Glaszetter nodig? 24 uurs glasservice: 085 500 9976

Erg snel op locatie, 15 jaar garantie en dat alles tegen scherpe tarieven!

Glaszetter Kerkrade

Glaszetter Kerkrade

In elke woning bevinden zich verschillende ramen en andere glazen onderdelen. Om de veiligheid, isolatie en privacy van uw woon- of bedrijfspand in Kerkrade te optimaliseren, hebt u bij elke glaszetter de keus uit een groot aantal glassoorten. Zoekt u bijvoorbeeld naar spiegelglas voor uw winkelbeveiliging, gelaagd of gehard beveiligingsglas, of een dubbel raam voor een verbeterde isolatiewaarde? Dan zit u bij onze glasservice goed. Geef op het contactformulier aan waar u exact naar op zoek bent, en wij helpen u spoedig verder.

Direct contact


Gelieve dit veld leeg te laten.


Snel ter plaatse

Wij begrijpen dat u bij een inbraak of andere oorzaak voor glasschade graag zo spoedig mogelijk wilt worden geholpen. Wij hebben daarom een 24uurs glasservice opgezet. Deze spoedservice is via ons telefoonnummer 085 500 9976 dag en nacht bereikbaar; u komt altijd direct in contact met een ervaren glaszetter uit Kerkrade. Mocht het nodig zijn dan staat de glaszetter binnen het half uur bij u op de stoep om de eerste herstelreparaties uit te voeren. Of het nu gaat om het aanpassen van enkel naar dubbel glaswerk, of het installeren van floatglas in uw deurpanelen, wij garanderen een snelle hulp tegen aantrekkelijke prijzen.

15 jaar garantie op het glas en de montage

Wij bieden onze klanten graag een hoogwaardig kwaliteit product, dat een lange levensduur kent. Om u van de kwaliteit te kunnen verzekeren, geven wij 15 jaar garantie op elke raam dat wij leveren, inclusief een gratis montage. Doordat een glaszetter van onze glashandel in Kerkrade de montage op zich neemt, weten wij zeker dat het dubbel of enkel raam op de juiste wijze is geïnstalleerd en dat hierdoor geen problemen optreden. De 15 jaar garantie is enkel geldig wanneer u de ramen van het juiste onderhoud voorziet, en gelden bij normaal gebruik. Naast de garantie, dragen de meeste van onze producten nog diverse keurmerken.

Vrijblijvend contact

Wilt u weten wat een glaszetter van onze glasservice in Kerkrade voor u zou kunnen betekenen? Hebt u een vraag over het verschil tussen glas-in-lood en gebrandschilderde ramen? Of wilt u weten welke mogelijke bewerkingen van floatglas er bestaan? Aarzel dan niet om u met ons in verbinding te stellen. Via het telefoonnummer 085 500 9976 bereikt u direct een erkend glaszetter, en via het contactformulier stelt u gemakkelijk al uw vragen. Wij zullen uw hulpvraag spoedig beantwoorden en sturen u desgewenst een vrijblijvende prijsopgave toe. Gaat het om een spoedklus? Bel dan altijd, en wij staan in korte tijd voor uw deur.

Werkgebied:

Glasservice telefoonnummer Lunzen

Enkel glas

Enkel glasDe simpelste variant van glaswerk is een enkel raam. Tot enkele jaren geleden werd een enkele glaslaag nog gezien als een prima oplossing voor de buitenramen. Tegenwoordig is het echter vanuit de overheid verplicht om in plaats van enkel- voor dubbelglas te kiezen. Dit staat beschreven in het Bouwbesluit van 2012. Het vervangen van enkel- door dubbel glaswerk brengt relatief hoge prijzen met zich mee, daarom is het mogelijk om hiervoor subsidie aan te vragen. Een speciale vorm van enkel glaswerk is floatglas. Dit wordt momenteel veel gebruikt als basis voor diverse glassoorten zoals draadglas, gelaagd en gehard veiligheidsglas en spiegelglas.

