Glaszetter in Noordwijk nodig?

Kom direct in contact met de glasservice!

Nu bereikbaar.

Glaszetter Noordwijk

Een glaszetter uit Noordwijk staat altijd voor u klaar voor glasreparatie of andere glasservice. Met professionele glaszetters bent u bij glaszetten altijd verzekerd van vakwerk! Op deze pagina leest u alles over de werkzaamheden van glaszetters. Ook vindt u informatie over de kosten en krijgt u handige tips bij het inschakelen van glaszetters.

Start gratis offerteaanvraag!

Laat u verrassen door de scherpe prijzen van een glaszettersbedrijf bij u uit de buurt. Is er spoed bij? Bel dan de spoedservice om direct in contact te komen met een glasexpert. Deze staat dezelfde dag bij u op de stoep voor een spoedreparatie!

glaszetter Noordwijk

Voordelen inschakelen glaszetter

Glazenzetter gezocht voor glasherstel? Vraag een gratis offerte aan en profiteer van de volgende voordelen:

 • 15 jaar garantie op de glasherstel service.
 • Binnen 30 min. glaszetter ter plaatse.
 • Afhandeling met uw verzekeraar.
 • Meeste glassoorten direct uit voorraad leverbaar.
 • De snelste glasservice van Nederland
 • Glaszetters met 25 jaar ervaring!

Gratis offerte ontvangen

Wat doet een glaszetter?

  Vaak denkt men dat glaszetters alleen komen om glasschade te repareren. Maar glaszetters in Noordwijk doet nog veel meer! Weet u niet welke glassoort voor uw woning het meest geschikt is? Glaszetters informeren u graag over de verschillende glassoorten waar u uit kunt kiezen. Ook geven glaszetters deskundig en persoonlijk advies. Daarnaast bestaat de glasservice natuurlijk uit vervangen van ruiten en het afvoeren van oude glasplaten.

  De werkzaamheden van een glasspecialist op een rij:

 • Het vervangen en plaatsen van ramen.
 • Glaszetten binnen en buiten uw woning of bedrijfspand.
 • Informeren en adviseren over verschillende glassoorten.
 • Het afvoeren van oude of beschadigde glasplaten.

Schakel direct een glaszetter in!

Glasschade? Glaszetter snel ter plaatse!

Is er een bal door uw ruit gegooid? Of zit er een barst in uw beglazing? Bij glasschade is het belangrijk dat u zo snel mogelijk een glaszetter inschakelt. Dankzij de 24/7 glasservice is er altijd een glasbedrijf in Noordwijk bereikbaar. De glaszetter staat bij spoed zelfs dezelfde dag bij u op de stoep!

Bij glasschade denkt men vaak aan gebroken ruiten met glasscherven. Maar ook op een andere manier kan er een barst in een raam ontstaan, zoals door een dubbel glas lek.

Heeft u met spoed een glaszetter in Noordwijk nodig? Bel dan direct!

Wat te doen bij glasschade?

  Zit u er barst in een van uw ramen? Dat is erg vervelend. Dankzij de spoedservice is het probleem gelukkig snel opgelost.

  Wat te doen bij glasschade?

  1. Voor de verzekering is het verstandig om foto’s te maken van de situatie voordat iemand er iets aan veranderd heeft. Daarna kunt u de glasscherven opruimen.
  2. Oriënteer uzelf op de verschillende glassoorten. Glasschade biedt de mogelijkheid om beter isolerende ruiten te laten monteren. Een glasspecialist geeft u graag meer informatie.
  3. Neem zo snel mogelijk contact op met een glazenzetter voor service glasherstel. U kunt 24 uur per dag bellen en bij spoed staat dezelfde dag een glaszetter op de stoep!

glasservice Noordwijk

Glasservice Noordwijk

Wij bieden een landelijke dekkend glasherstelservice, waardoor we dat er altijd een glazenzetter bij u in de buurt is. Vraag vandaag nog een gratis offerte aan. U zit nergens aan vast!

De voordelen van glasservice in Noordwijk op een rijtje:

 • U profiteert van maar liefst 15 jaar garantie op het glaszetten en de ruiten.
 • Bent u verzekerd voor glasschade? Dan regelt de glaszetter de afhandeling met uw verzekeraar.
 • U wordt altijd snel geholpen door een vakkundige glazenzetter uit de buurt.
Vraag direct een gratis offerte aan en ontdek de scherpe prijzen.

