glaszetter Arnhem

Glaszetter Arnhem

Heeft u een glaszetter uit Arnhem nodig voor het plaatsen van isolerende beglazing of een glasreparatie? Op deze pagina leest u alles over het vervangen en repareren van glas. Uiteraard geven we u ook meer inzicht in de gemiddelde prijzen voor glaszetters en beglazing.

Bel direct naar 085 500 9976 wanneer u glasschade heeft. De glasservice is 24 uur per dag bereikbaar, 7 dagen per week. Een glaszetter is indien nodig binnen 30 minuten bij u op locatie voor een glasreparatie.

Wilt u meer weten over de aanschafprijzen per glastype? Vul dan het offerteformulier in en ontvang spoedig een offerte. Deze offerteservice is gratis en zonder verplichtingen.

Gratis offerte aanvragen


Navigeer op deze pagina naar:

Voordelen van glaszetter Arnhem

Voor het glaszetten en vervanging van glasplaten is het verstandig om een glaszetter in te schakelen. De glasspecialist weet namelijk precies wat er nodig is en levert altijd kwaliteit. Een ander voordeel is dat het glaszetten door de ervaring een stuk sneller gaat. Twijfelt u nog over het meest geschikte glastype voor uw woning of bedrijfspand in Arnhem? De glasspecialist geeft u graag waardevol advies over de mogelijkheden!

De belangrijkste voordelen:

 • U bent verzekerd van uitstekende kwaliteit.
 • U krijgt tot 15 jaar garantie op dubbelglas.
 • Een glaszetter uit Arnhem is snel op locatie voor glasherstel.
 • Het glaszetten verloopt soepel en zonder problemen.

Wat doet de glaszetter voor u?

De belangrijkste werkzaamheden van een glaszetter zijn het vervangen, plaatsen en repareren van glas. Soms denkt men in Arnhem dat een glaszetter alleen nieuwe ramen plaatst, maar ook voor het glaszetten van interieurglas kunt u een glasspecialist inschakelen. Denk aan het glaszetten van een douchewand, een glaspaneel in een deur of een glazen balustrade.

Dit zijn een aantal werkzaamheden van glaszetter:

 • Repareren van glasschade
 • Plaatsing nieuwe ramen
 • Montage van interieurglas
 • Geven van deskundig advies

Glasschade in Arnhem? Glaszetter snel ter plaatse!

Wanneer u glasschade heeft, wilt u natuurlijk zo snel mogelijk geholpen worden. Door te bellen naar Arnhem komt u direct in contact met een glasservice bij u in de regio. Een glaszetter is indien nodig binnen 30 minuten bij u ter plaatse voor het repareren van kapot glas.

Schade ontstaat bijvoorbeeld door een breuk, door een externe oorzaak (bijvoorbeeld een voetbal die door het raam gaat) of door een inbraakpoging. Bij dubbele beglazing komt ook een lek soms ook voor. Hierbij is er vocht en lucht in de spouw gekomen.

glasservice Arnhem

Glasservice Arnhem

Wilt u uw oude beglazing laten vervangen? Of nieuwe glasplaten laten plaatsen in uw nieuwbouwwoning in Arnhem? Schakel dan de glasservice in! U krijgt deskundig advies van de glaszetters en ze vervangen en plaatsen vakkundig de ramen. Ook voor glasherstel helpen de medewerkers van de glasservice u graag. Bel naar 085 500 9976 om direct in contact te komen met de service glasherstel of vul het offerteformulier in voor meer informatie!

15 jaar garantie op glas en montage

Met een glaszetter van de glasservice bent u verzekerd van de beste kwaliteit. U krijgt daarom ook altijd 15 jaar garantie op het plaatsen van dubbelglas. Deze garantie geldt voor het glaszetten en voor het materiaal. Gaat het raam kapot door een montage- of fabrieksfout? Dan wordt deze kosteloos voor u vervangen.

De ramen zijn voorzien van een CE-markering. Dit geeft aan dat de ramen voldoen aan de richtlijnen en regelgeving van de Europese Commissie.

