Last van glasschade? Ruit kapot? Bel direct 085 500 9976!

24 uur per dag bereikbaar, binnen 30 minuten op locatie, 15 jaar garantie en dat alles tegen scherpe tarieven!

Glashandel Houten

Glashandel Houten

Zoekt u een goede glashandel in Houten, dan is Lunzen uw partner! Wij werken met de beste methoden en technieken om uw ruiten op een duurzame wijze te plaatsen. Hebt u glasschade? Zijn uw ruiten kapot? Laat onze glashandel er naar kijken en u bent spoedig voorzien van nieuwe beglazing. U kan ons rechtstreeks bereiken op 085 500 9976, maar we geven u tevens de mogelijkheid eerst een gratis en vrijblijvend adviesgesprek aan te vragen bij de glaswinkel. Dit doet u eenvoudig door het contactformulier in te vullen. Uw glaswerk is in veilige handen!

Glasschade? 24 uursservice

Wanneer glasschade ontstaat, is dit erg vervelend. Een barst in uw isolatieglas zorgt ervoor dat deze definitief onherstelbaar is. In dit geval is het tevens van belang om een professional snel de glasplaat te laten vernieuwen, zodat inbrekers niet vrij spel hebben. U kan ons 24 uur per week bereiken via 085 500 9976, waarna we een specialist van de glashandel naar uw adres in Houten zullen sturen om uw ruit te restaureren.

15 jaar garantie

We vinden het belangrijk dat u altijd tevreden bent over de service bij onze glaswinkel. Om dit tevredenheidsgevoel te versterken, geven we u maar liefst 15 jaar garantie op uw ruiten. Indien een productiefout ervoor zorgt dat uw ruit slijtage vertoont, lossen de vakmannen van ons glasbedrijf dit snel voor u op. De rekening komt in dat geval niet bij u, maar bij ons te liggen. Zijn uw ruiten gebroken? dan is dat een klus voor deze glashandel in Houten.

Direct contact

Wilt u meer weten over onze glasservice bij schade? Is één van uw ruiten kapot gesprongen? Of is het hoog tijd om isolatieglas te monteren bij uw bedrijf in Houten? Neem dan contact op met de glashandel in Houten via het contactformulier. Eén van de medewerkers van onze glasservice stuurt u gratis een offerte voor de ruit toe. U bereikt ons bovendien gemakkelijk via 085 500 9976. Indien nodig komt onze glaswinkel binnen 30 minuten bij u langs.

Werkgebied Houten

Glasschade telefoonnummer

Ruit kapot?

Ruit kapot Houten Vervelend: uw ruit heeft een barst! De vraag is nu: wat kunt u hieraan doen? Wel nu, Lunzen is een ervaren partner in Houten als het op beglazingstypen aankomt. Wij vervangen iedere glasplaat voor u op de meest duurzame en effectieve wijze. Bij ons is glasschade geen probleem, want bij ons kan u dezelfde middag nog nieuwe ruiten bestellen. Wel zo gemakkelijk!

Glassoorten

Glassoorten We werken met diverse glassoorten, waardoor u altijd de keuze hebt uit een breed palet aan glastypen. Zo is het mogelijk om zowel enkel als dubbelglas bij ons te bestellen. Kiest u liever voor glas-in-lood of HR isolatieglas, ook dán zullen we u verder helpen. Als u na glasschade nieuwe glassoorten op maat wil bestellen, heeft u bij ons dus ruim de keuze!

Vakmanschap

glasservice HoutenWanneer u op zoek gaat naar nieuwe ramen, bijvoorbeeld met een beter isolatie, of een hogere inbraakpreventie, dan is het van belang om op voorhand professioneel advies in te winnen. De medewerkers van Glashandel Lunzen hebben allen een gedegen opleiding en grote ervaring binnen het vakgebied. Wij zorgen ervoor dat de specialisten van onze glasservice zich steeds doorontwikkelen, door via cursussen op de hoogte te blijven van de innovaties op het gebied van inbraakpreventie. Dit heeft ertoe geleid dat veel van onze bedrijven in Houten ISO 9001 gecertificeerd zijn. Dit certificaat geeft aan dat wij alleen producten van de hoogste kwaliteit leveren, en daarbij ook de tevredenheid van de klant voorop stellen.

Missie

glaswinkel HoutenDe missie Lunzen is simpel en doeltreffend: wij streven ernaar de snelste glashandel van Nederland te worden, en tevens de beste glasservice te verlenen, opdat de klanttevredenheid 100 procent blijft. We kunnen aan deze missie voldoen doordat diverse bedrijven van over heel Nederland zich bij ons hebben aangesloten. Zo kunnen wij garanderen dat binnen een half uur een professional bij u langs kan komen, wanneer een raam kapot is gegaan, of als u anderszins hulp nodig hebt. Onze optimale glasservice heeft ertoe geleid dat wij dagelijks door beveiligingsdiensten van over het hele land worden ingeschakeld om hen te helpen bij een spoedklus. Graag ondersteunen wij ook u!

Groot assortiment op voorraad

Zijn uw ruiten kapot gegaan, dan wilt u natuurlijk dat deze zo spoedig mogelijk worden vervangen door precies hetzelfde of zelfs beter glas. Bij onze glasservice zorgen wij er dan ook voor dat wij ten alle tijde een breed assortiment aan beglazing beschikbaar hebben. In onderstaand overzicht ziet u de glassoorten die onder meer in onze voorraad zitten:

  • Dubbelglas (isolatie, HR++, HR+++)
  • Veiligheidsglas (gelaagd, gehard)
  • Figuurglas
  • Floatglas
  • Voorzetramen
  • Spiegels

Bij glasschade kunt u dezelfde middag nog vervangende ramen bestellen, en staat een medewerker van de glasservice in korte tijd bij u op de stoep met de juiste beglazing. Dankzij de snelle levertijd blijft de inbraakveiligheid van uw pand in Houten gewaarborgd, en geniet u snel weer van een optimaal geïsoleerd en beveiligd huis.

