Glaszetter nodig? 24 uurs glasservice: 085 500 9976

Erg snel op locatie, 15 jaar garantie en dat alles tegen scherpe tarieven!

Glaszetter Noord-Holland

Glaszetter Noord-Holland

In Noord-Holland komt u gemakkelijk in contact met menig glaszetter. De meeste van onze klanten schakelen een glaszetter in voor het installeren van nieuwe glazen zoals spiegelglas, enkel- dubbel-, of floatglas. De professionals uit onze glasservice kunnen u echter met een groot aantal andere zaken helpen, zoals het verbeteren van de isolatiewaarde van uw woning, of herstellen van glasschade. Vul het contactformulier in of bel naar 085 500 9976 voor meer informatie.

Direct contact


Gelieve dit veld leeg te laten.


Snel ter plaatse in Noord-Holland

Omdat wij begrijpen dat u bij glasschade door inbraak of een ongeluk zo spoedig mogelijk wilt worden geholpen door een ervaren vakman uit Noord-Holland, hebben wij een spoed glasservice in het leven geroepen. Deze spoedservice is zeven dagen per week, 24 uur per dag bereikbaar via 085 500 9976. Dankzij ons uitgebreide netwerk van specialisten kunnen wij u bovendien garanderen dat er zo snel mogelijk een erkend glaszetter bij u op de stoep kan staan om het probleem te verhelpen. Elke glaszetter uit ons bedrijf heeft een ruime ervaring binnen het vakgebied en uitstekende diploma’s.

15 jaar garantie op het glas en de montage

Laat u een dubbel ruit installeren door de professionals van onze glasservice, dan krijgt u steevast 15 jaar garantie op de montage en het product. Hoewel alle ramen zijn voorzien van een CE markering, kan het voorkomen dat er onverhoopt een probleem ontstaat door een fabricagefout. Bij een dergelijke probleem, zullen de glashandel nieuwe ramen leveren, en deze bovendien gratis voor u plaatsen. Dankzij de CE-markering weet u zeker dat het product voldoet aan alle basisvoorwaarden voor bouwproducten die door de Europese Commissie zijn vastgelegd. Dit betekent een hoge kwaliteit, tegen aantrekkelijke prijzen. De gratis montage garandeert een optimale installatie en langere levensduur.

Contact

Wanneer u rechtstreeks in verbinding wilt komen met een ervaren glaszetter uit Noord-Holland, dan adviseren wij om te bellen naar telefoonnummer 085 500 9976. Hebt u een vraag waar u liever een schriftelijk antwoord op krijgt, of wilt u een vrijblijvend kostenoverzicht ontvangen? Vul dan ons contactformulier in. Eén van de specialisten van onze glasservice zal uw hulpvraag spoedig beantwoorden en u van een offerte voorzien.

Werkgebied:

Glasservice telefoonnummer Lunzen

Enkel glas

Enkele beglazingEen enkel ruit werd lange tijd gezien als de standaard oplossing voor woningen en bedrijfspanden. Tegenwoordig stelt de overheid echter hogere eisen aan beglazing. Enkel glaswerk biedt dan ook weinig isolatie en heeft ook een relatief hoge geluidsoverlast tot gevolg. Wij raden daarom aan om elk enkel ruit te vervangen door een dubbele variant. Enkel glas is desondanks niet onbruikbaar, het is te gebruiken als de basis voor vele verschillende glassoorten. Daarnaast worden ook de meeste schuifdeuren en glasplaten in binnendeuren gemaakt van enkel glaswerk. De meeste glas-in-lood panelen maakt een glaszetter bovendien van enkele glasstukjes.

Dubbel glas

Dubbel glas prijs Noord-HollandDe vervanging voor een enkel raam bestaat meestal uit dubbel glas. Dubbele beglazing creëert men door twee glasplaten tegen elkaar te plaatsen met daartussen een kleine ruimte. Deze zogeheten spouw kunnen wij vullen met lucht, of met een speciaal isolatiegas. Een dubbel ruit zal daardoor zorgen voor een betere isolatiewaarde, wat leidt tot een besparing op de stookkosten. Op de lange termijn zal u daarom ook de prijzen voor het dubbel isolatieglas terugverdienen. Gemiddeld gaan wij hierbij uit van een terugverdientijd van ongeveer 8 tot 10 jaar. Naast dubbel isolatieglas bestaat er ook een driedubbele variant.

Glas-in-lood

Glas-in-lood ramenEen speciale vorm van beglazing is glas in lood. Deze variant die specialisten ook wel aanduiden met de term gebrandschilderde ramen heeft een lange geschiedenis. Zo werd in de middel eeuwen al lood gebruikt om diverse glasstukken te verbinden tot één groot kerkraam. Tegenwoordig gebruikt men gebrandschilderde ramen niet meer met een educatief doel, maar als decoratieve oplossing. De prijzen voor het maken van loodglas zijn afhankelijk van diverse factoren, onder meer de hoeveelheid lood die nodig is voor het verbinden van de glasstukken bepaalt de uiteindelijke prijs. Het is eventueel een optie om zelf uw glas-in-lood paneel te ontwerpen.