Dubbel glas

Dubbel glas KerkradeEén van de meest gebruikte glassoorten van het moment is dubbel isolatieglas. Een dubbel ruit heeft als groot voordeel dat deze het warmteverlies vermindert, en zo het verbruik van stookkosten aanzienlijk verlaagt. Er bestaan twee soorten dubbel isolatieglas: met lucht en met gas in de spouw tussen de glasplaten. Dubbele ruiten met een isolatiegas worden ook wel aangeduid met de term HR++ beglazing. Een extra isolerende variant van deze glassoort is het drie dubbel isolatieglas. Een dergelijke variant is alleen geschikt voor diegenen die een passieve woning wensen. De prijzen voor het vervangen van uw enkel door dubbel glaswerk hangen af van meerdere factoren.

Glas-in-lood

Glas-in-lood bestellenIn de middeleeuwen werd uitgevonden hoe men in één keer grote ramen kon maken, zonder hiervoor één grote glasplaat te hoeven gebruiken: glas-in-lood panelen vormden hiervoor de uitkomst. Door kleinere glasstukken met lood aan elkaar te verbinden kon men grote kerkramen produceren zonder al te veel moeite. Tegenwoordig wordt glas-in-lood niet meer gebruikt met een praktisch, maar een decoratief doel. Zo is het een optie om zelf het gebrandschilderde paneel te ontwerpen, of deze te laten maken aan de hand van een bestaande foto. Het maken van glas-in-lood panelen neemt veel tijd in beslag. Bestel eventuele cadeaus van dit materiaal dus ver van tevoren.

Diverse soorten enkel glas

Enkel glas KerkradeHierboven hebben we al de eigenschappen van meerdere glassoorten beschreven. Naast het spiegelglas, floatglas en gelaagd en gehard beveiligingsglas bestaan er nog meerdere glasvarianten. Een voorbeeld daarvan is melkglas. Melkglas wordt gecreëerd met behulp van een bepaalde stof, die het oppervlak van een glasplaat vertroebeld. Er ontstaat een witte melkkleur waarmee met name lampenkappen, klokken en soms serviesgoed worden gemaakt. Matglas is tevens een glassoort die we via onze glasservice veel plaatsen bij klanten uit Kerkrade. Matglas is een goede oplossing voor het verbeteren van de privacy bij u thuis of op kantoor. Hebt u te weinig budget? Kies dan voor matglasfolie.

Voordelen dubbel glas

voordelen dubbel glas KerkradeWie een glaszetter inschakelt voor het vervangen van enkel door dubbelglas, profiteert van een aantal voordelen. Het grootste voordeel is natuurlijk de besparing op de stookkosten. Door de plaatsing van dubbel isolatieglas zorgt u ervoor dat u jaarlijks tot wel honderden euro’s op de energiekosten zult besparen. Een ander voordeel van hoog isolerende beglazing is de vermindering van de geluidsoverlast. Door de plaatsing van nieuw dubbelglas krijgt u minder last van geluiden van buitenaf. Dit maakt dubbele glazen onder meer zeer geschikt voor kinderkamers. Tot slot is ook de zonwering enigszins beter door de dubbele ruiten. Wij informeren u graag over de opties.

Glas-in-lood prijzen

glas-in-lood prijzenDe prijzen voor gebrandschilderde ramen worden door verschillende factoren bepaald. De grootste invloedsfactor is het aantal glasstukken dat een glaszetter moet gebruiken voor het volledige paneel. Daarnaast is ook de kleur van de glasstukjes hierop van invloed. Rood is bijvoorbeeld veel duurder dan geel. Een andere invloedsfactor is de hoeveelheid lood die nodig is voor het afronden van het project. Tot slot rekenen wij ook een hogere prijs voor een complex ontwerp. Kiest u voor een bestaand ontwerp? Dan weet u ongeveer binnen welk budget het paneel valt. Laat u zelf iets ontwerpen? Geef dan heel goed uw maximale budget bij de glaszetter aan.