15 jaar garantie op glas en montage

Eén van de voordelen van de glasservice is dat u altijd vakwerk geleverd krijgt. Uw glaszetter plaatst enkel ruiten van de hoogste kwaliteit.

Ondanks jarenlange ervaring en kwaliteitsmaterialen kan er toch altijd iets misgaan. Daarom krijgt u wel 15 jaar garantie op de glasservice. Blijkt dat er iets niet helemaal goed is? Dan herstelt uw glazenzetter de schade kosteloos.

Glasservice met afhandeling van verzekering

Heeft u glasschade in Noordwijk en bent u daar ook tegen verzekerd? Dan vindt u het vast fijn dat uw glasbedrijf alles met de verzekering afhandelt. U hoeft niet eerst de glasservice te betalen en daarna het bedrag terugvragen bij uw verzekeraar.

In plaats daarvan betaalt u niets en declareert uw glashandel de schade bij uw verzekering. U hoeft zelf niets te doen!

Glaszetter uit de regio

Glasschade? Dankzij de glasservice is er altijd een glaszetter bij u in de buurt. Niet alleen wordt u snel geholpen, ook bent u verzekerd van vakmanschap en kwaliteitswerk. Hoe schakelt u glaszetters in? Vul het offerteformulier in en ontdek de scherpe prijzen van een glaszetter bij u uit de buurt!

 • Snel en vakkundig
 • 24/7 spoedservice voor glasreparatie
 • 15 jaar garantie op de werkzaamheden!

glaszetter kosten

Wat kost een glaszetter?

Wilt u weten wat glaszetten in 2024 kost? Een glaszetter spreekt met u een kostprijs per uur of per vierkante meter af. Glaszetters rekenen per uur een prijs vanaf €35,- tot €45,-. Liever kosten per vierkante meter? Dan moet u rekenen op prijzen vanaf €45,- tot €75,- per m². Wilt u liever exacte kostprijzen weten? Vraag dan een gratis offerte aan!

Per uur of per vierkante meter? Bij kleine klussen, zoals service herstel, geven glaszetters altijd een prijs per uur. Heeft u een grote klus? Dan is het verstandiger om een vaste kostprijs per vierkante meter af te spreken. Dan weet u van tevoren precies wat u moet betalen.

Prijzen glaszetter: per uur en per m²

Type Gemiddelde kosten vanaf*
Glaszetter per uur Vanaf €35,- tot €45,- per uur
Glaszetter per m² Vanaf €45,- tot €75,- per m²

*Let op: dit zijn vanafprijzen, de prijs hangt af van de samenstelling, het type en de locatie van het raam. Benieuwd naar de exacte prijs? Vraag dan gratis en vrijblijvend een offerte aan.

Kosten glasservice: nieuw glas plaatsen

Vanaf €125,- tot €180,-

Budget oplossing
Vanaf €125,- per m²

Dubbel glas: vanaf €65,-
Arbeidskosten voor glaszetten: vanaf €50,-
Voorrijkosten: vanaf €10,-

Oplossing met beste isolatie
Vanaf €180-,- per m²

Triple glas: vanaf €120,-
Arbeidskosten voor glaszetten: vanaf €50,-
Voorrijkosten: vanaf €10,-

Kosten glaszetter: soorten glas

Dubbelglas heeft een vanafprijs van €125,- per m², inclusief plaatsing en voorrijkosten. Wilt u liever isolatieglas? HR+ glas heeft een vanafprijs van €135,- per m². Nog beter isolerend HR++ beglazing heeft met een vanafprijs van gemiddeld €140,- per m² een hogere kostprijs, maar u bespaart wel jaarlijks op uw energierekening.

Benieuwd naar meer kostprijzen?

In de volgende tabel vindt u een handig overzicht van verschillende richtprijzen van glaszetten per glassoort. Ook ziet u uit welke materiaalkosten, arbeidskosten en overige kostenposten het totaalbedrag van de glaszetters is opgemaakt. Omdat iedere situatie anders is, vindt u in de tabel gemiddelde kostprijzen. Wilt u liever weten wat uw glasklus precies gaat kosten? Vraag dan een gratis offerte aan!

Kosten glas: 2024

Type glas Materiaalkosten
per m²
Arbeidskosten
van glaszetter
Voorrijkosten
(niet altijd het geval)
Vanafprijs
per m²*
Dubbelglas €65,- €50,- €10,- €125,-
HR glas €70,- €50,- €10,- €130,-
HR+ glas €75,- €50,- €10,- €135,-
HR++ glas €80,- €50,- €10,- €140,-
HR+++ glas €120,- €50,- €10,- €180,-

* Let op: dit zijn de vanafprijzen. De prijzen hangen af van de samenstelling, het type en de locatie van het raam. Benieuwd naar de exacte prijs? Vraag dan gratis en vrijblijvend een offerte aan.