Afhandeling met de verzekering

Hebt u een verzekering voor glasschade? Dan hebt u vast geen zin in de afwikkeling met de verzekeringsmaatschappij. Gelukkig hoeft u hier niets voor te regelen, want het glasbedrijf uit Arnhem handelt alles netjes voor u af. Wel is het handig als u een aantal foto’s maakt wanneer u de schade constateert. Soms is het nodig om foto’s mee te sturen met de schadeclaim. Weet u niet zeker of u verzekerd bent?

Glasschade verzekert u met een opstalverzekering. Lees uw polis na of u gedekt bent bij glasbreuk en welke vergoeding u krijgt. U kunt ook even bellen met uw verzekeringsmaatschappij voor meer informatie.

Wat te doen bij glasschade?

Hebt u glasschade? Wat vervelend! Belangrijk is dat u eerst de situatie in kaart brengt en foto’s maakt van de schade. Ruim ook altijd de glasscherven op. U wilt natuurlijk niet dat iemand zich hieraan bezeerd. Schakel direct de glasservice in voor een glasreparatie of het vervangen van het kapotte raam. Kapotte ruiten zijn namelijk niet veilig en inbraakgevoeliger.

Dit zijn de stappen die u moet volgen bij glasbreuk:

  1. Maak foto’s van de schade voor uw glasverzekering.
  2. Ruim de glasscherven op, zodat niemand zich eraan kan bezeren.
  3. Bel naar 085 500 9976 om een glaszetter in te schakelen voor een glasreparatie.
  4. Laat u adviseren door de glaszetter over de mogelijkheden voor een glasreparatie of plaatsing nieuwe beglazing.

Glasschade? Bel naar 085 500 9976 voor de glasservice!

Elke dag bereikbaar, 24 uur per dag. De glasspecialist is binnen 30 minuten aanwezig.

085 500 9976

Glasreparatie Arnhem

Bij schade is een glasreparatie onvermijdelijk. Schade ontstaat bijvoorbeeld door een barst, breuk of door een lek. Vaak is het niet mogelijk om de schade te laten herstellen door specialisten van de glasservice. Een breuk of een lek richt namelijk onherstelbare schade aan. Een glasreparatie bestaat daarom meestal uit het vervangen van het glasraam. Losgelaten kit kan uiteraard wel hersteld worden zonder dat daarvoor het gehele ruit vervangen moet worden.

24/7 glasservice!

Een kapot raam is altijd vervelend en daarom is het belangrijk dat deze zo snel mogelijk moet laten vervangen. De glasservice in Arnhem is daarom 24 uur per dag bereikbaar. Ook in het weekend!

Glas vervangen Arnhem

Wilt u besparen op uw energiekosten? Dan is het verstandig om te kijken naar de mogelijkheden voor het vervangen van uw oude beglazing. U kunt namelijk veel besparen door enkele of dubbele beglazing te vervangen met hoogrendementsglas. HR-beglazing voorkomt namelijk warmteverlies, hierdoor bespaart u honderden euro’s per jaar op uw stookkosten. Een glasspecialist geeft u graag advies over het meest geschikte glastype voor uw woning of bedrijfspand in Arnhem.

glas plaatsen Arnhem

Glas plaatsen Arnhem

Het plaatsen ziet er misschien eenvoudig uit, maar dit is het zeker niet. Een verkeerde plaatsing kan zelfs leiden tot schade zoals een glaslek of binnendringend vocht. U profiteert daarnaast niet van de hoogst mogelijk isolatie. De glaszetters hebben handige hulpmiddelen voor het glaszetten en weten daarnaast precies wat er nodig is. Het glaszetten gaat bovendien een stuk sneller door de ervaring van de glaszetters dan wanneer u het zelf zou doen.

Hoe werkt het glaszetten?

Voor het glaszetten gebruikt de vakman altijd speciale veiligheidshandschoenen, zodat hij zich niet kan bezeren aan de scherpe randen. Hij haalt eerst de glaslatten en de oude kitrand weg. Daarna verwijdert hij het huidige glas. De vakman haalt oude kitresten weg en maakt alles schoon. Daarna plaatst hij glasband in de sponning en op de glaslatten. Daarna is het tijd om de glasplaat in het kozijn te plaatsen. De vakman zet soms nog kleine steunblokjes in de hoeken. De glazenzetter plaatst vervolgens de glaslatten en kit alles af. Hiervoor gebruikt hij een elastische kit, dit scheurt namelijk minder snel.

