Glaszetter nodig? 24 uurs glasservice: 085 500 9976

Erg snel op locatie, 15 jaar garantie en dat alles tegen scherpe tarieven!

Glaszetter Venlo

Glaszetter Venlo

Bent u op zoek naar een goede glaszetter in Venlo? Lunzen is uw partner voor dubbel glas , spiegelglas, floatglas, gelaagd veiligheidsglas en glas-in-lood. Wij werken samen met de beste specialisten op het gebied van glasservice in uw regio. U kunt gratis een adviesgesprek aanvragen via het contactformulier of direct in contact komen met een glaszetter door te bellen naar 085 500 9976. Wij zorgen er vervolgens voor dat u te allen tijde geholpen wordt met professionele glasservice door vakmannen. Oftewel: wij staan voor u klaar!

Direct contact


Gelieve dit veld leeg te laten.


Snel ter plaatse in Venlo

Wanneer u een barst in de ruit heeft, is het belangrijk er snel bij te zijn. Een barst is immers een vrijkaartje voor dieven om uw huis binnen te komen. Dankzij onze glasservice in Venlo vormt dit echter geen enkel probleem meer, want wij zorgen ervoor dat een glaszetter zo snel mogelijk bij uw huis aankomt. U kunt vervolgens geholpen worden met service betreffende glas-in-lood, gelaagd-, enkel- of dubbelglas. Dankzij onze glasservice is uw woning snel weer voorzien van een nieuwe glasplaat! Onze spoedservice geldt 24 uur per dag en 7 dagen per week.

15 jaar garantie op het glas en de montage

Wij werken met de meest moderne technieken om uw ruiten te voorzien van nieuw glaswerk. Door een fabricagefout kan echter het een en ander verkeerd lopen en wij geven u daarom naast de garantie voor kwaliteitsglas, standaard de montage cadeau. Voor 15 jaar verzekeren wij u van een gratis montagebeurt voor uw enkel-, dubbelglas en gebrandschilderde ruiten. Via ons bent u verzekerd van een partner die u nog jaren bijstaat indien er onverhoopt iets misgaat. Goede glashandel en glasservice in Venlo van een professionele glaszetter: dat is Lunzen!

Direct contact

Bent u benieuwd naar wat een glaszetter in Venlo voor u kan betekenen? Wilt u meer informatie van ons ontvangen over een dubbel raam of bijvoorbeeld floatglas? Bel dan naar 085 500 9976 of vraag een gratis en vrijblijvende offerte aan via het contactformulier. Uw glasservice is bij ons in veilige handen!

Werkgebied:

Glasschade telefoonnummer Lunzen

Enkel glas

Enkel glasAl een aantal jaar wordt enkel glas niet meer toegepast als beglazing voor panden waarin gewoond en gewerkt wordt. Dit komt doordat de isolatiewaarde van enkel glas zeer laag is, wat nadelig is voor zowel uw portemonnee als het milieu. Laat u een nieuw pand bouwen, of wilt u milieubewust te werk gaan, kies dan in ieder geval voor dubbelglas. Enkel glas wordt nog wel geïnstalleerd binnenshuis, bijvoorbeeld in tussendeuren, of een glazen wand. Bij menig glaszetter kunt u zelf kiezen welke dikte dit enkel glas heeft. Er is dus altijd een glassoort die aan uw wensen voldoet. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op via 085 500 9976. Ons team staat voor u klaar.

Dubbel glas

Dubbel glas VenloDe meest gebruikte beglazing in panden te Venlo is dubbel glas (isolatieglas). Deze beglazing bestaat uit twee of drie glasplaten, waar een kleine spouw tussen wordt gelaten. Deze open ruimte wordt gevuld met droge lucht of isolatiegas. Dit isolatieglas leidt tot een betere warmte-isolatie, geluidsisolatie, zonwering en brandwering. Ook vormt een dubbel raam een goede inbraakpreventie. De hoge isolering van het isolatieglas is het gevolg van een vermindering van de luchtcirculatie binnen in het dubbel glas. Drie dubbel isolatieglas (HR+++) zal deze luchtcirculatie nog sterker verminderen. Dankzij het drie dubbel isolatieglas voorkomt u tevens condensering van de ramen. Een verstandige keuze dus.

Glas-in-lood

Glas-in-lood VenloGlas-in-lood werd van oudsher gebruikt om glasplaten in kleinere stukken te verdelen. Kleinere glazen werden met loodstrips aan elkaar gekoppeld, waardoor men toch grote ramen kon produceren. Veel mensen denken dat glas-in-lood een typisch middeleeuwse uitvinding is. Het oorspronkelijke loodglas is echter afkomstig uit het Oude Egypte en is vandaar overgewaaid naar het Romeinse Rijk. Tegenwoordig gebruiken we in lood beglazing met name als decoratie voor onze ramen en deuren, en vindt u gebrandschilderde ramen terug in monumentale panden in Venlo. Het kan echter juist een toevoeging zijn aan een modern interieur om een gebrandschilderd element toe te voegen.