Diverse soorten enkel glas

Enkel glas Noord-HollandZoals gezegd wordt niet alleen een enkel ruit van één glasplaat gemaakt, ook vele speciale soorten beglazing hebben een enkele glasplaat als basis. Denk bijvoorbeeld aan floatglas, matglas en diverse gekleurde glazen. Matglas is hierbij de meest toegepaste variant, vooral bij bedrijven. Matglas maakt men met behulp van een speciaal zuur dat de heldere glasplaten beïnvloedt. Het maken van matglas brengt aardig wat kosten met zich mee. Het is daarom ook mogelijk om speciaal folie aan te schaffen bij menig glaszetter en glashandel uit Noord-Holland. Dit biedt een vergelijkbaar effect, en kent lagere prijzen.

Voordelen dubbel glas

Isolatieglas Noord-HollandEen dubbel raam kent vele voordelen ten opzichte van de enkele variant. Zo zult u dankzij dubbele beglazing veel minder last hebben van geluid van buitenaf, en zal ook tijdens de zomermaanden de temperatuur binnenshuis aangenamer blijven. Het grootste pluspunt van dubbel isolatieglas is echter de verbeterde isolatiewaarde. U draagt met de beglazing bij aan een beter milieu en het besparen van fossiele brandstoffen. Bovendien profiteert u zelf op de lange termijn eveneens van de montage van dubbel isolatieglas: dankzij de besparing op stookkosten verdient u de investering na een aantal jaar weer terug.

Gebrandschilderd glas

glas-in-lood prijs Noord-HollandHet inzetten van een erkend glaszetter uit Noord-Holland voor het plaatsen van glas-in-lood ramen zal aanzienlijke prijzen met zich meebrengen. Dit komt doordat u de gebrandschilderde ruiten in de meeste gevallen op maat moet laten maken. De kosten voor het maken van een gebrandschilderd paneel zijn afhankelijk van verscheidene factoren. U kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan de hoeveelheid lood, de verscheidenheid aan glasstukken en de afmetingen van het paneel. Ook het ontwerp is van invloed op de uiteindelijke prijs. Laat via onze glasservice een vrijblijvende offerte op maat maken.

Spiegelglas

Spiegelend glas Noord-HollandVia onze glasservice bestelt u gemakkelijk en snel diverse glassoorten. Zo bent u bij ons bijvoorbeeld aan het juiste adres voor spiegelglas. Spiegelglas zet men over het algemeen het meeste in bij bedrijven in Noord-Holland, en is tevens een populair middel voor observatie in onder andere politiebureaus en onderzoeksruimten. Het voordeel van spiegelglas is dat dit aan de ene zijde werkt als een raam, terwijl het er aan de andere kant uitziet als een spiegel. Hoewel de meeste mensen wel weten van de werking van spiegelglas, heeft het nog steeds een positief effect op onderzoeken en politie ondervragingen.

Floatglas

Floatglas prijzenFloatglas is een andere vorm van enkelglas die veel van onze klanten toepassen. Floatglas is een zeer dunne glaslaag die is te gebruiken als basis voor diverse glassoorten zoals veiligheidsglas, brandwerende beglazing en nog veel meer. Floatglas wordt gemaakt door glasstukken te versmelten met verscheidene andere grondstoffen. Het vloeibare mengsel wordt vervolgens uitgegoten in een tinbad. Door het verschil in gewicht zal het glasmengsel blijven drijven op het tin, waardoor er een egale glasplaat ontstaat. De glaszetter kan voor u de mogelijkheden voor het toepassen van floatglas bij u thuis in Noord-Holland uiteenzetten.

ESG glas

Einscheiben SicherheitsglasRegelmatig krijgen wij van onze klanten de vraag waar de afkorting ESG voor staat, een afkorting die veel wordt gebruikt door glasspecialisten. Het antwoord hierop is eenvoudig: ESG staat voor Einscheiben Sicherheitsglas, het is de Duitse benaming voor veiligheidsglas. Veiligheidsglas bestaat meestal uit een combinatie van meerdere glasplaten, of een enkel raam dat met behulp van een uniek verwerkingsproces is verhard. Wij kennen dan ook verscheidene soorten veiligheidsglas zoals een gelaagd en gehard model. Veilige glassoorten richten zich met name op het voorkomen van inbraak, maar ook op ‘veilige breuk’ zodat de kans op snijwonden verkleind wordt.

Benieuwd wat een glaszetter uit Noord-Holland voor u kan doen?

Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan. Wij voorzien jaarlijks vele woningen van isolatieglas en staan snel op de stoep bij glasschade.

glaszetter Lunzen

Zonwerend glas

Zonwerend glas
Eén van de glassoorten die steeds populairder wordt bij de klanten van onze glasservice is zonwerend glaswerk. Een zonwerend raam heeft als voordeel dat het direct zonlicht vermindert, en hierdoor de mate van zonnewarmte verlaagt. Een zonwerend product is voorzien van een reflecterende laag. De mate van effectiviteit van het zonwerend product meten wij met behulp van de ZTA (zontoetredingsfactor). Hoe lager deze waarde, hoe minder last u zult hebben van zonnewarmte. Het nadeel van een zonwerend raam is dat hierdoor de mate van direct zonlicht ook vermindert, de zonlicht doorlaatbaarheid in combinatie met de zonwering is dan ook nooit 100 procent.