Kosten glaszetter: per woning

Laat u een nieuwbouwwoning bouwen? Of wilt u alle ruiten vervangen om uw woning energiezuiniger te maken? Dan bent u vast benieuwd naar de totaalprijs daarvan. Voor een appartement beginnen de kosten van glaszetten vanaf gemiddeld €1.800,- tot €2.200,-.

Woont u in een tussenwoning? Dan kunt u rekenen op een vanafprijs tussen de €2.500,- en €2.800,-. Voor een twee-onder-een-kapwoning betaalt u gemiddeld een vanafprijs tussen de €4.400,- tot €4.900,-. In de volgende prijstabel vindt u meer prijsvoorbeelden.

Doe uw voordeel met nieuwe ruiten! Wist u dat u de investering vanzelf weer terugverdient? Wanneer u HR++ isolatieglas laat plaatsen, bespaart u tot wel €500,- per jaar op energiekosten!

Kosten glas per woningtype: 2024

Woningtype Raamoppervlakte
in m²
Totaalprijs vanaf
(HR++ glas en glaszetter) *
Gemiddelde besparing
per jaar
Appartement 15 m² €1.800,- tot € 2.200,- €200,- per jaar
Tussenwoning 20 m² €2.500,- tot € 2.800,- €250,- per jaar
Hoekwoning 30 m² €3.500,- tot € 4.000,- €300,- per jaar
2 onder 1 kap 35 m² €4.400,- tot € 4.900,- €400,- per jaar
Vrijstaande woning 50 m² €6.500,- tot € 7.000,- €500,- per jaar

* Let op: dit zijn de vanafprijzen die verschillen afhankelijk van de samenstelling, het type en de locatie van het raam. Benieuwd naar de exacte kosten? Vraag dan gratis een offerte aan.

Goedkope en vakkundige glaszetter in Noordwijk inschakelen?

Vraag direct een gratis offerte aan en profiteer!

Keuzes die de prijs van een glaszetter beïnvloeden

De prijs voor de diensten van een glaszetter hangt af van enkele factoren. Als u goed rekening houdt met deze keuzes, kunt u de kosten precies laten passen binnen uw budget.
Er zijn verschillende factoren die de kosten bepalen voor glas en het vervangen hiervan. Denk aan het gekozen materiaal, het soort glas en ook hoeveel glasoppervlak er vervangen moet worden. Ook zal de prijs afhangen van de staat van de kozijnen, of u deze al dan niet moet vervangen.

Hieronder bekijken we de verschillende factoren die invloed hebben op de prijs.

1. Type glas

Het type glas maakt bijna de helft van de totale kosten uit. We adviseren niet alleen naar de prijs van het glas zelf te kijken, maar ook naar mogelijke besparingen op energiekosten. Hoewel dubbelglas goedkoop lijkt, is het in de praktijk duurder omdat u minder geld kunt besparen op energiekosten.

HR++ glas wordt standaard toegepast in nieuwe kozijnen, allemaal tegen een betaalbare prijs. Als u van plan bent om uw bestaande kozijnen te vervangen, denk dan eens aan HR+++ glas: dit isoleert nog beter en kan u helpen om nog meer te besparen op de energierekening.

2. Het glasoppervlak

Het is logisch dat hoe meer vervangend glas, des te duurder het wordt. Gelukkig bieden veel glaszetters kwantumkorting aan op de prijs per vierkante meter. Als u alle ramen in uw huis tegelijk laat vervangen, dan bent u goedkoper uit.

3. Locatie en bereikbaarheid van uw woning en het glas

De locatie van uw woning ten opzichte van de glaszetter speelt een grote rol. Veel glaszetters berekenen namelijk voorrijkosten. Hoe korter de afstand tussen u en de glaszetter, hoe lager de voorrijkosten.

Het is belangrijk om rekening te houden met de locatie van de ramen. De kosten voor glasvervanging op een bovenverdieping zijn hoger, omdat er extra materiaal, zoals een steiger, nodig is. Daarom zal het vervangen van ramen die zich op eerste of tweede verdieping bevinden duurder zijn dan wanneer dit op de begane grond gebeurt.