Enkelglas door HR++ glas vervangen

Bekijk welke stappen een glaszetter volgt bij het vervangen van enkelglas.

Glaszetter kosten

Een glaszetter van de glasservice uit uw regio Arnhem rekent ongeveer €35,- tot €45,- euro per uur. Het uurtarief is afhankelijk van de werkzaamheden en de ervaring van de glazenzetter. Soms wordt er een tarief per m² gerekend. Dit tarief ligt tussen de €45,- tot €75,-.

Tarief per uur of per m²?

Een voordeel van een kostprijs per vierkante meter is dat u van tevoren precies weet wat de totaalkosten worden. Duren de werkzaamheden langer dan verwacht? Dan hebt u niet te maken met hogere kosten. Nadeel is dat wanneer de werkzaamheden minder lang duren dan verwacht, u waarschijnlijk iets meer betaalt dan met een uurtarief. Bespreek altijd van tevoren welke prijsconstructie er gerekend wordt.

Prijstabel: wat kost een glaszetter per uur of m²?

TypeGemiddelde kosten*
Glaszetter per uur€35,- tot €45,- per uur
Glaszetter per m²Tussen €45,- tot €75,- per m²

* Let op: dit zijn gemiddelde kosten. Benieuwd naar de exacte prijs? Vraag dan gratis en vrijblijvend een offerte aan.

Kosten glaszetter: de beglazing

De totaalprijs voor nieuwe beglazing is niet alleen afhankelijk van de arbeidskosten, maar ook van de materiaalkosten. HR++ heeft een gemiddelde aanschafprijs van €80,- per m². De totaalprijs komt ongeveer op €140,- per m². Dit is inclusief de voorrijkosten, maar dit wordt niet altijd gerekend. Door een glazenzetter in de buurt in te schakelen, bespaart u op de voorrijkosten. Het plaatsen van triple glas is duurder, ongeveer €40,- per m² duurder. Soms is het nodig om de kozijnen te vervangen voor driedubbelglas. Deze kosten komen er dan nog bij. Bekijk de tabel voor alle prijsinformatie.

Kosten glaszetter:
de beglazing
Materiaalkosten
per m²
Arbeidskosten
van glaszetter
Voorrijkosten
(niet altijd het geval)
Totaalprijs
per m²*
Dubbelglas€65,-€50,-€10,-€125,-
HR glas€70,-€50,-€10,-€130,-
HR+ glas€75,-€50,-€10,-€135,-
HR++ glas€80,-€50,-€10,-€140,-
HR+++ glas
(triple glas)
€120,-€50,-€10,-€180,-

* Let op: dit zijn gemiddelde kosten. Benieuwd naar de exacte prijs? Vraag dan gratis en vrijblijvend een offerte aan.

Glaszetter gezocht voor het plaatsen van glas?

Vul het offerteformulier in en ontvang snel een scherp geprijsde offerte!

Vrijblijvende offerte aanvragen

Kosten glaszetter: per woning

Gaat u de beglazing laten vervangen voor hoogrendementsglas? De totaalprijs is uiteraard afhankelijk van het totaal aan raamoppervlak dat vervangen moet worden. Voor een tussenwoning moet u denken aan een gemiddelde totaalprijs van €2.500,- tot €2.800,- voor het vervangen van 20 vierkante meter aan ramen. Deze investering verdient u terug door de besparing op de energiekosten, dit is ongeveer €250,- per jaar. De totaalprijs voor een 2-onder-1-kap woning is hoger, namelijk rond de €4.400,- tot €4.900,-., De besparing op de stookkosten is echter ook een stuk hoger, rond de €400,- per jaar.

Wat is de terugverdientijd?

