetters u gegarandeerd vakwerk en kwaliteitsbeglazing leveren. Wanneer een specialist echter geen keurmerk heeft, wil dat niet zeggen dat deze geen vakwerk aflevert. Voor glaszetten zijn er verschillende keurmerken:

 • Glaszetters die bij EBN certification aangesloten zijn laten zich regelmatig bijscholen en werken volgens strenge kwaliteitsnormen. Op ebncertification.nl leest u meer.
 • Het Politiekeurmerk Veilig Wonen wordt gegeven aan beglazing die inbraakwerend is. Meer informatie vindt u op politiekeurmerk.nl.
 • Het KOMO-keurmerk voor beglazing staat voor een uitstekende isolatiewaarde en kwaliteit. Meer weten? Kijk op komo.nl.
 • Andere keurmerken voor glaszetten zijn GBO, KIWA, FOSAG en de CE-markering.

Waarom een glaszetter inschakelen?

Wilt u zelf ruiten plaatsen? Dat is niet zonder risico. De kans op beschadigingen zoals barsten of een glaslek is erg hoog. Bovendien behaalt uw beglazing niet de optimale isolatiewaarde bij een verkeerde plaatsing. Met een vakman profiteert u van de volgende voordelen:

  1. U bent met een professionele glazenzetter uit Emmeloord altijd verzekerd van kwaliteit.
  2. Gaat er toch iets met het glaszetten, of komen er na enkele jaren gebreken? U krijgt maar liefst 15 jaar garantie op het monteren en de beglazing.
  3. Uw glaszetter neemt u al het werk uit handen: van het plaatsen van beglazing tot het afvoeren van oude glasplaten.
Overweegt u een glaszetter in te schakelen? Vraag een gratis offerte aan.

1. De glaszetter levert kwaliteit en optimale isolatiewaarde

Om optimaal van de kwaliteiten van uw nieuwe beglazing te genieten, is het belangrijk dat de plaatsing op de juiste manier gebeurt. Dat kan alleen een professionele glaszetter voor u doen. Hij beschikt over ruime ervaring en de juiste materialen om het glas veilig te plaatsen.

Een verkeerde plaatsing zorgt ervoor dat de isolatiewaarde niet optimaal is. Besteed de plaatsing van nieuwe ruiten daarom altijd uit aan een specialist!

2. Glasservice met garantie

Niet alleen ontvangt u kwaliteitswerk, u krijgt ook nog eens 15 jaar glasgarantie! Dat betekent dat u tot 15 jaar na de plaatsing garantie krijgt op de beglazing en de montage.

Hoewel uw glaszetter altijd voor een vakkundige montage zorgt, kan er natuurlijk altijd iets fout gaan. Dan is het fijn dat u garantie heeft. De schade wordt kosteloos voor u hersteld.

3. Glazenzetter neemt het werk voor u uit handen

Soms denkt men dat ruiten vervangen goed zelf te doen is, maar het is lastiger dan u denkt. De scherpe randen van glas kunnen voor lelijke verwondingen zorgen en bovendien kost de montage veel tijd.

Wanneer u een glazenzetter inschakelt, hoeft u zelf niets te doen. Zo houdt u tijd over voor leukere dingen.

Waarop letten bij het inschakelen van een glaszetter?

  Wilt u uw beglazing laten vervangen? Via de offerteservice vindt u altijd een goede glasspecialist in de buurt, en dat tegen een scherpe prijs! Wel is het verstandig om er altijd goed op te letten waar de offerteprijs uit bestaat. Ook is het belangrijk om goede afspraken met uw glaszetter te maken. Dit om onaangename verrassingen achteraf te voorkomen.

  Let er bij glasservice op of de volgende vragen beantwoord zijn:

 • Is de totaalprijs inclusief btw en energietoeslag?
 • Zijn de afvoerkosten van oude glasplaten bij de kostprijs inbegrepen?
 • Hoe snel heeft de specialist tijd voor uw klus?
 • Wanneer kunnen de ruiten geleverd worden?

Recente uitgevoerde opdrachten
Glaszetten in Eindhoven
Dubbelglas plaatsen in Tilburg
Glas vervangen in Breda
Glasreparatie uitvoeren in Den Bosch
Glasschade verhelpen in Helmond
Enkelglas vervangen in Rosmalen
Spoedreparatie van glas in Roosendaal
Ruit vervangen in Waalwijk
Glas herstellen in Oosterhout
Plaatsen van glas in Oss

glaszetters Emmeloord

Glaszetter in Emmeloord inschakelen? Gratis offerte!

Met de professionele glasservice uit Emmeloord bent u verzekerd van kwaliteitswerk door de ruime ervaring van de glaszetters. U wordt snel geholpen en krijgt zelfs 15 jaar glasgarantie. De perfecte plaatsing zorgt ervoor dat u optimaal profiteert van de isolerende kwaliteiten van uw nieuwe beglazing.

Start nu uw gratis offerteaanvraag!

Is er spoed bij? Bel naar 085 005 0211 en maak gebruik van de spoedreparatieservice. U kunt dag en nacht bellen, ook in het weekend. Er is altijd een glashandel bij u in de buurt. Zelfs de afhandeling met uw verzekeraar wordt voor u geregeld!