Glaszetter nodig? 24 uurs glasservice: 085 500 9976

Erg snel op locatie, 15 jaar garantie en dat alles tegen scherpe tarieven!

Glaszetter Ermelo

Glaszetter Ermelo

Hebt u last van een glasschade of treedt er vocht op tussen de twee glasplaten van het dubbel glaswerk? Dan is het van belang om spoedig een glaszetter of glashandel uit Ermelo te bellen. Deze kan de schade repareren of desgewenst een nieuw raam installeren dat zorgt voor een betere isolatiewaarde en daarmee een besparing op de stookkosten. Wij ondersteunen u met alle plezier. Bel ons nummer 085 500 9976 voor direct contact. Minder spoed? Vul het contactformulier in.

Direct contact


Gelieve dit veld leeg te laten.


Snel ter plaatse in Ermelo

Wanneer er schade is ontstaan bij spiegelglas, floatglas, zonwerend of gelaagd veiligheidsglas, dan is dit op een aantal manieren te herstellen. Om te voorkomen dat de kans op inbraak verhoogd wordt, adviseren wij om direct contact op te nemen met een erkend glaszetter uit Ermelo. Onze glaszetter staat zo snel mogelijk bij u op de stoep. Onze glasservice is bovendien 7 dagen per week, 24uur per dag bereikbaar. Bent u benieuwd naar de prijzen voor het plaatsen van enkel of dubbel glas? Vul dan vandaag nog het contactformulier in of bel naar 085 500 9976.

15 jaar garantie op het glas en de montage

Wanneer u bij ons enkel, dubbel of floatglas bestelt, dan krijgt u 15 jaar garantie op de montage en de glasplaat zelf. Deze garantie is enkel geldig wanneer de glazen breken door een gebrekkige installatie, of wanneer er bij het juiste onderhoud binnen deze periode vocht ontstaat tussen de platen. Hoewel wij u altijd verzekeren van de juiste kwaliteit van een glasplaat, is ook een goede montage van groot belang. Door garantie te geven op een gratis montage, weten wij zeker dat een erkend glaszetter de installatie uitvoert, en dat hier geen mogelijke problemen bij ontstaan.

Contact

Voor vragen over het plaatsen van enkel en dubbel glaswerk, of het ontwerpen van speciaal glas-in-lood bent u bij een glaszetter uit ons netwerk aan het juiste adres. Neem via het webformulier direct contact met ons op en stel al uw vragen over prijzen en diensten of bel naar 085 500 9976. Wij garanderen dat u altijd spoedig wordt geholpen door een erkend glasspecialist. Desgewenst kan er bovendien erg snel iemand bij u op de stoep staan om u te helpen met al uw glasproblemen. Wij verzekeren u van een snelle en vakkundige hulp!

Werkgebied:

Glasservice telefoonnummer Lunzen

Enkel glas

Enkele beglazing ErmeloTot een aantal jaar terug werd enkel glas nog gezien als de standaard vorm van beglazing voor woningen en bedrijven. Tegenwoordig liggen de eisen voor beglazing een stuk hoger. Dit betekent dat een enkel ruit niet meer voldoet aan onder andere de voorwaarden voor inbraakveiligheid en isolatiewaarde. Enkel glaswerk is desondanks nog wel geschikt voor het maken van glazen deuren binnenshuis of schuifdeuren bij uw bedrijfspand. Hebt u nog op diverse plaatsen in huis een enkel ruit? Laat deze dan spoedig vervangen en bespaar zo aanzienlijk op de stookkosten. Voor de meeste huishoudens in Ermelo scheelt dit tot wel honderden euro’s per jaar.