De terugverdientijd van de investering is afhankelijk van een aantal factoren. Namelijk het glastype waar u voor kiest, de totaalprijs en de overige woningisolatie. U bespaart uiteraard meer, wanneer u ook warmteverlies voorkomt door woningisolatie. Denk hierbij aan het isoleren van de vloer en muren. Ook de temperatuur is van invloed op de terugverdientijd. Met een zeer strenge winter moet u vaak meer stoken en bespaart u dus iets minder.

Prijstabel: wat kost het inschakelen van een glaszetter?

WoningtypeRaamoppervlakte
in m²
Gemiddelde totaalprijs
(HR++ glas en glaszetter) *
Gemiddelde besparing
per jaar
Appartement15 m²€1.800,- tot € 2.200,-€200,- per jaar
Tussenwoning20 m²€2.500,- tot € 2.800,-€250,- per jaar
Hoekwoning30 m²€3.500,- tot € 4.000,-€300,- per jaar
2 onder 1 kap35 m²€4.400,- tot € 4.900,-€400,- per jaar
Vrijstaande woning50 m²€6.500,- tot € 7.000,-€500,- per jaar

* Let op: dit zijn gemiddelde prijzen. Benieuwd naar de exacte kosten? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.

Subsidie op glaszetter mogelijk?

Op dit moment is er geen landelijke subsidieregeling voor het plaatsen van isolatieglas. Alleen een Vereniging van Eigenaren kan nog aanspraak maken op de Subsidie Energiebesparing Eigen Huis. Op de website van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland leest u hier alles over. Voor particulieren in Arnhem zijn er soms nog wel regionale subsidiemogelijkheden. Via energiesubsidiewijzer.nl krijgt u een handig overzicht van alle subsidieregelingen.

Hoeveel btw moet ik betalen?

Gaat u isolerende beglazing laten plaatsen? Wanneer u woning minstens twee jaar oud is, betaalt u over de arbeidskosten het verlaagde btw-tarief van 9%. Over de materiaalkosten moet u het normale tarief van 21% betalen. Bekijk alle voorwaarden op belastingdienst.nl.

glaszetten Arnhem

Waarop letten bij inschakelen glaszetter Arnhem?

Wanneer u een glaszetter gaat inschakelen voor het vervangen en plaatsen van glasplaten, is het belangrijk om te letten op een aantal zaken. Bekijk bijvoorbeeld welke kosten er inbegrepen zijn bij de totaalprijs en of dit inclusief of exclusief transport is. Vraag ook of u garantie krijgt en wat de voorwaarden zijn. Maak van tevoren belangrijke afspraken, dan weet u precies waar u aan toe bent.

Let op de volgende punten bij het inschakelen van glaszetters:

 • Wat zijn de levertijden?
 • Welke kosten zijn inbegrepen bij de totaalprijs?
 • Heeft u garantie?

Glaszetter keurmerken

Producten en glasbedrijven met het KOMO-keurmerk worden getoetst door een onafhankelijk instituut. U bent zeker van kwaliteit en betrouwbaarheid. Op komo.nl staat meer informatie over dit keurmerk.

Een inbreker heeft maar 30 seconden nodig om in te breken in een slecht beveiligde woning in Arnhem.

Dit wilt u natuurlijk voorkomen! Kies daarom voor producten met het Politie Keurmerk Veilig Wonen. Producten met dit keurmerk voldoen aan de strenge eisen op het gebied van inbraakpreventie. Dit politiekeurmerk wordt gegeven aan glas, maar ook aan raambeslag. U leest er alles over op politiekeurmerk.nl.

Wat zijn de voordelen van glaszetter Arnhem?

Wilt u er zeker van zijn dat het glas op de juiste manier in de kozijnen geplaatst wordt? Schakel dan altijd een glazenzetter uit de regio Arnhem in. U hoeft dan zelf geen speciaal gereedschap en andere materialen aan te schaffen, zoals veiligheidshandschoenen en PH-band, en u weet zeker van een snelle en vakkundige plaatsing. Dit is belangrijk voor de levensduur, de kwaliteit en de isolerende eigenschappen.

