Glasschade laten repareren?

Neem direct contact op en word landelijk zo snel mogelijk geholpen!

Nu bereikbaar.

Glasschade melden

Een bal door de voorruit, of is er bij u een raampje ingetikt bij een inbraak? Wat er ook is gebeurd, wanneer u een kapot ruit heeft, is het van belang om dit zo snel mogelijk te melden. Ons glaszettersbedrijf is 24 uur per dag bereikbaar. Glasschade meldt u snel online, maar ook per telefoon zijn wij de hele dag bereikbaar via 085 500 9976. Zodra u contact opneemt om een glasschade te melden, zal één van onze ervaren glaszetters meteen naar u toekomen, om de kapotte ruit te vervangen.

Vaak is het niet eens nodig om glas te bestellen, aangezien het glasbedrijf veel glassoorten op voorraad heeft. Belangrijk bij glasschade is dat u het gebroken glas in de sponning laat zitten, onze medewerker zal dit veilig verwijderen.

Landelijke dekking

Ons glaszettersbedrijf heeft ervaren glaszetters beschikbaar door het hele land heen. Met onze mobiele werkplaatsen bieden wij een snelle en adequate service. Waar u ook met glasschade zit, wij kunnen snel een professional naar u toe sturen. Dit heeft als voordeel dat u een vakbekwame glaszetter uit de regio treft, met achtergrond kennis van een grote landelijke organisatie.

Meestal kan de glaszetter meteen vervangend glas in de sponning plaatsen omdat de standaard glassoorten bij ons op de auto staan. Mocht u dubbel glas hebben, of een speciale glassoort, dan kunnen wij bij een kapot ruit een noodvoorziening plaatsen totdat het daadwerkelijke glas geleverd is.

Glasschade melden? 24uurs glasservice: 085 500 9976

Binnen 30 minuten op locatie, 15 jaar garantie en dat alles tegen scherpe tarieven!

Binnen 30 minuten ter plaatse

Glasschade door bijvoorbeeld een storm? Bij een kapot ruit wilt u natuurlijk dat het probleem direct verholpen wordt, gebroken glas levert onveilige situaties op, en u bent daardoor aan huis gebonden. Om u zoveel mogelijk ongemak te besparen, hebben wij ons als doel gesteld binnen 30 minuten na melding van glasschade bij u voor de deur te staan om het glas te vervangen.

Of u nu na inbraak midden in de nacht direct het glas wilt vervangen, of een kapot ruit wilt herstellen voordat u ’s ochtends naar het werk gaat, het is allemaal mogelijk. Ook op zon- en feestdagen zijn wij de hele dag bereikbaar om uw glasschade te verhelpen.

Lees hier meer over glas vervangen.

glasschade

Besparen? Direct contact!

Wanneer glas vervangen moet worden in uw huis, dan kunt u direct contact met ons opnemen door te bellen via 085 500 9976. Wij kunnen dan met u afspreken wanneer de glasschade verholpen kan worden, op een voor u geschikte tijd. Daarnaast kunt u ook online met ons contact opnemen, wij streven ernaar binnen een half uur een reactie te geven.