4. Spoedtoeslag?

Als er schade is aan het glaswerk, is het van groot belang om direct gebruik te maken van de spoedservice. Houd er wel rekening mee dat u in dit geval een toeslag moet betalen voor de spoedklus. Deze toeslag varieert per bedrijf, maar ligt meestal tussen 15% en 25% van het volledige bedrag.

5. De staat van de kozijnen

Als uw beglazing vervangen moet worden, is het soms noodzakelijk om nieuwe kozijnen te plaatsen. Als uw houten kozijnen verrot zijn of als de oude kunststof kozijnen niet groot genoeg zijn voor de gewenste driedubbele beglazing, zal een nieuwe set kozijnen aangebracht moeten worden.

Als u nieuwe kozijnen nodig heeft, is het belangrijk om te overwegen welke materiaalsoort u wilt gebruiken. Houten of kunststof kozijnen? Deze keuze bepaalt ook de prijs van het product.

Glasreparatie Noordwijk: hoe werkt dit?

Heeft u glasschade, inbraakschade of stormschade? Het belangrijkste bij deze incidenten is dat het gat snel gedicht wordt. Glaszettersbedrijven hebben de meeste glassoorten op voorraad, zodat er direct een nieuw raamvenster geplaatst kan worden.

Zit er toch een levertijd op de gewenste glassoort?

Dan zorgt uw glaszetter ervoor dat uw woning weer waterdicht is met een noodvoorziening. Bij een klein gat lijmt de expert een stuk plexiglas aan de buitenkant van de beglazing vast. Ligt een heel raam aan diggelen? Dan wordt het kozijn dichtgetimmerd met multiplex. Wanneer het benodigde glas weer op voorraad is, komt de glaszetter direct bij u langs voor het glaszetten.

Direct een glaszetter nodig? Bel naar 085 005 0216.

Glas repareren: de methodes

Er zijn verschillende manieren van glasreparatie:

 • Soms is het nodig eerst een noodoplossing te plaatsen in de vorm van plexiglas of plaatmateriaal zoals multiplex. Zo wordt voorkomen dat wind en regenwater uw woning binnenkomen.
 • Een manier van glas repareren is door het te polijsten. Lichte beschadigingen worden zo weggewerkt. Het voordeel van deze methode is dat het veel goedkoper is dan een nieuwe glasplaat.
 • Bij grotere beschadigingen is polijsten niet mogelijk. Dan moet u een nieuwe ruit laten monteren. Dit is een goed moment om over te schakelen naar een beter isolerende glassoort.

Glasschade? Maak gebruik van de 24/7 glasservice in Noordwijk!

Er staat dezelfde dag een glaszetter op de stoep.

Nu bereikbaar.

Glas vervangen

Heeft u nog enkel glas in uw ramen? Glasschade is niet de enige reden om ruiten te laten vervangen. Wat dacht u bijvoorbeeld van een verbeterde isolatiewaarde van uw woning? Niet veel mensen weten dat de investering in isolatieglas vanzelf terugverdiend wordt. U bespaart namelijk jarenlang op uw energierekening! Vooral hoogrendementsglas, zoals HR++ beglazing, zorgt voor een goede isolatiewaarde. Bovendien heeft u minder last van tocht en geluiden van buiten.

Wanneer u ruiten laat vervangen, verwijdert de glaszetter eerst het oude glas. Kleine reparaties aan de kozijnen voert hij ook direct uit. Daarna plaatst hij de nieuwe ramen en voert hij de oude glasplaten voor u af.

Wilt u uw beglazing laten vervangen? Ontdek de scherpe prijzen. Vraag een gratis offerte aan.

Raam vervangen, waarop letten?

Wilt u ramen laten vervangen? Doe dan uw voordeel met deze handige tips:

 • Goedkope ramen zijn op lange termijn niet de meest voordelige keuze.
 • Kies de glassoort die het best bij uw situatie en budget past. Driedubbel glas isoleert wel het beste, maar waarschijnlijk moet u daarvoor ook nieuwe kozijnen laten plaatsen, waardoor deze glassoort voor vervangen niet vaak gekozen wordt.
 • Let ook op keurmerken, dan weet u zeker dat u kwaliteit geleverd krijgt. Voorbeelden zijn het KOMO-keurmerk en EBN Certification.

Glas plaatsen

Laat u hoogrendementsglas plaatsen om de isolatiewaarde van uw woning te verhogen? Niet alleen de glassoort draagt bij aan een betere isolatie, ook de plaatsing moet op precies de juiste manier gebeuren. Wanneer de nieuwe ruit niet goed in het kozijn zit, krijgt u last van tocht. Daarnaast is dan de kans op een glaslek groter. Bij een glaslek komt er condens tussen de twee glasplaten, wat er niet mooi uitziet.

