glaszetter

Over ons

Glaszetter Lunzen: wie is dat? Wij leggen het u graag uit! Om maar meteen met de deur in huis te vallen: wij bestaan niet uit één of twee personen. Wij hebben namelijk diverse glaszetters in dienst die samen het netwerk van glaszetters vormen. Deze groep van specialisten, verspreid over heel Nederland, vormt het netwerk. Na uw offerteaanvraag ontvangt u zo snel mogelijk een offerte op maat. Liever direct contact? Doordat wij een landelijk netwerk zijn is er altijd een glaszetter bij u in de buurt. Dat is wel zo handig bij een spoedklus!

Uw voordeel

  • Binnen 30 min ter plaatse
  • Gratis offerte op maat
  • Scherpe tarieven

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Telefoonnummer Lunzen Glashandel

Lunzen, glaszetter en glashandel met razendsnelle 24 uursservice!

Altijd binnen 30 minuten op locatie, 15 jaar garantie op het glas en de montage, bovendien hanteren wij scherpe tarieven!

Reken op vakmanschap!

Door de jaren heen hebben wij door middel van ons netwerk al vele klanten geholpen met goede resultaten. Wij waarborgen onze kwaliteit doordat kennis en ervaring altijd centraal staan. Heeft u een vraag of wilt u een offerteaanvraag doen? Dat kan! Wij helpen u zo snel mogelijk. Vul het offerteformulier in en u ontvang een offerte op maat. Dit is geheel gratis en vrijblijvend. Wilt u liever direct contact met een glaszetter uit uw regio? Ook dat is mogelijk. Doordat wij landelijk operatief zijn is er altijd een vakman bij u in de buurt. Daardoor kunnen wij u snel van dienst zijn!

Altijd binnen 30 minuten ter plaatse

Wij zijn een netwerk van glaszetters die u de beste kwaliteit willen bieden. Wij delen dan ook graag onze expertise met u. Meer informatie nodig over bijvoorbeeld floatglas of dubbel glas? Neem contact met ons op via het contactformulier en wij bellen u zo snel mogelijk terug. Daarnaast helpen wij u ook met het vervangen van enkel glas door dubbel glas. Onze specialisten zijn u graag van dienst. Wij zijn uw glashandel die 24/7 bereikbaar is en we zijn altijd binnen 30 minuten ter plaatse.

glaszetter offerte

De beste kwaliteit tegen scherpe prijzen

‘’De beste kwaliteit tegen scherpe prijzen’’, dat heeft u vast vaker gehoord. Wij bewijzen graag aan u waarom wij een goede keuze zijn! Ten eerste kunt u eenvoudig contact met ons opnemen. Kies een glaszetter uit uw buurt en maak een afspraak via mail of telefoon. Wij bieden 24-uurs glasservice aan door heel Nederland. Elke glaszetter uit ons netwerk is zorgvuldig geselecteerd op basis van strenge voorwaarden. Daarmee garanderen wij de hoogste kwaliteit en scherpe prijzen. Heeft u vragen over onze service? Neem dan contact op via het contactformulier.

glaszetter contact

Meer dan 25 jaar ervaring

Vele klanten gingen u al voor. Inmiddels hebben wij al meer dan 25 jaar ervaring in deze branche. Mede door onze snelle levertijden en scherpe prijzen krijgen wij vaak de voorkeur, waar wij erg trots op zijn. Doe vandaag nog een offerteaanvraag en ontvang gratis en vrijblijvend een offerte van een glaszetter uit uw regio. Lees goed de tarieven en omschrijvingen door, zoals de hoogte van het arbeidsloon. Heeft u hier vragen en/of opmerkingen over? Neem dan contact op met de desbetreffende vakman. Wij helpen u graag!

0
Deelnemende bedrijven
0
Behandelde aanvragen
0
Jaar ervaring
‘’Ik wist maar niet welk bedrijf ik moest kiezen om mijn enkel glas te vervangen door dubbel glas. Nadat ik een offerteaanvraag had gedaan, kreeg ik al snel 4 offertes opgestuurd. Ik heb een bedrijf gekozen die de beste prijs bood. De vakmannen hebben goed en snel werk geleverd!’’
K, van Dijk
‘’Een stelletje kwajongens hadden een bal door mijn ruit geschopt. Na de offerteaanvraag kreeg ik al snel een aantal offertes binnen. Ik heb gekozen voor een bedrijf die in de buurt zit en snel aan de slag kon. Het ruit zat er al snel in. Bedankt voor de service mannen!’’
E, Bakker

Wilt u zich als glaszetter aanmelden bij ons netwerk?

Kijk dan op de bedrijven aanmelden pagina en ontdek de mogelijkheden.