Dubbel glas

Dubbel beglazing ErmeloDe vervanging voor een enkel ruit is in de meeste gevallen een dubbel raam. Dubbele glazen bestaan uit twee glasplaten die van elkaar gescheiden worden door een spouw. Deze spouw kan gevuld worden met lucht, maar ook met een speciaal isolatiegas. Deze laatste variant van dubbel isolatieglas zorgt voor een uitstekende isolering, en zal daarom op de lange termijn leiden tot een grote besparing van uw energierekening, en u draag tevens bij aan een beter milieu. Een dubbel ruit kan daarbij bovendien de mate van geluidsoverlast verminderen. Vraag een erkend glaszetter desgewenst naar de voorwaarden en prijzen. Wij helpen u graag.

Glas-in-lood

Glas-in-lood plaatsenGlas in lood is een glassoort die traditioneel alleen werd toegepast in kerken en andere monumentale gebouwen zoals stadshuizen. Tegenwoordig vormen gebrandschilderde glazen echter een steeds gebruikelijkere manier om uw woning te decoreren. Gebrandschilderde ramen hebben namelijk een uniek effect op de lichtinval en creëren daarmee steeds wisselende sferen binnenshuis. De prijzen voor glazen-in-lood liggen hoger dan die voor dubbel isolatieglas, en hangen af van het aantal glasstukjes en de hoeveelheid lood die men moet gebruiken. Onze glaszetter kan u meer vertellen over de exacte prijzen!

Diverse soorten enkel glas

glassoortenEr zijn vele vormen van enkel glaswerk verkrijgbaar bij een glasservice uit Ermelo. Er is natuurlijk de standaardvariant beschikbaar, maar tevens enkele speciale varianten. Figuurglas, extra heldere ruiten, matglas, monumentenglas en gekleurde glazen vormen hier voorbeelden van. Zeker matglas vormt voor veel bedrijven een uitkomst. Matglas wordt gemaakt door een behandeling van floatglas met een speciaal slijpmiddel of een zuur. Hebt u weinig budget? Dan is het tevens een optie om te kiezen voor glasfolie. Dit heeft een vergelijkbaar effect, maar zal op de langere termijn minder voordelen opleveren. Naast matglas biedt figuurglas ook een goede privacy voor uw kantoor of woonkamer.

Voordelen dubbel glas

HR++ glas ErmeloEen dubbel raam heeft als standaard eigenschap dat het zorgt voor een betere isolatie dan een enkel ruit. Daarnaast hebben HR++ ruiten nog enkele andere voordelen, zoals een verbeterde geluidsisolatie en een koeler pand tijdens de zomermaanden. Wie kiest voor dubbele ramen met daartussen een soort isolatiegas, is bovendien verzekerd van een uitmuntende besparing op de energiekosten. Uit onderzoek is gebleken dat u dankzij HR++ ramen binnen enkele jaren de investering terug hebt verdiend. Omdat de Nederlandse overheid momenteel sterk gericht is op duurzaamheid en milieuvriendelijkheid is het in verschillende gevallen mogelijk om subsidie aan te vragen.

Glas-in-lood prijzen

gebrandschilderd glas ErmeloDe prijzen voor glas-in-lood worden bepaald door diverse factoren. De belangrijkste factor is het aantal glasstukjes waar gebruik van moet worden gemaakt. Daarnaast hebben ook de kleuren invloed op de prijs. Bepaalde kleuren zijn lastig te maken, wat betekent dat zij hogere prijzen zullen kennen. Een derde invloedsfactor is het ontwerp. Bestaande ontwerpen zijn over het algemeen goedkoper dan het laten maken van een eigen design door een glaszetter uit Ermelo. Een laatste invloedsfactor is het soort lood en bewerking waar u voor kiest. Om een exact prijsoverzicht te krijgen adviseren wij u om een vrijblijvende offerte aan te vragen via ons contactformulier.