Spiegelglas

Spiegelglas KerkradeIn de meeste politieseries maakt men gebruik van spiegelglas in de verhoorkamer. Naast in politiebureaus plaatsen de specialisten van onze glasservice in Kerkrade ook regelmatig spiegelglas bij winkels en observatiecentra. Spiegelglas is een uitstekende oplossing voor het observeren van anderen zonder dat u zelf gezien wordt. Hoewel de meeste soorten spiegelglas alleen een geschikte keus vormen voor bedrijven, bestaan er ook diverse oplossingen voor in huis. Denk bijvoorbeeld aan spiegelglas dat niet beslaat voor in de badkamer, of een grote spiegel in uw woonkamer om de optische ruimte te vergroten. Bij onze glasservice hebben wij een groot aantal soorten spiegelglas in het assortiment.

Floatglas

isolatieglas KerkradeWij noemden al dat enkel glaswerk tegenwoordig weinig meer toegepast wordt, tenzij het gaat om floatglas. Floatglas is een speciaal soort enkelglas dat door een specifiek verhitting- en versmeltingproces een uitstekende hardheid kent. Floatglas creëert men door een glasmengsel over een tinbad uit te gieten. Hierdoor zal het in een zeer dunne en egale laag kunnen uitharden. Door de vele positieve eigenschappen van floatglas dient het als basis voor vele andere glassoorten. Onder meer figuurglas en draadglas hebben een plaat floatglas aan de basis. Figuurglas is een glasoort die zeer geschikt is voor het creëren van meer privacy bij uw kantoor of woonkamer.

ESG glas

glasschade KerkradeVoor de beveiliging van panden bestaan er verschillende soorten ramen. Wij verdelen deze in gehard en gelaagd veiligheidsglas. Eén van de varianten gehard glaswerk die wij aanbieden is ESG beglazing. De afkorting ESG staat voor Einscheiben Sicherheitsglas. In tegenstelling tot gelaagd beveiligingsglas is er aan de geharde variant geen extra materiaal toegevoegd. Dankzij een uniek bewerkingsproces is er echter wel gezorgd voor extra hardheid van de ESG. Op het moment dat iemand het ESG wil doorbreken spat het uit elkaar in duizenden kleine stukjes zonder harde randen. Hierdoor loopt niemand de kans op verwondingen. ESG is relatief goedkoop bij een Nederlandse glaszetter verkrijgbaar.

Benieuwd wat een glaszetter uit Kerkrade voor u kan doen?

Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan. Wij voorzien jaarlijks vele woningen van isolatieglas en staan snel op de stoep bij glasschade.

24-7 glasschade

Zonwerend glas

Zonwerend glas Kerkrade
De Nederlandse zomers worden steeds warmer, en hierdoor krijgen meer en meer mensen last van een teveel aan zonlicht in huis. Om het effect van het direct zonlicht te verminderen is het een optie om een zonwerend raam te installeren. Een zonwerend ruit heeft een soort reflecterende laag, die de grote hoeveelheid zonnewarmte te verminderen. De effectiviteit van een zonwerend raam meten wij met een zogeheten ZTA (de zontoetredingsfactor). Hoe lager deze waarde, hoe beter de zonwering. Het nadeel van zonwerende ruiten is dat deze niet alleen de zonnewarmte weren, ook het direct zonlicht vermindert hierdoor. Een 100 procent zon doorlating is dus geen optie.

Gelaagd glas

Gelaagd glas bestellen
Wij noemden net al dat er naast gehard, ook gelaagd veiligheidsglas bestaat. Gelaagd beveiligingsglas bestaat uit twee glasplaten met daartussen een soort kunststof folie. Deze platen versmelt men vervolgens met het folie en dit levert een speciale glassoort op. Het gelaagd beveiligingsglas heeft eenzelfde effect als een autoruit. Dit betekent dat er bij een hoge impact een sterretje in het glasoppervlak komt, of dat er een breuklijn ontstaat. Het gelaagd glaswerk zal echter nooit in stukken breken. De prijzen voor gelaagd veiligheidsglas vallen tussen de €90,- en €150,- per vierkante meter. Afhankelijk van of u kiest voor de eenzijdig of tweezijdig bewerkte variant.

