Klantenervaringen

In de loop der jaren hebben wij menig particulier en bedrijf mogen helpen aan nieuw glas. De groei die wij hebben doorgemaakt is deels te wijten aan de focus op kwaliteit in combinatie met een scherpe prijs. Dit is een van de oorzaken die ervoor heeft gezorgd dat wij zijn uitgegroeid tot een landelijke speler van formaat. Onderstaand enkele klantervaringen.

Wat zeggen de klanten over ons?

Op zoek naar een unieke accessoire voor in huis, kwam ik op de website van Glashandel Lunzen terecht bij hun afdeling glas-in-lood ramen. Wat een groot assortiment aan voorbeelden hebben zij, en nadat ik met één van de ontwerpers een uurtje gesproken had, hebben zij precies gemaakt wat ik wil. Het resultaat is verbluffend.
Cijfer 8.0, H. Koopmans, Breda
Toen ik door de vele mogelijkheden in glassoorten geen idee meer had van wat ik moest kiezen, heeft een medewerker van Glashandel Lunzen mij uitstekend geholpen. De plaatsing van de gekozen ramen werd ook professioneel en snel afgehandeld.
Cijfer 8.5, L. van der Weg, Amersfoort
Thuiskomend na een avond borrelen met vrienden in de stad, blijkt er bij ons thuis ingebroken te zijn. Hoewel om half drie ’s nachts belde, stond binnen een half uur een glaszetter bij mij voor de deur. Hij verving snel en vakkundig het raam, en wij konden weer rustig slapen.
Cijfer 7.0, T. de Wit, Maastricht
Hier komt men afspraken na. Binnen een half uur na mijn melding van glasbeschadiging stond de glaszetter bij mij voor de deur. Uit de voorraad dubbel glas werd direct het juiste raam gekozen en binnen het uur was deze vakkundig geplaatst. Jullie worden bedankt!
Cijfer 8,0 - L. ter Ham, Nijmegen
In een poging de stookkosten te verlagen, ben ik op zoek gegaan naar de juiste balans tussen glassoort en isolatiewaarde. Met behulp van een medewerker van het bedrijf heb ik uiteindelijk gekozen voor HR++ glas, waardoor ik relatief weinig plaatsingkosten had, en wel een hoge isolatiewaarde. Klantvriendelijkheid bij het bedrijf is gegarandeerd.
Cijfer 7.5, G. Schaafsma, Apeldoorn

Wat is uw ervaring?

Graag horen we ook uw ervaringen met ons bedrijf! Door het verwerken van uw ervaringen en eventuele op- een aanmerkingen kunnen wij onze service aan uw wensen aanpassen. We willen u dan ook vragen het onderstaande formulier met een beoordeling in te vullen.

  Beoordeel onze dienstverlening


  Klantbeoordelingen Glashandel Lunzen
  Tijdens de verbouwing kon het dubbel glas opeens niet geleverd worden. In paniek op zoek naar een andere glashandel. Behalve bij glashandel Lunzen bleek men nergens dubbel glas op voorraad te hebben. Wat heerlijk dat zij toch direct op maat konden leveren. Ze hebben ons ontzettend uit de brand geholpen. Fantastisch!
  Cijfer 9.0 - J. en A. Voorthuizen, Zwolle
  Nadat ik we verschillende offertes van glaszetters met elkaar vergeleken hadden bleek Glashandel Lunzen als beste uit de bus te komen. In praktijk bleken zij nog voordeliger te werken dan in eerste instantie voorgesteld. Top service en een super resultaat!
  Cijfer 8.5 - Fam. Brouwer, Hengelo
  Mijn glas-in-lood ramen zijn na restauratie weer zo goed als nieuw. Perfecte kleurkeuze en nergens nieuwe beschadigingen of een veranderd patroon. Iedereen aan te raden.
  Cijfer 7.5 - W. Middelkoop, Helmond
  Door het juiste advies bij glashandel Lunzen, heb ik mijn stookkosten het afgelopen jaar met 10 procent zien dalen. Je betaalt wat, maar het levert per jaar ook veel op.
  Cijfer 8.0 - A. ter Woude, Leeuwarden
  Goed geholpen bij glasbeschadiging. De glaszetter was snel ter plaatse en werkte naar tevredenheid.
  Cijfer 8.0 - K. de Jong, Purmerend