Glas bestellen?

Ontvang een offerte en kom in contact met een glashandel!

Gratis offerte ontvangen

Glas bestellen

Is uw ruit beschadigd of kapot gegaan? Of bent u op zoek naar beter isolerende ruiten? Als u nieuwe ramen moet bestellen bent u bij ons aan het juiste adres! Enkel, glas-in-lood, isolatieglas, we hebben het allemaal. Het is tevens een optie om ramen op maat te bestellen. Onze ervaren glaszetter helpt u graag bij het plaatsen in heel Nederland. Neem voor vragen gerust contact met ons op via 085 500 9976. Wilt u meer informatie over de voorwaarden en de prijzen?

Start gratis offerteaanvraag!

Het is een mogelijkheid om geheel vrijblijvend een offerte aan te vragen. We helpen u graag en staan 24/7 voor u klaar!

24/7 glasservice

Als een raam in uw woning kapot is gegaan of als er glasschade is ontstaan door een inbraak dan zorgt dit voor het nodige ongemak. U wilt natuurlijk dat dit zo snel mogelijk is verholpen omdat u last hebt van de scherven en omdat een kapot raam erg vervelend is bij slecht weer. Wij hebben glaszetters door het hele land waardoor wij 24/7 glasservice kunnen bieden. Hebt u ons overdag nodig of midden in de nacht, we staan altijd voor u klaar. Binnen 30 minuten kan er iemand bij u op de stoep staan om zo snel mogelijk uw glas te vervangen.

Glashandel met groot assortiment

Eén van de voordelen van onze glashandel is dat wij veel glassoorten aanbieden. We hebben bijna elke soort glas op voorraad, er zit voor u altijd iets bij. Zo kunt u bij het bestellen de keuze maken uit enkel, dubbel maar tevens veiligheids- en isolatieglas.

Het is bij onze glashandel eveneens een optie om een glasplaat op maat te bestellen. Op deze manier zit er altijd iets voor u bij, of u nou een groot of klein budget heeft. Onze glashandel biedt altijd de hoogste service tegen scherpe prijzen. Wilt u graag meer informatie? Alle medewerkers in onze glashandel helpen u graag!

Enkel glas

Enkel glas wordt gemaakt door gesmolten glas te laten vloeien over gesmolten tin waarna het langzaam afkoelt. De gesmolten laag blijft drijven op het tin waardoor er na het afkoelen een glasplaat ontstaat. Bij het vervangen van een enkel raam wordt er tegenwoordig vaak gekozen om een andere, beter isolerende soort te plaatsen.

Als standaard beglazing valt de keuze tegenwoordig bijna nooit meer op een enkel ruit in verband met de lage isolatiewaarde. Enkel glas houdt namelijk geen warmte tegen, het wordt daarom eigenlijk alleen nog maar gekozen wanneer isolerende eigenschappen niet belangrijk zijn. Een voorbeeld waar enkel glas nog wel eens wordt gebruikt is boven een deur binnenshuis.

glas bestellen

Dubbel glas

Dubbel glas bestaat uit 2 glasplaten met daartussen een isolerende laag. Een andere benaming voor dubbele beglazing is daarom isolatieglas. Bij standaard dubbel glas zit er een laag lucht tussen de glasplaten. Er bestaat echter ook hoogrendementsbeglazing (HR). Bij hoogrendementsbeglazing zit er een laag edelgas tussen de glasplaten omdat edelgas beter isoleert dan lucht. Vanwege deze reden heeft hoogrendementsbeglazing een hogere isolatiewaarde.

Bestaat er dubbel glas met hogere isolatiewaarde?

Er is hoogrendementsglas verkrijgbaar in verschillende isolatiewaardes. Hoe meer plusjes er achter HR staan, hoe hoger de isolatiewaarde van het dubbel isolatieglas is. Het meest populaire dubbel isolatieglas op dit moment is HR++ beglazing.

Thermopane

Thermopane behoort tot de meest populaire glassoorten die mensen bestellen. Het is isolerend dubbel glas wat tevens geluidswerend en inbraakwerend is.

In de winter is het mogelijk om flink op uw stookkosten te besparen omdat thermopane weinig warmte doorlaat. In de zomer zorgt thermopane er juist voor dat het heerlijk koel blijft in uw huis.

Er zijn verschillende soorten thermopane verkrijgbaar, allen met andere isolatiewaardes. De isolatiewaarde geeft weer hoeveel warmte er per m4, per graad temperatuurverschil en per seconde wordt doorgelaten. Het is mogelijk om thermopane op maat te laten maken en te combineren met een andere soort zoals gelaagd veiligheidsglas.