Voorzetramen plaatsen?

Vraag een offerte aan en ontdek de exacte prijs!

Voorzetramen

Tegenwoordig zijn er nog steeds woningen en panden met enkel in plaats van dubbel glas. Beglazing die dubbel is heeft vele voordelen, maar kan een behoorlijke investering zijn die niet iedereen kan betalen. Ook is het niet bij iedere woning of kozijn mogelijk om dubbel HR glas te laten plaatsen, bijvoorbeeld bij glas in lood. Dan zijn voorzetramen of achterzetramen misschien een oplossing.

Start gratis offerteaanvraag!

Een voorzetraam wordt letterlijk voor een raam gezet, om te zorgen voor een betere isolatie, zowel voor de temperatuur als voor geluidsisolatie. In principe zijn voorzetramen een goedkope vervanging voor dubbel glas. Laat uw voorzetraam door een professionele glaszetter plaatsen.

voorzetramen

Materialen

Evenals de meeste onderdelen voor een woning, zijn voorzetramen verkrijgbaar in diverse materialen. Denk bijvoorbeeld aan aluminium of plexiglas. Voor de voorzetraamprofielen en achterzetramen is het omhulsel ook verkrijgbaar in kunststof of hout. Aluminium wordt vaak gebruikt als omhulsel en plexiglas is vaak de basis voor het voorzetraam.

De combinatie van plexiglas en aluminium voor een voorzetraam zorgt ervoor dat dit erg sterk is, waardoor het met aluminium en plexiglas ook moeilijker wordt om in te breken en het zorgt voor een goede warmte- en geluidsisolatie. Laat u, voordat u de achterzetramen of voorzetramen laat plaatsen door een glaszetter, goed informeren over de materialen, zoals aluminium en plexiglas.

Voorzetraam laten installeren?

Wordt geholpen door professionele en erkende glaszetters!

Functie van een voorzetraam

Een voorzetraam kan diverse functies hebben. Ten eerste zijn voorzetraamprofielen een goede vervanging van dubbel HR glas. Als u graag een betere warmte- en geluidsisolatie wilt, maar niet de financiële middelen heeft of wanneer uw kozijn niet geschikt is voor HR beglazing die dubbel is, dan zijn voorzetraamprofielen een goed alternatief.

Heeft een voorzetraam nog meer voordelen?

Met voorzetramen bereikt u hetzelfde als met dubbel glas, alleen is het vaak wat goedkoper. Daarnaast zijn voorzetraamprofielen ook erg sterk en beter bestand tegen vuur dan gewoon dubbel HR glas. Een glaszetter kan u meer vertellen over de functies van voorzetraamprofielen en een professional plaatst ze voor u.

Glas-in-lood voorzetramen

Als u in het bezit bent van glas in lood, dan wilt u dit natuurlijk behouden. Enkele beglazing kan dan alleen niet dubbel gemaakt worden, waardoor voorzetramen of achterzetramen hier een goede optie zijn.

Niet alleen zorgen voorzetramen voor de bescherming van het glas in lood, het zorgt er ook voor dat u geniet van een betere isolatie, voor zowel de temperatuur als geluidsisolatie, evenals bij beglazing die dubbel is.

Bent u in het bezit van glas in lood en wilt u meer informatie over betere isolatie? Een glaszetter vertelt u meer over voorzetramen en een glaszetter plaatst deze voor u tegen lage prijzen.

Wanneer een goede keuze?

Een voorzetraam is in principe voor iedereen een goede keuze. Voorzetramen zorgen voor een goede warmte- en geluidsisolatie en voorzetraamprofielen zijn een goedkope vervanging van HR beglazing die dubbel is. Een glaszetter kan bij u langs komen om u te informeren over uw situatie en een glaszetter plaatst een voorzetraam voor u.

Ook bij glas in lood is een voorzetraam een goede oplossing, aangezien u dan niet van enkele beglazing naar dubbel kunt gaan. Wilt u meer informatie over voorzetramen en of dit een goede keuze is voor uw situatie? Dan helpt een glaszetter u graag verder. Een professionele glaszetter kan u informeren en plaatst een voorzetraam voor u.

Wat zijn de kosten van voorzetramen?

Het hangt van verschillende factoren af hoe hoog de prijzen voor nieuwe voorzetramen worden. Gemiddeld liggen de prijzen tussen de €100,- en €140,-. Zaken waar de prijzen van afhangen zijn de grootte van het voorzetraam, eventueel extra functies voor een voorzetraam en de prijzen die een glaszetter hanteert. Wij garanderen u de beste service en zorgen voor het plaatsen van de voorzetramen of achterzetramen tegen lage prijzen.

Daarom vraagt u ook gemakkelijk een vrijblijvende offerte bij ons aan, zo vergelijkt u prijzen en ziet u met eigen ogen dat wij de laagste prijzen hanteren. Vul het formulier in voor contact met een glaszetter.

voorzetramen plaatsen

Besparen? Vrijblijvend offertes aanvragen!

Bent u een trotse eigenaar van glas in lood en wilt u dit niet laten weghalen maar wel een betere isolatie? Heeft u momenteel de financiële middelen niet voor dubbel HR glas, maar bent u wel op zoek naar een andere oplossing? Dan zijn voorzetramen of achterzetramen de oplossing voor u.

Start nu uw gratis offerteaanvraag!

Een professionele glaszetter plaatst het voorzetraam van aluminium en plexiglas gemakkelijk tegen lage prijzen. Zo bespaart u niet alleen op isolatie, maar ook op het plaatsen van het voorzetraam. Vul het contactformulier in en beschrijf wat u wilt laten uitvoeren door een professionele glaszetter. U ontvangt van ons een vrijblijvende offerte.