Dubbel glas lek

Dubbel glas vervangen
Het meeste dubbel glas heeft een lange levensduur. Door een veroudering van de kitranden gaat de luchtdichte afsluiting soms echter verloren. Het gevolg hiervan is dat er condens tussen de twee glasplaten in komt te zitten. Deze condens vermindert het uitzicht en leidt bovendien tot diverse vochtproblemen zoals vochtplekken en eventuele houtrot. Voor het verwijderen van de condens adviseert vrijwel elke glaszetter uit Kerkrade om de ruiten te vervangen. Het is echter in sommige gevallen een optie om deze condens te verhelpen met behulp van een speciale reinigingstechniek. Na het reinigen kunt u dan de ramen opnieuw lucht- en waterdicht laten afsluiten.

Subsidie

isolatieglas plaatsen Kerkrade
In Nederland werkt men hard aan het besparen op de stookkosten en het verminderen van het verbruik van fossiele brandstoffen. Om deze zaken te bevorderen geeft de Nederlandse overheid een subsidie aan de woningeigenaren die twee of meer energiebesparende maatregelen toepassen. Een voorwaarde voor de toekenning van de subsidie is dat u in de afgelopen jaren geen andere energiesubsidie hebt ontvangen. De hoogte van de subsidie ligt maximaal op €20,000,- maar is afhankelijk van de investering die u zelf moet doen. Het is tevens een optie om een energiesubsidie aan te vragen bij de gemeente. Vraag dit na bij het gemeenteloket in Kerkrade.

FEOR kwaliteitskeurmerk

isolatieglas subsidie Kerkrade
Om de kwaliteit van uw beglazing te garanderen, is het verstandig te kiezen voor een merk dat een bepaald keurmerk draagt. Bekende keurmerken voor ruiten zijn het KOMO keurmerk, en het Politiekeurmerk Veilig Wonen. Dit politiekeurmerk geeft aan de ruiten dermate veilig zijn, dat ze de kans op een gelegenheidsinbraak met ongeveer 50% verlagen. Een ander kwaliteitskeurmerk dat van toepassing is op al onze producten is het FEOR kwaliteitskeurmerk. Fabrikanten die producten met dit keurmerk afleveren maken zo weinig mogelijk gebruik van verpakkingsmateriaal, en zorgen ervoor dat het product van fabrikant tot magazijn te volgen is. Uw beglazing is bij ons in goede handen.

24/7 glasservice

24/7 glasservice Kerkrade
Bent u op zoek naar een erkend glaszetter uit Kerkrade die u kan ondersteunen bij het plaatsen van een zonwerend raam bij uw woning? Heeft u een vraag over het verschil tussen dubbel en driedubbel isolatieglas? Of wilt u weten wat de prijzen worden voor de installatie van een nieuwe beglazing bij uw kantoorpand? Dan zit u bij ons goed. Elke glaszetter van onze glasservice heeft een ruime ervaring binnen het vakgebied, en helpt u met alle plezier bij het herstellen of vernieuwen van het dubbelglas. Is er sprake van glasschade die wij met spoed moeten repareren? Neem dan direct contact met ons op via 085 500 9976.

Direct contact met de glaszetter

De hulp van een glaszetter is vrij noodzakelijk bij elke klus op het gebied van de glasbranche. Wij werken daarom samen met menig glaszetter uit Kerkrade, welke allen een ruime ervaring hebben binnen het vakgebied. Dit betekent dat zij zowel glasschade kunnen repareren als een nieuw ruit installeren. Bent u benieuwd naar de prijzen voor een bepaalde klus? Stel u dan vandaag nog met ons in verbinding. Vul op het contactformulier uw wensen in, of bel naar 085 500 9976. Wij zorgen ervoor dat u rechtstreeks in contact komt met een ervaren glaszetter uit Kerkrade die u snel en vakkundig van dienst zal zijn.

contact glaszetter Kerkrade