Wilt u zeker zijn van langdurige kwaliteit?

Laat het glaszetten dan door professionele glaszetters uit Noordwijk uitvoeren. Komen er toch problemen? Dan heeft u maar liefst 15 jaar garantie op het glaszetten.

Hoe werkt het glaszetten in Noordwijk precies?

De glaszetter doorloopt bij glaszetten in principe de volgende vijf stappen:

 • Stap 1: oude glaslatten, kit en glasplaat verwijderen. De glaszetter begint met het verwijderen van de kitranden met een stanleymes. Daarna maakt hij de glaslatten los, zodat deze ook verwijderd kunnen worden. Nu is het mogelijk om de glasplaat met grote zuignappen uit het kozijn te tillen.
 • Stap 2: schoonmaken ondergrond. Voor een goede plaatsing is het belangrijk dat het kozijn schoon is. Oude spijkers worden verwijderd en verfresten worden weggeschuurd. Indien nodig brengt de specialist een laag grondverf aan op de sponning.
 • Stap 3: nieuw glas plaatsen: het glaszetten. Wanneer de ondergrond gereed is volgt het daadwerkelijke glaszetten. De glaszetters gebruiken glasband om te voorkomen dat de glasplaat contact maakt met het kozijn. Daarmee worden beschadigingen voorkomen.
 • Stap 4: glaslatten plaatsen. Wanneer de ruit op zijn plek zit, worden de glaslatten teruggeplaatst. Deze zorgen ervoor dat de ruit goed blijft zitten.
 • Stap 5: glasranden kitten. Voor een goede dichting tegen tocht en water kit de specialist alle aansluitingen goed af. U merkt direct dat uw wooncomfort verhoogt!

glaszetten Noordwijk

Zelf glas plaatsen of uitbesteden aan de glasservice?

Bent u een handige klusser? Dan vraagt u zich vast af of u zelf ook nieuwe ruiten kunt monteren of vervangen. Toch is het altijd verstandiger om een vakman in te schakelen. Waarom? Alleen met professioneel glaszetten weet u zeker dat u jarenlang profiteert van alle (isolerende) kwaliteiten van het nieuwe raam.

Maar dat is nog niet alles!

Bovendien is de kans op glaslekken minimaal wanneer u de ruiten door een expert laat plaatsen. Ten slotte heeft u alleen met de plaatsing door glaszetters 25 jaar garantie!

Gratis offerte voor glaszetten in Noordwijk ontvangen?

Ontdek de scherpe prijzen van de glashandel.

Subsidie op glasservice mogelijk?

Laat u isolerend hoogrendementsglas plaatsen? Hoewel er geen landelijke subsidie voor de plaatsing van deze beglazing bestaat, zijn er wel een aantal gemeentes die subsidies geven aan mensen die hun beglazing vervangen. Hoe komt u er snel achter of uw gemeente subsidie geeft op energiebesparende maatregelen? Op energiesubsidiewijzer.nl kunt u een snelle en eenvoudige check doen waarna u direct ziet welke subsidies u aan kunt vragen.

Wanneer uw woning bovendien ouder dan 2 jaar is, profiteert u van een verlaagd btw-tarief. U betaalt niet 21% maar slechts 9% btw over het vervangen van uw oude beglazing. Op belastingdienst.nl leest u hier meer over.

Op welke keurmerken letten bij glas vervangen?

Dankzij een keurmerk ziet u gemakkelijk bij welke glaszetters u gegarandeerd kwaliteitswerk geleverd krijgt. Het ontbreken van een keurmerk betekent echter niet dat deze glasspecialist geen kwaliteit levert. Voor glaszetten zijn er verschillende keurmerken:

 • Het KOMO-keurmerk geldt voor de gebruikte materialen bij het glaszetten. KOMO staat voor kwaliteit en een uitstekende isolatiewaarde. Op komo.nl leest u meer over dit keurmerk.
 • Bij EBN Certification aangesloten glaszetters werken volgens strenge kwaliteitsnormen en laten zich regelmatig bijscholen. Kijk op ebncertification.nl voor meer informatie.
 • Wilt u zeker weten dat uw nieuwe beglazing inbraakwerkend is? Let dan op het Politiekeurmerk Veilig Wonen. Meer weten? Kijk op politiekeurmerk.nl.
 • Andere keurmerken voor glaszetten zijn KIWA, GBO, FOSAG en de CE-markering.