Spiegelglas

Spiegelglas prijzenSpiegelglas is een unieke glassoort die het meest wordt toegepast bij bedrijven, winkels en politiebureaus. Ruiten van spiegelglas zijn vanaf één zijde doorzichtbaar als een gewone glasplaat, en zien er vanaf de andere kant uit als een spiegel. Dit biedt mogelijkheden tot observatie, waardoor spiegelglas ook geschikt is voor onderzoeken naar gedrag. De kosten voor spiegelglas zijn aanzienlijk, wij raden daarom ook altijd aan om bij een ervaren glaszetter te vragen naar de eigenschappen en de opties voor deze glassoort, voordat u het aanschaft. Spiegelglas voor particulieren is eveneens beschikbaar, bijvoorbeeld voor in de badkamer.

Floatglas

Floatglas plaatsen ErmeloFloatglas is een speciale variant van enkele beglazing. Floatglas is een glassoort die wordt gemaakt met behulp van een unieke techniek. Eerst worden glasstukjes versmolten met een aantal andere producten, en dit mengsel wordt vervolgens uitgegoten in een tinbad. Omdat het vloeibare mengsel lichter is dan het tin, vormt het een dunne laag, wat daarna stolt tot een vaste vorm. Dit floatglas dient als basis voor vele glassoorten. Zo worden de diverse soorten veiligheidsglas gemaakt van meerdere lagen floatglas, en is het tevens geschikt als basisgrondstof voor schuifdeuren of doorzichte wanden op kantoor. Vraag naar prijzen en voorwaarden.

ESG glas

Veiligheidsglas ErmeloESG beglazing kennen wij in Ermelo beter als veiligheidsglas. De afkorting ESG staat voor Einscheiben-Sicherheitsglas en is dus feitelijk de Duitse benaming voor veiligheidsbeglazing. Er zijn bij menig glaszetter uit de regio diverse vormen veiligheidsbeglazing beschikbaar. Denk bijvoorbeeld aan verharde of de gelaagde variant. Welke soort het meest geschikt is voor uw woning of bedrijfspand is afhankelijk van een groot aantal factoren. Een glaszetter kan u hierover adviseren of desgewenst bij u langs komen om te kijken naar de situatie. Hij zal kijken op welke plekken deze beglazing meerwaarde levert aan uw woning of bedrijfspand.

Benieuwd wat een glaszetter uit Ermelo voor u kan doen?

Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan. Wij voorzien jaarlijks vele woningen van isolatieglas en staan snel op de stoep bij glasschade.

contact glaszetter lunzen

Zonwerend glas

Zonwerend glas Ermelo
Wij noemden hierboven al de mogelijkheden voor het installeren van spiegelglas, floatglas en glas-in-lood panelen. Naast deze vormen van beglazing bestaan er nog vele andere glassoorten. Eén daarvan is het zonwerend glaswerk. Een zonwerend raam bestaat uit een glasplaat die is voorzien van een laag reflecterend materiaal. Hierdoor blijft het zonlicht binnenkomen, maar zal de zonnewarmte aanzienlijk minder uitvallen. De mate waarin het zonwerend raam de zonnewarmte reflecteert geeft men aan met een ZTA-waarde. Hoe lager deze waarde is, hoe effectiever het product. Het nadeel van een zonwerend ruit is dat deze de mate van direct zonlicht ook zal verminderen.

Gelaagd glas

Gelaagd glas
Om de veiligheid van uw woning of bedrijfspand in Ermelo te garanderen, is het mogelijk om te kiezen voor gehard of gelaagd beveiligingsglas. Gelaagd beveiligingsglas maakt men met behulp van twee glasplaten en een soort kunststof folie. De platen en het folie worden met elkaar versmolten tijdens een verhittingsproces, waardoor er een onbreekbaar ruit ontstaat. Wanneer men probeert om een gelaagd raam in te slaan, dan zal er wellicht wel een breuk of sterretje in ontstaan, maar komt er geen gat in. Vrijwel elk gelaagd raam dat u bij onze glasservice kunt verkrijgen voldoet aan de eisen van het politiekeurmerk veilig wonen.