Gelaagd glas

Gelaagd beveiligingsglas Noord-Holland
Wij spraken hierboven al over de mogelijkheden voor ESG (gehard) veiligheidsglas. Voor de beveiliging van een pand kunt u eveneens kiezen voor gelaagd beveiligingsglas. Gelaagd glaswerk bestaat uit twee glasplaten, die versmolten zijn met een speciaal kunststof folie. De werking van een gelaagd veiligheidsraam is te vergelijken met die van een autoruit. Op het moment van hoge impact zal er hooguit een deuk of sterretje in het oppervlak ontstaan. Door het folie blijven de glasstukken altijd bij elkaar, wat de kans op verwondingen aanzienlijk vermindert. De kosten voor het plaatsen van gelaagd vallen tussen de €90,- en €150,- per vierkante meter.

Dubbel glas lek

Dubbel glas vervangen
Heeft u woning al jarenlang dubbel isolatieglas? Dan is het een optie dat deze op een gegeven moment lek slaan. Lekkende dubbele ruiten vormen een groot probleem, omdat dit vaak lastig te verhelpen is. Menig glaszetter uit Noord-Holland zal dan ook adviseren om de ruiten te vervangen. Het is echter soms een oplossing om met een speciaal reinigingsproces de glasplaten te reinigen, en deze opnieuw luchtdicht te maken. Op deze manier kunt u nog lange tijd genieten van de dubbele isolatieglazen voordat u deze moet vervangen. Een glaszetter uit ons bedrijf geeft u desgewenst meer informatie over de mogelijkheden en bijbehorende prijzen.

Subsidie

Glas subsidie Noord-Holland
Omdat het aanschaffen van hoogisolerende glazen hoge prijzen met zich meebrengt, en de Nederlandse overheid het verbruik van fossiele brandstoffen wil beperken, is het mogelijk een overheidssubsidie aan te vragen. Deze overheidssubsidie is alleen geldig wanneer u twee of meer energiebesparende maatregelen toepast bij uw woonhuis, en wanneer u de afgelopen 10 jaar geen andere subsidies hebt gekregen voor vergelijkbare maatregelen. De maximale subsidie ligt op €20.000,-, waarbij de hoogte wordt bepaald door de mate waarin de isolatiewaarde van het pand stijgt. Naast de landelijke subsidie, bestaat er bij een aantal gemeentes ook een lokale subsidie. Vraag hiernaar bij het gemeenteloket in Noord-Holland.

FEOR kwaliteitskeurmerk

FEOR glaskeurmerk
Om de kwaliteit, duurzaamheid en veiligheid van bepaalde producten te kunnen garanderen, bestaan er verschillende keurmerken. Een bekend keurmerk is bijvoorbeeld het politiekeurmerk veilig wonen. Een ander kwaliteitslabel dat voor al onze producten geldt is het FEOR kwaliteitskeurmerk. Dit kwaliteitslabel richt zich met name op een beperking van het gebruik van verpakkingsmateriaal en een transparant productieproces. Dit betekent dat wij uw product altijd van fabrikant tot magazijn kunnen volgen, en hiermee de veiligheid en kwaliteit van de productie garanderen. Wat betreft het verpakkingsmateriaal proberen onze fabrikanten dit zo weinig mogelijk te gebruiken, en indien noodzakelijk alleen te kiezen voor recyclebaar materiaal.

24/7 glasservice

glasservice spoednummer Noord-Holland
Bent u op zoek naar een erkend glaszetter die u kan helpen bij het vervangen van enkel door dubbelglas? Heeft u een vraag over het verschil tussen gehard en gelaagd veiligheidsglas? Of wilt u meer weten over de prijzen voor floatglas, zonwerend- of spiegelglas? Dan zit u bij ons goed! Via onze glasservice komt u direct in contact met een glaszetter uit Noord-Holland die u de nodige informatie wil geven, of die bij glasschade in korte tijd voor uw deur zal staan. Onze glasservice is via telefoonnummer 085 500 9976 dag en nacht bereikbaar. U zult dus altijd snel geholpen worden wanneer er glasschade is ontstaan.

Direct contact met de glaszetter

Zoekt u een erkend vakman uit Noord-Holland die u kan ondersteunen bij het plaatsen van spiegelglas of dubbel isolatieglas bij uw woning? Hebt u een vraag over de mogelijkheden van gelaagd of zonwerend floatglas? Of wilt u weten wat de prijzen worden voor de inzet van onze glasservice bij glasschade? Aarzel dan niet om u vandaag nog met ons in verbinding te stellen. Bel voor een rechtstreekse verbinding met een glaszetter naar 085 500 9976, of vul voor schriftelijke informatie en een vrijblijvend prijsoverzicht ons contactformulier in. Wij garanderen dat u bij onze glashandel altijd snel en vakkundig zult worden geholpen tegen aantrekkelijke prijzen.

vrijblijvend contact glaszetter Noord-Holland