Waarom een glaszetter inschakelen?

Het zelf plaatsen of vervangen van ruiten is niet zonder risico. Ten eerste kan de glasplaat verkeerd geplaatst worden, waardoor een glaslek of zelfs een barst ontstaat. Ten tweede is er kans op verwondingen. Met een professionele vakman profiteert u van de volgende voordelen:

  1. U bent verzekerd van een kwalitatieve plaatsing waardoor u profiteert van de optimale isolatiewaarde.
  2. Bij een glaszettersbedrijf uit Noordwijk krijgt u 15 jaar garantie bij het plaatsen of vervangen van beglazing.
  3. U hoeft zelf helemaal niets te doen. Van de montage tot het afvoeren van oude glasplaten: uw glaszetter regelt alles voor u.
Overweegt u een glaszetter in te schakelen? Vraag een gratis offerte aan.

1. De glaszetter levert kwaliteit en optimale isolatiewaarde

Enkel het op de juiste manier plaatsen van ruiten wordt de optimale isolatiewaarde bereikt. Daarnaast kan een verkeerde plaatsing zorgen voor een glaslek, barsten, scheuren of andere ongewenste schade.

Wanneer u zelf glas gaat plaatsen is de kans groot dat dat niet helemaal goed gaat, met alle gevolgen van dien. Laat het vervangen van ruiten dus altijd over aan vakman.

2. Glasservice met garantie

Met de glasservice uit Noordwijk profiteert u van maar liefst 15 jaar garantie op het glas en de montage. Dat betekent dat u gedurende 15 jaar recht heeft op herstel bij schade.

Hoewel de kans op problemen door de vakkundige plaatsing van de ramen klein is, kan er natuurlijk altijd wat misgaan. Dan is het fijn dat u garantie heeft. Dan is de glasreparatie helemaal gratis!

3. Glazenzetter neemt het werk voor u uit handen

Ruiten vervangen lijkt misschien eenvoudig, maar het is lastiger dan u denkt. Bovendien neemt het aardig wat tijd in beslag. Schakelt u een vakman in? Dan hoeft u zelf helemaal niets te doen!

De glaszetter neemt u alle werk uit handen en bovendien bent u verzekerd van de beste glasservice uit Noordwijk. Zo houdt u zelf tijd over voor leukere dingen.

Waarop letten bij het inschakelen van een glaszetter?

  Wilt u nieuwe ruiten laten monteren? Via de offerteservice vindt u altijd een scherp geprijsde glazenzetter uit de buurt. Toch het altijd verstandig om goed op te letten waar de offerteprijs precies uit bestaat. Zo voorkomt u dat u achteraf onverwachte kosten moet betalen. Maak daarom altijd van tevoren duidelijke afspraken met uw glasspecialist. Waar kunt u op letten?

  Let erop of de volgende vragen duidelijk beantwoord zijn:

 • Is de prijs inclusief afvoerkosten van oude glasplaten?
 • Hoe lang is de levertijd van de ruiten?
 • Zijn btw en energietoeslag in de totaalprijs verwerkt?
 • Hoe snel wordt u geholpen?

Recente uitgevoerde opdrachten
Glaszetten in Eindhoven
Dubbelglas plaatsen in Tilburg
Glas vervangen in Breda
Glasreparatie uitvoeren in Den Bosch
Glasschade verhelpen in Helmond
Enkelglas vervangen in Rosmalen
Spoedreparatie van glas in Roosendaal
Ruit vervangen in Waalwijk
Glas herstellen in Oosterhout
Plaatsen van glas in Oss

glaszetters Noordwijk

Glaszetter in Noordwijk inschakelen? Gratis offerte!

Met een glaszettersbedrijf uit Noordwijk bent u verzekerd van snel vakwerk waar u nog lange tijd van geniet. Dankzij kwaliteitswerk profiteert u van de optimale isolatiewaarde van de beglazing en is het risico op schade minimaal. Bovendien krijgt u wel 15 jaar garantie op de plaatsing en de beglazing!

Start nu uw gratis offerteaanvraag!

Vraag vandaag nog een gratis offerte aan. Is er een raam kapotgegaan? Bel dan naar 085 005 0216 en maak gebruik van de spoedservice. Wij zijn dag en nacht bereikbaar en bij spoed staat er altijd dezelfde dag een vakman op de stoep! Glashandel gezocht? Ook dat is geen probleem.