Bereikbaarheid Lunzen

Glasschade melden Houten
Bent u laat op de avond thuisgekomen en is er een raam ingeslagen? Loopt er tijdens de feestdagen iemand per ongeluk tegen de glazen tussenwand op? Bij de glaszetter van Glashandel Lunzen kunt u dag en nacht terecht voor directe hulp bij glasschade. Dankzij ons landelijke netwerk kunnen wij garanderen dat we in 30 minuten bij u op de stoep kunnen staan, waar in Nederland u ook woont. Door te bellen met ons landelijk telefoonnummer 085 500 9976 kunnen wij u rechtstreeks doorzetten naar een specialist die bij u in de omgeving actief is. Dit geldt niet alleen van 9-5 op werkdagen, maar op elk uur van de dag, op elke dag van de week.

veiligheidsglas Houten

Veiligheidglas

Eén van de glassoorten waar wij u graag meer informatie over willen geven is veiligheidsglas. Bij onze online glaswinkel hebt u de keus uit verschillende varianten veiligheidsglas. Onder meer gehard en gelaagd veiligheidsglas vormen populaire keuzes bij onze klanten. Het grote voordeel van deze glassoort is dat u hiermee de kans op een gelegenheidsinbraak aanzienlijk vermindert, doordat de glasplaat pas bij zeer hoge impact breekt. Door het veiligheidsglas te combineren met professioneel hang- en sluitwerk zult u de inbraakkans met ongeveer 50% verkleinen. De kosten voor het produceren van beveiligingsglas hangen van diverse factoren af. Onder meer de afmetingen en de installatietechnieken hebben invloed.

figuurglas

Figuurglas

Een volgende glassoort die u via een glaswinkel kunt bestellen is figuurglas. Figuurglas is een glasvariant die is ontwikkeld voor het vergroten van de privacy. Hierbij moet u denken aan een enkele glasplaat die is voorzien van een reliëf. Traditioneel bestaat dit reliëf uit ribbels, maar tegenwoordig is er een groot aantal patronen mogelijk. Bij ons glasbedrijf laat u eenvoudig het figuurglas op maat maken. Een glasplaat op maat is iets duurder dan een standaard afmeting, maar zo creëert u wel altijd de sfeer die u wenst. De prijs voor figuurglas is vergelijkbaar met die van matglas. Matglasfolie vormt hiervoor een goedkoper alternatief.

voorzetramen

Voorzetramen

Woont u in een monumentaal pand in Houten, maar wilt u wel de isolatiewaarde van het gebouw verbeteren? Dan vormen voorzetramen een mogelijke oplossing. De medewerkers van onze glashandel zullen de voorzetramen tegen de buitenzijde van de gevel plaatsen, zonder deze hierbij te beschadigen of veranderen. Een ander voordeel van voorzetramen is dat deze relatief goedkoop uitvallen. Wel is hierbij de isolatiewaarde en de geluidsisolatie minder dan bij ingebouwd isolatieglas. Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor voorzetramen bij u thuis? Aarzel dan niet om u met ons glasbedrijf in verbinding te stellen. Wij helpen u met alle plezier verder.

spiegels op maat bestellen

Spiegels

Bij een online glaswinkel kunt u niet alleen diverse soorten beglazing bestellen, ook spiegels vormen onderdeel van het assortiment. Het gaat dan zowel om standaard spiegels voor in de badkamer of in huis, als om de spiegels die men gebruikt bij observatiecentra en politiebureaus. Het leuke aan spiegels is dat u hiermee de woon- of slaapruimte optisch sterk vergroot, wat het wooncomfort aanzienlijk zal verbeteren. Overweegt u om één van de spiegels uit het aanbod te bestellen? Kijk dan goed naar de afmetingen, en de eventuele noodzaak voor een lijst. Het wisselen van een spiegellijst zorgt al snel voor een andere sfeer in de woning.

glasplaat op maat Houten

Glas op maat

Vrijwel elke glaswinkel heeft een groot assortiment aan standaard afmetingen direct beschikbaar. Woont u in een pand met afwijkende maten voor de ramen, dan is het waarschijnlijk nodig om het isolatieglas of veiligheidsglas op maat te bestellen. Het op maat laten maken van glazen is altijd iets duurder dan een standaard oplossing. Maar het is afhankelijk van uw exacte wensen hoeveel duurder het wordt. Wij adviseren wel om altijd eerst met het glasbedrijf te overleggen hoe hoog de meerprijs is. Zo voorkomt u ongewenste verrassingen, en weet u zeker dat de aanschaf van het isolatieglas, figuurglas of veiligheidsglas binnen uw budget ligt.

isolatieglas glaswinkel Houten

Direct contact glasbedrijf

Hebt u vragen over onze online glaswinkel? Wilt u meer weten over de opties voor isolatieglas bij u thuis? Of bent u benieuwd naar het verschil tussen gelaagd en gehard beveiligingsglas? Dan zit u bij ons glasbedrijf op de goede plek. Wij helpen u met alle plezier bij de installatie van een glasplaat, het herstellen van glasschade, of het vervangen van voorzetramen. Stel uw vragen eenvoudig via ons contactformulier, of vraag geheel vrijblijvend een prijsopgave bij ons aan. Rechtstreeks contact met een erkend vakman? Bel dan naar 085 500 9976. Wij garanderen bij onze glasservice een snelle en vakkundige hulp, tegen aantrekkelijke prijzen.