Dubbel glas lek

Dubbel glas condens
Hoewel de meeste soorten dubbel isolatieglas een uitstekende kwaliteit en levensduur hebben, is het een optie dat na verloop van tijd een condensprobleem ontstaat. Condens tussen de glasplaten treedt op wanneer de kitranden niet meer luchtdicht blijken. Vocht en vuil vinden zo hun weg tussen de platen in, en zullen het zich verminderen. Het verwijderen van dergelijke condens is een lastige klus, en menig glaszetter uit Ermelo zal daarom afraden dit te laten doen. Wij adviseren om altijd eerst een reinigingsspecialist te consulteren voor de beste oplossing. Wellicht is het een optie om met een speciaal reinigingsproces uw ramen weer te herstellen.

Subsidie

isolatieglas Ermelo
Het laten plaatsen van hoogrendement dubbelglas brengt aanzienlijke kosten met zich mee. Om de keuze voor isolatieglas te bevorderen, biedt de Nederlandse overheid een speciale subsidieregeling. Deze subsidie is wel aan een aantal voorwaarden verbonden. Zo mag u alleen een subsidie aanvragen als u twee of meer energiebesparende maatregelen toepast, en is het niet toegestaan om een subsidie te vragen wanneer u de afgelopen tien jaar al een tegemoetkoming op energiegebied hebt gekregen. De maximale tegemoetkoming ligt rond de €20.000,- maar is afhankelijk van de exacte kosten en maatregelen. Vraag eventueel ook een gemeentelijke subsidie aan bij het gemeenteloket in Ermelo.

FEOR kwaliteitskeurmerk

glas keurmerken
Om de kwaliteit, duurzaamheid en veiligheid van bouwproducten te garanderen, bestaan er een groot aantal kwaliteitskeurmerken. Het politiekeurmerk veilig wonen, het komo keurmerk en het SKG keurmerk vormen hier voorbeelden van. Een ander keurmerk dat geldt voor al onze producten is het FEOR kwaliteitskeurmerk. Dit kwaliteitskeurmerk staat voor een verminderd gebruik van verpakkingsmaterialen, het kunnen volgen van het productieproces en het beïnvloeden van de productieketen. Dit betekent dat wij altijd kunnen zien wat er met uw product gebeurt, en waar deze zich bevindt. Bovendien zorgen onze fabrikanten voor een beter milieu, door het gebruik van recyclebare verpakkingsmaterialen en verminderen van de hoeveelheid verpakkingsmateriaal.

24/7 glasservice

glasschade Ermelo
Bent u op zoek naar een erkend glaszetter die u kan ondersteunen bij het plaatsen van spiegelglas, floatglas of een ander materiaal? Hebt u een vraag over het verschil tussen dubbel en driedubbel isolatieglas? Of heeft u direct hulp nodig van een erkend glaszetter bij glasschade? Aarzel dan niet om u vandaag nog met onze glasservice in verbinding te stellen. Onze spoedservice is via telefoonnummer 085 500 9976 dag en nacht bereikbaar, en u komt altijd direct in verbinding met een ervaren vakman. Deze zal binnen korte tijd bij u op de stoep staan om de glasschade te verhelpen. Wij zijn de snelste glasservice van Nederland!

Direct contact met de glaszetter

Hebt u een vraag over de voordelen van dubbel isolatieglas ten opzichte van enkel glaswerk? Bent u nieuwsgierig naar de prijzen voor een glas-in-lood paneel naar uw wensen? Of wilt u weten wat het verschil is tussen gelaagd en gehard veiligheidsglas? Dan zit u bij ons op de goede plek. Geef via het contactformulier aan waar u naar op zoek bent, of kom rechtstreeks in contact met een glaszetter uit Ermelo via ons telefoonnummer 085 500 9976. Bij onze glasservice werkt menig gespecialiseerd glaszetter, die u altijd snel en vakkundig zal ondersteunen. Profiteer via onze glasservice van aantrekkelijke prijzen en een hoge kwaliteit werk.

vrijblijvend contact glaszetter Ermelo