De belangrijkste voordelen van een glaszetter:

 • U bent verzekerd van hoge kwaliteit plaatsing.
 • Bij het plaatsen van dubbelglas krijgt u tot wel 15 jaar garantie.
 • De glaszetters geven u graag deskundig advies over de mogelijkheden.
 • U hoeft zelf het zware werk niet te doen.
 • U bent verzekerd van een uitstekende isolatiewaarde bij het plaatsen van isolerende beglazing.

Een glaszetter repareert, vervangt en plaatst vakkundig glas.

Vul het offerteformulier in voor een glasspecialist bij u in de buurt!

Gratis offerte

Glaszetter levert kwaliteit en optimale isolatiewaarde

Wist u dat een juiste plaatsing erg belangrijk is voor de isolatiewaarde van de ramen? Wanneer het glas in de kozijnen niet goed geplaatst wordt, is de kans op tocht en binnendringend vocht groot. De glazenzetter zorgt ervoor dat alle naden en kieren goed afgedicht zijn. Bij het plaatsen stelt hij het ruit altijd goed in de sponning. Hiermee voorkomt hij een glaslek. Een lek is namelijk niet te repareren en een nieuw ruit is dan altijd noodzakelijk.

Voor een leek is het moeilijk te zien, maar dubbele beglazing heeft een binnen- en een buitenkant. Alhoewel de isolatiewaarde niet zal veranderen, is het voor de lichtreflectie wel belangrijk dat de juiste zijde aan de binnenkant geplaatst wordt.

Glaszetter geeft garantie

Door een vakman in te schakelen bent u verzekerd van de hoogste kwaliteit. U krijgt daarnaast altijd 15 jaar garantie op het glaszetten van dubbele beglazing. Deze garantie geldt voor het glaszetten en voor de dubbele glasplaten. Gaat het ruit kapot door een montagefout of door een fabrieksfout? Dan krijgt geheel kosteloos een nieuw glas. Vraag naar de voorwaarden van deze garantieregeling bij de glasspecialist.

Glaszetter neemt het werk voor u uit handen

Het plaatsen van glas is zwaar werk. Grote glasplaten zijn vaak erg zwaar en worden met meerdere glaszetters gemonteerd. De glaszetters gebruiken speciale veiligheidshandschoenen, zodat ze zich niet snijden aan de randen. Daarnaast hebben ze handige hulpmiddelen voor het plaatsen, bijvoorbeeld zuignappen om het tillen van het glas gemakkelijker te maken.

Wanneer u een glazenzetter inschakelt, hoeft u zelf het zware werk niet te doen. Door de ervaring en kennis van de glaszetters gaat het plaatsen bovendien een stuk sneller.

glas vervangen Arnhem

Erkende glaszetter inschakelen? Gratis offerte!

Wilt u uw oude beglazing laten vervangen door hoogrendementsglas? Een goede keuze! Door nieuw glas te plaatsen, bespaart u namelijk op de energiekosten. De glaszetter zorgt voor de juiste montage, zodat u profiteert van een optimale isolatie. De meeste mensen in Arnhem kiezen voor hoogrendementsglas vanwege de eigenschappen van dit glastype en de betaalbare aanschafprijs. Ook voor een glasreparatie staan de glaszetters voor u klaar!

Glazenzetter gezocht voor glaszetten of een reparatie? Bel bij schade naar 085 500 9976 om direct in contact te komen met de glasservice uit de buurt! Vul het offerteformulier in om snel een gratis en vrijblijvende offerte met scherpe prijs te ontvangen.

Bel 085 500 9976 voor direct contact

Klantervaringen

recensie over de glaszetterNa onze verhuizing naar een oude jaren ’30 woning wilden wij graag de oude enkele beglazing laten vervangen door isolatieglas. Na het goedkeuren van de offerte gingen de vakmannen al snel aan de slag, waardoor wij nu kunnen genieten van het beste isolatieglas!
F. Scheurs, Utrecht
recensie over de glasserviceNa een ongelukje was de ruit in onze voordeur kapot. Via deze site kwamen wij gelukkig al snel in contact met een glaszetter uit Arnhem die in no-time langs kwam om de schade te herstellen. Diezelfde avond hadden wij een nieuwe glasplaat in de deur en geen last meer van kou!
T. Maliepaard, Arnhem