Speciale beglazing

speciale beglazingVandaag de dag vindt u diverse soorten enkel glas op de markt. De bekendste varianten zijn: draadglas, figuurglas, en gelaagde glasplaten. Hieronder volgt kort een overzichtje van de verschillende toepassingen. Draadglas is een glassoort die een glaszetter zal adviseren wanneer u hoge eisen stelt aan beveiliging en veiligheid. De meeste varianten draadglas krijgen een keurmerk mee. Figuurglas is ondoorzichtig, en daarom uitermate geschikt als glasplaat voor kantoren of als privacy afscheiding. Gelaagd veiligheidsglas is tevens een populaire keuze voor het beveiligen van kantoorpanden. Dankzij onze glasservice zal dit veiligheidsglas spoedig door een erkend glaszetter uit Venlo bij u worden geplaatst.

Prijzen en subsidie

glas prijzen VenloDe Nederlandse overheid stimuleert de aanschaf van dubbel glaswerk door een kleine subsidie. Deze subsidie toont zich op een beperking van de BTW tot 6%, en is uit te bereiden met subsidies voor energiezuinige maatregelen. De prijzen voor dubbelglas hangen af van diverse factoren zoals de dikte van de spouw en de glasplaat, de afmeting van de kozijnen en het soort isolatieglas hebt aangeschaft. U moet voor een raam met een isolatiewaarde van 2.6 rekening houden met een minimaal bedrag van €34,- per m². Dit bedrag kan oplopen tot €85,- per m². Vraag onze glaszetter uit Venlo eventueel om advies.

Gebrandschilderd raam

gebrandschilderd glasEen glaszetter uit Venlo kan glas-in-lood op diverse elementen in uw woning toepassen. De meest bekende variant is natuurlijk een gebrandschilderd ruit. Het is echter ook mogelijk om dergelijke panelen te creëren voor tussendeuren, bovenlichten, lichtkoepels of paneeldeuren. Ook sierpanelen, om voor een kale wand te hangen vinden een steeds grotere aftrek bij onze cliënten. Een dergelijk loodglazen paneel brengt een zeer uniek element in uw pand. Dankzij de vele opties in kleur, patroon en techniek voor het aanbrengen van het lood, zal geen enkel paneel gelijk uitvallen. De gekleurde lichtval zorgt bovendien voor een warme sfeer in huis.

Spiegelglas

Spiegelglas VenloSpiegelglas is met name bekend door populaire detectiveseries. Hierbij wordt de glasvorm vaak ingezet bij verhoorruimtes, om mee te luisteren terwijl de verdachte niet ziet dat er nog iemand staat. Spiegelglas passen wij tevens toe in winkels en observatieruimtes te Venlo. Voor u thuis is spiegelglas wellicht handig wanneer u zich beschermen wilt tegen blikken van buiten af, of in mildere mate als zonwering. Steeds meer klanten uit Venlo maken tegenwoordig de keuze voor spiegelglas. U ook?

Floatglas

FloatglasMet de term floatglas worden in de glaszetter wereld hoogwaardige glazen aangeduid. Floatglas creëert men van diverse grondstoffen, die op een temperatuur van 1600 graden zijn samengesmolten. Het gesmolten glasmengsel giet men daarna in vloeibaar tin. Het resultaat is floatglas (een glazen laagje dat op het tin blijft drijven). Floatglas is zeer dun, en met dit als basis worden diverse andere glassoorten geproduceerd als isolatieglas en draadglas. Indien gewenst geven wij graag meer informatie over floatglas.

ESG glas

ESG glas VenloEen andere speciale glasvorm, naast spiegelglas is Einscheiben Sicherheits Glas, oftewel ESG beglazing is een specifieke variant van veiligheidsglas, die elke glasservice voor u kan installeren. Het grote voordeel van dit veiligheidsglas, is dat het op het moment van impact in duizenden minuscule glasdeeltjes uiteenvalt. Deze hebben geen scherpe randen of punten, zodat ernstige snijwonden worden voorkomen. Het meest gerenommeerde Duitse keuringsinstituut TÜV heeft ESG goedgekeurd voor gebruik binnenshuis.

Benieuwd wat een glaszetter uit Venlo voor u kan doen?

Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan. Wij voorzien jaarlijks vele woningen van isolatieglas en staan snel op de stoep bij glasschade.

glaszetter prijzen

Zonwerend glas

Zonwerend glas Venlo
Naast standaard ruiten bestaan er vele andere varianten. Eén van de glassoorten die steeds populairder is bij onze klanten uit Venlo is het zogeheten zonwerend glaswerk. Zonwerende beglazingen hebben als doel de instroom van zonnewarmte te verminderen. De effectiviteit van een zonwerend laagje meet men over het algemeen aan de hand van de zontoetredingsfactor (ZTA). Dit is het percentage zonne-energie dat via de ramen naar binnen komt. Hierbij geldt dus dat hoe lager de ZTA is, hoe beter uw woning beschermd is tegen de warmte. Het nadeel van zonwerend glaswerk is dat deze geen 100% lichtinval kan garanderen in de winter.

Gelaagd glas

Gelaagd glas Venlo
Eén van de modellen veiligheidsglas die onze glaszetter aanbiedt is een gelaagd model. Gelaagd veiligheidsglas is niet hetzelfde als dubbelglas, al lijkt het er wel op. Het bestaat uit glasplaten die men op elkaar plaatst, met daartussen een speciale folie van kunststof. Door de folie en glasplaten met elkaar te versmelten is het niet mogelijk om het ruit te doorbreken. Net als bij autoruiten zal er in plaats van een complete breuk een ster of barst ontstaan. Via onze glasservice in Venlo kunt u zowel 1-laags als 2-laags gelaagd veiligheidsbeglazing bestellen. De prijs voor het eenzijdige model valt rond de €110 per m2.

Dubbel glas lek

Dubbel glas lek
Wie al langere tijd dubbele ruiten heeft, zal op een gegeven moment wellicht merken dat er condens optreedt tussen de glasplaten in. Deze condens is het gevolg van afbrokkelende kitranden of ruiten die op een andere manier niet meer waterdicht zijn. Vaak raadt een glaszetter klanten aan om dit dubbel glaswerk te vervangen. Het is echter een mogelijkheid om de condenserende ruiten te repareren. Met behulp van een speciaal reinigingsproces zal een glaswerker de condens verwijderen en daarna het dubbelglas weer netjes afdichten. Wanneer het risico op een herhaling van de lekkage groot is, dan zal de glaszetter u adviseren om nieuwe ramen te bestellen.

Subsidie

Glas plaatsen Venlo
Het laten plaatsen van nieuwe beglazing is vrij duur, zeker wanneer u kiest voor hoog isolerende ramen. Omdat de overheid de plaatsing van isolatieglas wil bevorderen, geven zij subsidie aan wooneigenaren die minimaal twee energiebesparende maatregelen toepassen bij hun woonpand. De subsidie die hierop volgt kan oplopen tot wel 40% van de uiteindelijk investering. Het hoogste bedrag dat men mag ontvangen is €20.000,-. Deze subsidieregeling is geldig tot 1 januari 2018. Naast de overheidssubsidie bestaat er ook bij menig gemeente een mogelijke premie voor de installatie van een isolerend raam. Het is afhankelijk van de gemeente aan welke voorwaarden u moet voldoen voor dergelijke subsidies.

FEOR kwaliteitskeurmerk

glas subsidie Venlo
Evenals voor andere woononderdelen bestaan er diverse keurmerken voor glazen. Eén van de keurmerken die naast het Politiekeurmerk Veilig Wonen zeer belangrijk is, is het FEOR kwaliteitskeurmerk. Met het FEOR keurmerk bent u verzekerd van een kwaliteitsbewaking in de hele keten, en garandeert men dat alle beglazingen worden voorzien van een KOMO keur en CE markering. Naast de ketenkwaliteit garanderen wij milieubewuste verpakkingen. Door gebruik te maken van weinig verpakkingsmateriaal en recyclebare materialen dragen wij bij aan een beter milieu. Met het FEOR keurmerk garanderen wij dat uw pakket van productie tot magazijn onder controle staat, voor het beste resultaat.

24/7 glasservice

glasservice Venlo
Wij begrijpen bij onze glasservice dat u bij een ongeluk of ander probleem met uw spiegel- dubbel- of floatglas direct geholpen wilt worden. Wij hebben daarom een 24uurs glasservice in het leven geroepen. Via ons nummer 085 500 9976 of het contactformulier bereikt u direct een erkend glaszetter uit de regio Venlo, die vervolgens binnen korte tijd bij u voor de deur staat. Wij hebben de snelste glasservice van Nederland, dus u zult al snel weer genieten van een optimaal wooncomfort. Is het voor onze glasspecialisten niet mogelijk om direct de schade te herstellen? Dan bieden zij een tijdelijke oplossing, en komen de volgende dag terug voor het afronden van de klus.